• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: mc_the_pusher - 28 Aralık, 2007, 14:21:50 ÖS
yha siz ankarada hiç  konser wermio musunuz abi parçalarınızı dinledim çok begendim sizi tebrik ederim... konser warsa duyurur musun?? GFB parçasıda çok güzel...

Maalesef bu aralar Antakya dışında fazla konser verme şansımız olmuyor. Olursa duyurulacaktır tabiki.

Alıntı yapılan: zixqo2 - 02 Ocak, 2008, 08:41:27 ÖÖ
bıraz sacma bı soru olabılır ama basket oynamayı sevıomusun ben bayılıorum bı de basket ıcın galıba pota ekıbı parcasını yaptın ama fazla begenmedım baska bı sarkı daha yapsana basket oynarken rap dınlemek hosuma gıdıo cunku ve senın kafıyelerın guzel olunca daha guzel oluo;)

Basketbol oynamayı çok seviyorum. Hatta oynamaktan en çok hoşlandığım spor dalı.
Pota Ekibi parçası bir basketbol şarkısı olmaktan ziyade , bir ekibe yapılmış şarkıdır. Ama basketbolla ilgili bir ekibe. Tamamı basketbola ait bir parça yaparmıyım onuda bilmiyorum tabiki :)
Time is money :)
Raptor / 2010

GiZeM

Alıntı yapılan: Raptor - 12 Kasım, 2007, 21:31:14 ÖS
Alıntı yapılan: burak_rap - 10 Kasım, 2007, 18:06:33 ÖS
slm benim sorum şu ben ben hem rap hemde rock dinlemeyi seviyorum ama bana herkes karşı çıkıyo olmazmış rap dinleyen rock dinleyemezmiş  sonuçta rap ve rock birleşincede süper parçalar çıkıyo bende rap daha ağır basıyo tabi sence ne yapmalıyım lütfen cevap yaz

O eskidendi bence. Rapçiler rockçıları sevmezdi, aynı şekilde rock dinleyenlerde rapçileri sevmezdi. Ama bunun değiştiğini görüyorum son zamanlarda. Çok kişiye şahidim hem rap hem rock dinleyen. Sen kimsenin düşüncesine bakma, neyi dinlemek istiyorsan, ne yapmak istiyorsan onu yap.

kesiblikle katılıyorum bunlardsan biri de benim  soruma gelince son konserde neden çıkmadın bu arada beni hatırlarsın belki bana 3 haziran konserin imza atmıştın koluma
Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla

HaTeRaP

önceLikLe SeLamın aLeyküm !! orontez qrubundan kiLamat aynı mıı !!??

Olympus

Başarılarınıızn devamını en içten dileklerim ile diliyorum  ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama tek geçiyorum sizi süpersiniz sürekli sizleri idnliyorum yemin ederiim

eğer kızmassanız birşey soracağım ben izmirdeyim izmirde sahne almıyacakmıısnız hiç????????

çok isterim sizleri yakından görmek

Saygılarımla

Raptor

Alıntı yapılan: GiZeM - 12 Ocak, 2008, 22:36:26 ÖS
Alıntı yapılan: Raptor - 12 Kasım, 2007, 21:31:14 ÖS
Alıntı yapılan: burak_rap - 10 Kasım, 2007, 18:06:33 ÖS
slm benim sorum şu ben ben hem rap hemde rock dinlemeyi seviyorum ama bana herkes karşı çıkıyo olmazmış rap dinleyen rock dinleyemezmiş  sonuçta rap ve rock birleşincede süper parçalar çıkıyo bende rap daha ağır basıyo tabi sence ne yapmalıyım lütfen cevap yaz

O eskidendi bence. Rapçiler rockçıları sevmezdi, aynı şekilde rock dinleyenlerde rapçileri sevmezdi. Ama bunun değiştiğini görüyorum son zamanlarda. Çok kişiye şahidim hem rap hem rock dinleyen. Sen kimsenin düşüncesine bakma, neyi dinlemek istiyorsan, ne yapmak istiyorsan onu yap.

kesiblikle katılıyorum bunlardsan biri de benim  soruma gelince son konserde neden çıkmadın bu arada beni hatırlarsın belki bana 3 haziran konserin imza atmıştın koluma

Her konsere çıkıcam diye bişey yokki, o konser sadece 5 kişinin konseriydi. Dediğimiz gibi Orontez bir grup değil,  oluşumdur. Herkes farklı farklı hareket edebilir, bunlara alışmanız lazım artık.
Bu arada evet hatırladım, başka konserlerde görüşmek üzere.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: HaTeRaP - 19 Ocak, 2008, 11:03:52 ÖÖ
önceLikLe SeLamın aLeyküm !! orontez qrubundan kiLamat aynı mıı !!??

A.s.
Orontez, Kilamatla aynı değil tabiki. Kilamat yine bizim gibi Antakya(Hatay) 'da bu işle uğraşan bir oluşumdur. Başarılıdırlar, saygılıdırlar : )
Alıntı yapılan: Olympus - 19 Ocak, 2008, 21:40:52 ÖS
Başarılarınıızn devamını en içten dileklerim ile diliyorum  ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama tek geçiyorum sizi süpersiniz sürekli sizleri idnliyorum yemin ederiim

eğer kızmassanız birşey soracağım ben izmirdeyim izmirde sahne almıyacakmıısnız hiç????????

çok isterim sizleri yakından görmek

Saygılarımla

Merhaba, övgü dolu sözlerin için teşekkürler.
Antakya dışında pek konser verme fırsatımız olmuyor. Ama her geçen gün daha çok şey gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. İnşallah ileriki zamanlarda oralardada konser verme fırsatımız olur.
Görüşmek üzere.
Raptor / 2010

hilal

Merhabalar :) Bu soru daha önce sorulduysa özür dilerim ama merak ettim, hi5.com diye bir site var ordaki Raptor siz misiniz?

Raptor

Alıntı yapılan: hilal - 27 Ocak, 2008, 10:33:26 ÖÖ
Merhabalar :) Bu soru daha önce sorulduysa özür dilerim ama merak ettim, hi5.com diye bir site var ordaki Raptor siz misiniz?

Merhaba, evet hi5 te eskiden kalma bi üyeliğim var. Davet, msj fln geldikçede bakıyorum oraya.
Raptor / 2010

hilal

Alıntı yapılan: Raptor - 27 Ocak, 2008, 17:15:07 ÖS
Alıntı yapılan: hilal - 27 Ocak, 2008, 10:33:26 ÖÖ

Merhaba, evet hi5 te eskiden kalma bi üyeliğim var. Davet, msj fln geldikçede bakıyorum oraya.

Teşekkürler anında cevap için :) Sormak istediğim başka sorular da var ama ilk 20 sayfayı okusam ve sonra sorsam daha yerinde olur. Aynı soruların pek çok kez sorulması ve sizin açınızdan sürekli aynı sorulara cevap vermek sıkıcı olur kanısındayım. İyi günler, sevgiler, saygılar :)

Admin

Bu bölüme sadece Raptor'a sormak istediğiniz soruları yazınız..
Site hakkında istek, eleştiri, öneri vs vs gibi konuları buraya yazmayınız, adminlere veya moderatörleri msj olarak bildiriniz.
Ayrıca sitenin eski hali veya yeni hali diye birşeyde yok. Bu şekilde devam edecektir. Saygılar.

mc_the_pusher

senin küçükken örnek aldıın bir rapper war mıydı?

RaPtİyE

mrb raptor aca ben reynalidan musta ya ben  diyrumki teyhanlida da bi organizasyon yapamzmisiniz hep antakya  mesela burada   böyle bi yetenegi tanimian isnalar var bence artık acilmalisin  enezindan hatay ve cevre ilcelerinde herkez orontezi bilmeli 

İhbaR Hattı

Ben bunu çok merak ediyoRum haRbiden soRum: İstanbuLa Orontez Olarak geLmeyi düşünüyomusunuz? Yoksa Antakyada mı kaLıcaksınız hep? Çünkü buRdan sizin trackLere uLaşmak zoR ancak hiphoplife.neTten ...Ayriyetten  BuRda İstanbuL'da oLsanız bana göre daha çok hayranınız oLuR!! Çünkü BuRdakiLeRin sizi tanıma fıRsatLarı biRaz daha az oLuyoR  ??? ??? ???

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: sad_ist_girl - 11 Aralık, 2007, 14:00:15 ÖS
ok:(
ilginiz için thanx

>>istanbulda da seviliosunuzzz=)

SeviyoLaR ama fazla tanınamıyoLaR Nedense buRaLarda Rapde bir hiç oLup King kesiLenLeR vaR bizde Rap diye onLaRı dinLiyoRuz !!

Raptor

Alıntı yapılan: mc_the_pusher - 03 Şubat, 2008, 15:50:07 ÖS
senin küçükken örnek aldıın bir rapper war mıydı?

Yoo hiç olmadi : )
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: RaPtİyE - 04 Şubat, 2008, 19:41:36 ÖS
mrb raptor aca ben reynalidan musta ya ben  diyrumki teyhanlida da bi organizasyon yapamzmisiniz hep antakya  mesela burada   böyle bi yetenegi tanimian isnalar var bence artık acilmalisin  enezindan hatay ve cevre ilcelerinde herkez orontezi bilmeli 

Organizasyon olursa geliriz, neden olmasin..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: İhbaR Hattı - 04 Şubat, 2008, 20:32:20 ÖS
Ben bunu çok merak ediyoRum haRbiden soRum: İstanbuLa Orontez Olarak geLmeyi düşünüyomusunuz? Yoksa Antakyada mı kaLıcaksınız hep? Çünkü buRdan sizin trackLere uLaşmak zoR ancak hiphoplife.neTten ...Ayriyetten  BuRda İstanbuL'da oLsanız bana göre daha çok hayranınız oLuR!! Çünkü BuRdakiLeRin sizi tanıma fıRsatLarı biRaz daha az oLuyoR  ??? ??? ???

İstanbula gelicekmisiniz diyen bir çok kişi var, ben kendi adıma söyleyim, bu aralar gelmem çok zor. Ama ilerde birgün elbette olacaktır. Çünkü biz Antakya'da yaşıyoruz, işler daha profesyonel anlamda gelişirse, tabikide olur.
Raptor / 2010

cagataykaraman09

Merhaba tüm ORONTEZ alemi, biz yani RAP-İSDEMİR ekibi sizin grubun antakyada yakaladığı başarıların devamını sağlamak için kurduğumuz gruba sizi örnek aldık. İleride sesimizi tüm ANTAKYA sonrada TÜRKİYE duyacak emin olun zor tabi ancak söze ihtiyacınız olduğunda çok güzel sözlerimiz var bir deneyin isterseniz bu yıl bazı sınavlardan dolayı bz şarkı yapamıyoruz RAPTOR ben sana sözleri versem sen sözlere bir bakıp beğenirseniz bizim yerimize şarkıyı seslendirirmisiniz. Şarkının klibini biz hallederiz sen sadece şarkıyı hallet RAP yeni starlar kazanacak sayenizde. Cevabını bekliyorum ORONTEZ-RAP-İSDEMİR
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

yorgun

benim sorum raptor denen şahıs ne zaman winning eleven oyununu öğrenece?çok merak ediyom...
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm,Ben senin için yaşamayı göze almışım...

TRapEko

Selam Raptor.

Son zamanlarda Orontez'in diğer rapperlerinin albümlerinde feat. yapmaz oldun.Bunun bir nedeni var mı?