• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

pesimistyle55

Bu gece konserde artık yorgunluğu atana kadar cevap yazmaz Burak abi :P

nobelium

yha raptor seni dinliorum yani orontez i siten güzel miş  ya senden bişe istesem ama yok diecen ben yine de sölemek istiorum bende sizn gruba girsem :) olmaz mı :):):) lüttfeen

nobelium

bi de raptor dedim de yani raptor abi çünkü bn daha 17 yasındayım :D:D:D ne olr ya bnde ssiznle çalısayım :D

nobelium

ne olr raptor yaaa  bi cwp yaz bana :)

pesimistyle55

Alıntı yapılan: nobelium - 14 Mart, 2009, 17:39:08 ÖS
ne olr raptor yaaa  bi cwp yaz bana :)
Bu 3 mesajı yazmak için üye oldun galiba siteye :) Orontezle çalışmak mı puhaha :D Ona bakarsan ohoo bende Orontezle söylemek isterim... Söylediğin hiç mantıklı gelmedi bana, sanki orontez bir şirket Raptor da işveren... Gel dese pazartesi başlıcan mı?:D
Ben biraz uçtum galiba Orontezin üyesi gibi konuşuyorum. :D Neyse sana Burak abi daha net daha açıklayıcı ve anlayabileceğin bir cevap verir merak etme. 17 yaşındayım diyorsun biraz yaşının gerektirdiği olgunlukla mesaj yaz. Çok fazla olgun olmasada en azından ergenlikten çıktığını düşünüyorum :D

Berkay23

En çok hangi şarkını seviyorsun???

madator

burak abi ben cabircan ben seni facebookuma arkadaş olarak eklemek istedim nasıl ekleriz?

McQER

SLm.Burak Abi Adım Kerem(Lakabım McQER) Antakyadanım Orontez Ve Seni Çok Seviyorum.Bi Kalem Olsun Parcan Gercekten Takdiri Sayan Seni Tebrik Ederim.Orontez Gerçekten Antakyayı Çok ii Temsil Ediyor.Basarılarınızın Sürekli OLması Dileğiyle Kendine çk çk ii bak Allaha Emanet Ol McQER

McQER

Burak Abi Ben Bişey Daha Sorucam Msn Adresi Veriomusun.

kıbrıs_destek

abi kıbrısa geldinizmi , gelmeyi düşünüyomusunz, sizi seven destek olan hatta aranza katılıp ORONTEZİ genişletmek isteyen birileri var :D gelmeyi düşünürseniz eyer başımın  üstünde yeriniz var bekliyorzz... hakkımızdır burdada konser istiyoruzz.. :D :D :D

kıbrıs_destek

ayrıca pesimistyle55 akıl yaşta değil baştadır bende 17 yaşındayım aynı soruyu bende sorabilirim.. hatta daha açık konuşmamı istersen kıbrıs destek adlı bi parça yazıyorum orontez için yakındada kayda gircem .. evet orontez bi şirket değil ama bizim gibi bi insan ;) ayrıca burda çoğumuz hataylıyız birbirimize destek vererek ayakta durmalıyız ;) . . tartışarak değil .. saygılarımla ;)

Raptor

Öncelikle uzun süredir cevap yazamadığım için özür dilerim. Facebook vs vs gibi sitelerin kullanımının yaygınlaşması nedeniyle ve gereken ilgiyi gösteremediğimizden dolayı forumumuz hareketliliğini kaybetti. Bunun için sitedeki tüm bölümleri kapatıyoruz, şu anda sadece Raptor ve Orontez le ilgili bölümler açık olacak. Bugüne kadar verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: ProHacKeR - 09 Mart, 2009, 10:10:34 ÖÖ
Sayın Raptor Size Bişey Sorcam
Hiç Urfada Rap Konseri Vermeyi Düşündünüzmü Yada Vermek İstermisiniz... :P ::)

Tabi neden olmasın, bizim için şehir farketmiyor. Yeterki gereken ortam sağlansın.

Alıntı yapılan: pesimistyle55 - 10 Mart, 2009, 20:48:52 ÖS
Rapstar yarışmasında sana göre birinci kimdi ?  Şimdi hepsi benim için birinci deme :D:D

Açıkçası yarışmada kimler vardı hatırlamıyorum bile :)

Alıntı yapılan: nobelium - 12 Mart, 2009, 08:15:58 ÖÖ
yha raptor seni dinliorum yani orontez i siten güzel miş  ya senden bişe istesem ama yok diecen ben yine de sölemek istiorum bende sizn gruba girsem :) olmaz mı :):):) lüttfeen

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ama maalesef grubuma alım söz konusu değil şu anda. İlginiz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Berkay23 - 20 Mart, 2009, 10:27:24 ÖÖ
En çok hangi şarkını seviyorsun???

Bu gerçekten çok zor bir soru, hiç bir zaman bu benim iyi şarkım diye düşündüğüm bir şarkı olmadı. Bunu iyice oturup düşünmem lazım : )

Alıntı yapılan: madator - 20 Nisan, 2009, 17:33:18 ÖS
burak abi ben cabircan ben seni facebookuma arkadaş olarak eklemek istedim nasıl ekleriz?

Cabircan, facebookta "Raptor Orontez" diye aratıp beni bulabilirsin.

Alıntı yapılan: McQER - 23 Nisan, 2009, 19:42:38 ÖS
SLm.Burak Abi Adım Kerem(Lakabım McQER) Antakyadanım Orontez Ve Seni Çok Seviyorum.Bi Kalem Olsun Parcan Gercekten Takdiri Sayan Seni Tebrik Ederim.Orontez Gerçekten Antakyayı Çok ii Temsil Ediyor.Basarılarınızın Sürekli OLması Dileğiyle Kendine çk çk ii bak Allaha Emanet Ol McQER

Selamlar, düşüncelerin için çok teşekkürler Kerem. Sizlerden destek eksilmedikçe emin olun çok daha büyük şeylere imza atacaktır Orontez.

Alıntı yapılan: McQER - 24 Nisan, 2009, 20:02:42 ÖS
Burak Abi Ben Bişey Daha Sorucam Msn Adresi Veriomusun.

Fazla girmiyorum ama
raptornado@hotmail.com

Alıntı yapılan: kıbrıs_destek - 03 Ocak, 2010, 11:34:19 ÖÖ
abi kıbrısa geldinizmi , gelmeyi düşünüyomusunz, sizi seven destek olan hatta aranza katılıp ORONTEZİ genişletmek isteyen birileri var :D gelmeyi düşünürseniz eyer başımın  üstünde yeriniz var bekliyorzz... hakkımızdır burdada konser istiyoruzz.. :D :D :D

Kıbrısta henüz konser verme şansımız olmadı ama orada bulunan Orontez üyeleri oldu bir zamanlar. Kıbrıs'tan bizlere ilgi gerçekten çok fazla. Şubat'ta askere gidiyorum, öncesinde zor olabilir ama döndüğümde veya ben yokken kesinlikle Orontez'i temsilen orada sahne alacak olan arkadaşlarımız olacaktır.
Raptor / 2010

kıbrıs_destek

(>>>'')>oRonTez<(''<<<)

kıbrıs_destek2

kanka dur  bi gelsiner bizden kurtulamazlar zaten :D:D siz nereye biz oraya :D:D .. kıbrıs destek adlı parça yakında geliyo bizden size :D:D

kıbrıs_destek

abi şubatta askere gideceğini yazmışsın ... şubatın kaçında peki ve mekan bellimi yani nerde yapacağın askerliği??

Raptor

Alıntı yapılan: kıbrıs_destek - 11 Ocak, 2010, 18:00:20 ÖS
abi şubatta askere gideceğini yazmışsın ... şubatın kaçında peki ve mekan bellimi yani nerde yapacağın askerliği??

Henüz belli değil, Şubat'ın başında belli olacak ve sonlarına doğru gidicem sanırım.
Raptor / 2010

kıbrıs_destek2

Crazy_Fenerli_1907

Daha önce soruldumu bilmiorumda ben sorum yinede.

Askerlik mi zor? Rap yazmak,söylemek mi zor?

Hayırlı Teskereler.. Allah yardımcın olsun.
Ölünüz,Diriniz ..
Hergün,Biriniz ..
Birgün,Hepiniz ..
FENERBAHÇE'li Olacaksınız ..

Demedi Demeyinn....

Raptor

Alıntı yapılan: Crazy_Fenerli_1907 - 06 Mayıs, 2010, 05:45:24 ÖÖ
Daha önce soruldumu bilmiorumda ben sorum yinede.

Askerlik mi zor? Rap yazmak,söylemek mi zor?

Hayırlı Teskereler.. Allah yardımcın olsun.

Sevdiğim ve yaptığım bir müzik olduğu için zor diyemem. Sonuçta severek yapıyosun, iyi rap yapabilmek zor bişeydir aslında ama kimse sana zorla birşey yaptırmaya kalkmıyor. Askerlikle rapi kıyaslamakta doğru değil, askerlik başlı başına bir tecrübe. Sana söylenen herşeyi yapmak zorundasın, o yüzden askerlik zor, zor olmasa bile elin kolun bağlı. Herşeye rağmen güzel bir askerlik dönemi geçiriyorum.

Sağol.

Raptor / 2010

Crazy_Fenerli_1907

Bnm Orontez'de daha dogrusu Rap dinlerken ilk tercihlerim siz ve K-O ..

İkinizi bi arada daha sık görmek mümkün olacak mı :düsünceli

Deşifre,Hoşçakal vb gibi..

:bye :bye
Ölünüz,Diriniz ..
Hergün,Biriniz ..
Birgün,Hepiniz ..
FENERBAHÇE'li Olacaksınız ..

Demedi Demeyinn....