• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

seyit58

daђa iγiSiηi γapтııηdaηda ємiηiz γaηi ... :)

serap

slm burak şarkıların çok güselll!!benim sorum şarkı yazarken acaba neyden ilham alıyosun?? :düsünceli

Raptor

Alıntı yapılan: serap - 10 Mayıs, 2008, 20:02:43 ÖS
slm burak şarkıların çok güselll!!benim sorum şarkı yazarken acaba neyden ilham alıyosun?? :düsünceli

Selam Serap,
parçaların sözlerini yazarken özellikle şundan ilham alıyorum dediğim bişey yok. Genelde altyapının bana verdiği duyguya göre yazıyorum. Bazen çok kısa sürüyor, bazende hayli uzun..
Raptor / 2010

serap

ya burak ya kahve içmeye gidelimmi senle bigün   :kurnaz

seda

yha hiç bu aralar konserinzi yokmu tura kargaşa fln

Raptor

Raptor / 2010

K-O HASTASI

yha burak abi ben hikmet abi'nin kendi sitesi var mı?(sen gibi) yoksa da açsın lütfenn<3 <3 onunla konuşmayı çok çok istiyorumm  (msn'ini alıcaktım da ekleyemedim nedense:D)

cursedc

ben ankara'da yaşıyorum. daha doğrusu burda çalışıyorum. (kamuda) uzun süredir dinliyorum ve takip ediyorum. amacım antakya'ya gelip sizlerle tanışmak . böyle bir şey mümkün mü ? gelirsem sizi bulabilirmiyim veyahut tanışa bilir miyim ?

Raptor

Alıntı yapılan: K-O HASTASI - 25 Mayıs, 2008, 15:31:30 ÖS
yha burak abi ben hikmet abi'nin kendi sitesi var mı?(sen gibi) yoksa da açsın lütfenn<3 <3 onunla konuşmayı çok çok istiyorumm  (msn'ini alıcaktım da ekleyemedim nedense:D)

K-O nun kendi sitesi değilde, myspace adresi var, ona ordan ulaşıpta açmasını rica etmelisin :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: cursedc - 27 Mayıs, 2008, 11:14:32 ÖÖ
ben ankara'da yaşıyorum. daha doğrusu burda çalışıyorum. (kamuda) uzun süredir dinliyorum ve takip ediyorum. amacım antakya'ya gelip sizlerle tanışmak . böyle bir şey mümkün mü ? gelirsem sizi bulabilirmiyim veyahut tanışa bilir miyim ?

Bizi dinlediğiniz ve takip ettiğiniz için teşekkürler. Antakya'ya geldiğiniz zaman Orontez deki kişilerle görüşmeniz mümkün olabilir, Orontez den arkadaşlarımız stüdyo açtılar, geldiğiniz zaman kolaylıkla bulabilirsiniz.
Raptor / 2010

seyit58

1.Soru : Ya Burak abi bu orontez grubunu kurmak iLk kimin akLına geLdi
2.Soru : Aranızda hiç rekabet oLuyormu yani "ben daha iyiyim senden" dediğiniz fLn?
3.Soru : Şarkı sözLerini berabermi yazıyorsunuz yoksa herkes kendisimi yazıyor?

ADRENALIN

raptor liric yazsam soylermisin :??? sen bu is ichin en iyisisin bence... yuce rabbim seni rap ichin yaratmis :D 
aDrENaLin

Raptor

Alıntı yapılan: seyit58 - 02 Haziran, 2008, 12:25:22 ÖS
1.Soru : Ya Burak abi bu orontez grubunu kurmak iLk kimin akLına geLdi
2.Soru : Aranızda hiç rekabet oLuyormu yani "ben daha iyiyim senden" dediğiniz fLn?
3.Soru : Şarkı sözLerini berabermi yazıyorsunuz yoksa herkes kendisimi yazıyor?

1- Orontez ismi zaten hepimizin bildiği bişeydi, o zamanları tam hatırlamıyorum ama kendiliğinden oluşuverdi diyebilirim. Başlangıçta 8 kişiydik. Yani Orontez oluşumu o dönemki 8 kişi sayesinde ortaya çıktı.
2- Mümkün değil.
3- Herkes kendi yazdığı bölümü okuyor, bazen nakaratları başka biri yazsada beraber okuduğumuz oluyor ama.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: ADRENALIN - 04 Haziran, 2008, 19:32:33 ÖS
raptor liric yazsam soylermisin :??? sen bu is ichin en iyisisin bence... yuce rabbim seni rap ichin yaratmis :D 

Teşekkür ederim :) Ama maalesef ben sadece kendi yazdığım lirikleri okuyorum .)
Raptor / 2010

ADRENALIN

lutfen  bana yardim et aklima liricler geliyor yazmaya basladiiimda biraz yaziom we aklima baska 6arki gelio........onlari korusam sonra anlamlari birbirine uyanlari toplasam ortaya  tam bir $arki cikarmi?
aDrENaLin

Raptor

Alıntı yapılan: ADRENALIN - 04 Haziran, 2008, 21:36:11 ÖS
lutfen  bana yardim et aklima liricler geliyor yazmaya basladiiimda biraz yaziom we aklima baska 6arki gelio........onlari korusam sonra anlamlari birbirine uyanlari toplasam ortaya  tam bir $arki cikarmi?

Zorlayarak yapmamalısın, tıkandığın zaman dur, çünkü zorlayınca pek samimi sözler çıkmıyor genelde. Daha sonrada birleştirebilirsin ama bütünlüğü kaybetmemelisin.
Raptor / 2010

orontez_hs

slm raptor sana bir sorum var .şu ANA ORONTEZ ile ORONTEZ arasında bir fark varmı yoksa aynı mı.
bizim dersane 11 haziranda kültür merkezinde parti veriyor reklamında ana orontez konseri yazıyor onun için sordum.onlar siz değilseniz bile sen davetlisin raptor seni bütün tümay öğrencileri olarak bekliyoruz saat 20:30 da.

Raptor

Alıntı yapılan: orontez_hs - 05 Haziran, 2008, 21:51:43 ÖS
slm raptor sana bir sorum var .şu ANA ORONTEZ ile ORONTEZ arasında bir fark varmı yoksa aynı mı.
bizim dersane 11 haziranda kültür merkezinde parti veriyor reklamında ana orontez konseri yazıyor onun için sordum.onlar siz değilseniz bile sen davetlisin raptor seni bütün tümay öğrencileri olarak bekliyoruz saat 20:30 da.

Ana Orontez kavramı diye birşey yok. Orontez Orontez'dir. Neden öyle yazıldığını bilmiyorum açıkçası. Sahne alacak kişiler arasında ben yokum, teklif için teşekkür ederim ama zaten bizleri temsilen arkadaşlar orada olacaktır. İyi eğlenceler dilerim hepinize.
Raptor / 2010

seyit58

Ya Burak abi senin parçaLarında arkapLan müziği yavaş. Buda şarkının sLow'a benzemesine neden oLuo. Neden böyLe bi arkapLan müziği seçiosun ??

seyit58

He bide Burak abi  ' Raptor ' ismi nerden geLiyor ?