• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

orontez_hs

ama raptor sensiz rapin tadı çıkmazki :( Raptorsuz orontezi düşünemiyorum. Neden sen yoksun özel bir nedeni var mı acaba???

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 06 Haziran, 2008, 13:51:10 ÖS
Ya Burak abi senin parçaLarında arkapLan müziği yavaş. Buda şarkının sLow'a benzemesine neden oLuo. Neden böyLe bi arkapLan müziği seçiosun ??

Bu bir istek meselesi. Ben "genelde" duygusal, dinleyecilere birşey anlatma amacıyla parça yapıyorum. Duygusal bakımdan zengin olan sözler kullanmak benim hoşuma gidiyor, kendimi daha rahat hissediyorum ve rap dinlemeyen insanlara rapi bu şekilde sevdireceğime inanıyorum. Ama tabiki her parçamda duygusal değil. Download bölümüne baktığın zaman birçok hareketli parçayıda görebilirsin.

Alıntı yapılan: seyit58 - 06 Haziran, 2008, 14:01:18 ÖS
He bide Burak abi  ' Raptor ' ismi nerden geLiyor ?

Bu işe başladığım dönemlerde aklıma ilk gelen isim buydu. Bir çok anlamı var, F22 savaş uçağı, en zeki dinozor türlerinden biri vs vs. Rap le başlaması dahada ilgimi çekmişti zamanında. :)

Alıntı yapılan: orontez_hs - 06 Haziran, 2008, 18:06:50 ÖS
ama raptor sensiz rapin tadı çıkmazki :( Raptorsuz orontezi düşünemiyorum. Neden sen yoksun özel bir nedeni var mı acaba???

:)
Yo kesinlikle özel bir nedeni yok, benim konserden bile senin sayende haberim oldu. Genelde her konsere farklı isimler çıkıyor Orontez i temsilen. Maalesef bu konserde ben yokum. Başka bir konserde görüşürüz umarım. Çok teşekkür ederim.
Raptor / 2010

seyit58

Ya Burak abi senin Rap'e iLk başLadığın günLe bugün arasında hiç istek azaLması varmı ? ve Varsa neden ?

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 08 Haziran, 2008, 09:10:01 ÖÖ
Ya Burak abi senin Rap'e iLk başLadığın günLe bugün arasında hiç istek azaLması varmı ? ve Varsa neden ?

Hayır kesinlikle azalma yok. Ama şöyle bir durum varki önceden daha çok boş zamanımız vardı sürekli müzikle uğraşıyorduk, yaş ilerledikçe biraz daha başka işlerle uğraşmaya başlıyor insan. Herşeye rağmen zaman ayırıyoruz çünkü işi gerçekten çok seviyoruz. Yani istekler hep aynı =)
Raptor / 2010

KatLiaM

burak abi BAZI yeni album  calismalari var mi ?

seyit58

Alıntı yapılan: KraL - 08 Haziran, 2008, 11:05:50 ÖÖ
burak abi BAZI yeni album  calismalari var mi ?

Yada en yakın aLbüm ne zaman çıkıcak ?

t_Rip

hiç kız arkadaşın yada herhangi sevdiğin biri için yazdığın şarkıların var mı?
doLduruşLar yok..
kim doğru söyLemekte..?
herKes farkLı söyLeşiLerde..!?
kim doğru! kim yanLış?
umrumda değiL hakkımdaki söyLeyişLer düşünceLer..!
topunu s*k*m!
çoK basitsiniz.. ( :

seyit58

Alıntı yapılan: t_Rip - 09 Haziran, 2008, 09:17:59 ÖÖ

Rüyada 1 Adam'ı dinLemeni tavsiye ederim...

t_Rip

Alıntı yapılan: seyit58 - 09 Haziran, 2008, 10:35:54 ÖÖ

Rüyada 1 Adam'ı dinLemeni tavsiye ederim...

peki..
doLduruşLar yok..
kim doğru söyLemekte..?
herKes farkLı söyLeşiLerde..!?
kim doğru! kim yanLış?
umrumda değiL hakkımdaki söyLeyişLer düşünceLer..!
topunu s*k*m!
çoK basitsiniz.. ( :

Raptor

Bugüne kadar yaptığım bir çok parçada sevdiklerim için yazdığım sözler var. Ama "Rüyada Bir Adam" benim için en önemli şarkılarımdandır.
Raptor / 2010

ADRENALIN

http://vbox7.com/play:4db31ffc   BUDUR! ! !   basarinizin bir kan1t1 ! ! ! her yerde dinleniyorsunuz hatta bulgarlardan bile  :D
aDrENaLin

seyit58

Ya Burak abi sizin 'Orontez' grubu oLarak hiç topLu fotografLarınız yokmu?
İnternettekiLer geneLde hep aynı farkLı yokmu hiç ?
Yoksada çekinmeyi feLan düşünüyomusunuz?

linotip

Burak!!

Raptör neden bu alemin paslanmaz tek kralı!!? ;)
Abi ya lirik yazarken tıkandığında sinirliyor musun ? ;D
Sesine dikkat ediyor musun hani kısılmasın falan diye?
Başkan&hayki nin bir şarkısı var ne bakıonuz klan şarkısının beat 'ı nin aynısını kullanıyorlar ??? :-\ :-*

Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
Lino ÖLDÜ
                  hacker>> DESAPERICIDES>>>

ShiKANo

parçalarınızın beatlerini bulabiliceğimiz bir yer var mı ?

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 18 Haziran, 2008, 12:50:01 ÖS
Ya Burak abi sizin 'Orontez' grubu oLarak hiç topLu fotografLarınız yokmu?
İnternettekiLer geneLde hep aynı farkLı yokmu hiç ?
Yoksada çekinmeyi feLan düşünüyomusunuz?

İlginçtir ama Orontez deki 14 kişi, bugüne kadar toplu olarak hiç bir araya gelmedi :) Yani hep ya 8 kişi olduk ya 9 kişi. 14 kişiyi bir araya toplamakta zor :) Maalesef öyle toplu bir fotografımızda yok. Olsa paylaşırdık.

Alıntı yapılan: linotip - 22 Haziran, 2008, 08:54:52 ÖÖ
Burak!!

Raptör neden bu alemin paslanmaz tek kralı!!? ;)
Abi ya lirik yazarken tıkandığında sinirliyor musun ? ;D
Sesine dikkat ediyor musun hani kısılmasın falan diye?
Başkan&hayki nin bir şarkısı var ne bakıonuz klan şarkısının beat 'ı nin aynısını kullanıyorlar ??? :-\ :-*

Cevaplar için şimdiden teşekkürler!

1 ) Bilmem içimden öyle geldi , yazdım bende. Belkide rap bilgimin ve istikrarımın kaybolmayacağını düşündüğüm içindir :)
2 ) Sinirlenmek normaldir de, üzülüyorum daha çok. Çok yapmak isteyipte yapamadığım zamanlarda.
3 ) Mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışırım. Ama pekte önüne geçemem.
4 ) Hm.. Olabilir, o parçada zaten ben yokum da. Beat telefon melodisinden yapılmış, yani başkasının kullanması normaldir.

Ben teşekkür ederim sorular için :)

Alıntı yapılan: ShiKANo - 23 Haziran, 2008, 06:21:59 ÖÖ
parçalarınızın beatlerini bulabiliceğimiz bir yer var mı ?

Beatleri bulabileceğiniz yer yok maalesef. Benim şarkılarım için söylüyorum tabi. Ama daha önce kullandığım bir kaç hazır beat vardı, belki onlara tesadüfen denk gelebilirsin internette.
Raptor / 2010

ShiKANo

sago gibi mcler beatlerini yayınlıyorlar şuana kadar olan tüm parçalarının beatlerini yayınladı son albümü hariç sizinkiler neden yayınlanmıyor ?( internette sürekli arıyorum zaten :) bi kaç tane knock outun var bir ikide senin ama genel olrak beateriniz yok )

Raptor

Alıntı yapılan: ShiKANo - 25 Haziran, 2008, 06:23:02 ÖÖ
sago gibi mcler beatlerini yayınlıyorlar şuana kadar olan tüm parçalarının beatlerini yayınladı son albümü hariç sizinkiler neden yayınlanmıyor ?( internette sürekli arıyorum zaten :) bi kaç tane knock outun var bir ikide senin ama genel olrak beateriniz yok )

Beatlerimizi yayınlama mecburiyetimiz yokki? Bir iki kişi beatlerini yayınlamış olabilir, o onun kendi tercihidir.
Aslında sagoya sormanız lazım, kimse beatini yayınlamıyor siz niye yayınlıyorsunuz diye :)
Raptor / 2010

crazyosse_Mc_Omer

yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 

linotip

Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 29 Haziran, 2008, 13:46:12 ÖS
yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 
abi bende sizi çok seviyorum yolunuzu kesip sizle takılmak istediğimi söylersem ne dersin!?:S:)
ahh ahh neyse... saygılar sevgiler!
Lino ÖLDÜ

linotip

Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:21:19 ÖÖ
Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 29 Haziran, 2008, 13:46:12 ÖS
abi bende sizi çok seviyorum yolunuzu kesip sizle takılmak istediğimi söylersem ne dersin!?:S:)
ahh ahh neyse... saygılar sevgiler!

bir soru daha !:S
size diss atanlar var:@ sizinkileri nerden bulabilirim!siz onlara  diss atmıyor musunuz? atmıyorsanız neden?
Lino ÖLDÜ