• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

rapkick

slm raptor ben sunu merak ediorum belki daha önce sorulmustur ama bilmiorum şarkı sözleri aklına nasıl gelio oturup düşünomusun yoksa bir anda aklına gelioda o an kaıdamı döküosun şahsen bende hic alakasıs bi anda aklıma gelio kaıda yazıorum sen nası yazıosun bu kadar anlamlı sözleri

Raptor

Alıntı yapılan: emel - 18 Ekim, 2007, 07:45:56 ÖÖ
Merhaba Burak abi öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın =) O günü internete giremediğim için kutlayamamıştım ama Alper' e benim yerime de kutla demiştim =) Bu arada ''Kim'' şarkısı çok güzel.. Aklımda bir soru sorma fikri yoktu lakin madem geldim... Soruldu mu sorulmadı mı bilmiyorum.

Önümüzde ki aylarda Bugün Gökyüzü Yarın Toprak gibi slayt değil de Yeşeren Umutlar gibi bir klip gelme ihtimali var mı?

Saygılar

Merhaba Emel,
doğum günü dileklerin için teşekkürler, biraz geç cvp verdim gibi =)
Valla klip için herhangi bir girişimimiz yok şu anda, ama bu işler bizde pek planlı olmuyo zaten. Bakarsın hadi yapalım deriz, 1 haftada biter. Sürpriz olur :) Kısacası böyle bir düşünce yok ama olursada şaşırmayın.

Bu arada "Kim" parçasına yaptığına yorum içinde teşekkürler. Albüm versiyonu daha güzel olcak. ;)

Alıntı yapılan: Melih38 - 21 Ekim, 2007, 10:33:46 ÖÖ
Ya Burak Abi KAYSERİ de konserin olmayacakmı ben 10  yaşındayım

Maalesef. Keşke Kayseri şurda olsada hemen çıkıp konser versek. Ama ilerde olur olur niye olmasın =)

Alıntı yapılan: rapkick - 21 Ekim, 2007, 11:39:54 ÖÖ
slm raptor ben sunu merak ediorum belki daha önce sorulmustur ama bilmiorum şarkı sözleri aklına nasıl gelio oturup düşünomusun yoksa bir anda aklına gelioda o an kaıdamı döküosun şahsen bende hic alakasıs bi anda aklıma gelio kaıda yazıorum sen nası yazıosun bu kadar anlamlı sözleri

Bunun cevabı tek seçenek değilki, bazen zorluyorum yazmak için, gayet güzelde oluyo. Bazen de zorla zorla hiçbişey çıkmıyo. Kimi zamanda pat diye aklıma geliyo ve yazmaya başlıyorum. Sürekli değişiyo diyebilirim. O an ki ruh hali, koşullar vs vs bir çok şey söz yazmayı etkiliyo bende. Zaten yazamayacağım zamanlarıda biliyorum, hiç zorlamıyorum o zaman.

Ayrıca teşekkür ederim.
Raptor / 2010

crazy_hunter

Uşak'ta bu yaz birincisi düzenlenen Rap & Rock festivali olmuştu katılım azda olsa coşkulu geçmişti.
Önümüzdeki yaz 2. düzenlenecek talep olsa gelirmisiniz?( Orontez olarak ) ( Konser büyük ihtimalle yardım konseri olacak 1. si kimsesiz çocukları koruma derneğine bağışlanmıştı reklam gelirleri bundada öyle olacak gliba. )
Harbiden Rus Ruleti.

Raptor

Alıntı yapılan: crazy_hunter - 28 Ekim, 2007, 14:17:22 ÖS
Uşak'ta bu yaz birincisi düzenlenen Rap & Rock festivali olmuştu katılım azda olsa coşkulu geçmişti.
Önümüzdeki yaz 2. düzenlenecek talep olsa gelirmisiniz?( Orontez olarak ) ( Konser büyük ihtimalle yardım konseri olacak 1. si kimsesiz çocukları koruma derneğine bağışlanmıştı reklam gelirleri bundada öyle olacak gliba. )

Tabi, konuşup görüşüldükten sonra sahne alabiliriz. Hem gelirin böylesine yararlı birşey için kullanılması dahada hoşumuza gider. Konser tarihi çok önemli ama, belirlendikten sonra o tarihe göre durumumuzu ayarlamak gerek.
Raptor / 2010

SARISARI

slm burak abi bnde 28 ekimdeki konserinizdeydim harikaydı ses sorunlarına ragmen harika 1 sesin daha önemlisi çok hoş ve mantıklı sözlerin war boş konuşmuyosun yeni albümünü bekliyorum inş. en kısa zamnda soracagm şey şu cezaya rapte en iiler soruldgnda işte emre alaturka mavzer kısaca kadıköy tayfasını sagoya soruldgnda derin darbe raffine fln yani kuvvetmirayı sayıyo sana da sorulmuş sende sadce orontez elemanlarını yazmışssın yani ndn rapperlar objektif olamıo _? sezarın hakkı sezara die bişi war
2.soru herkes gangsta ayaklarına fln yatıo bi nevi kötü örnek adam öldürüp uyuşturucu içmek satmak vs. bn yeni nesillere örngn yegenimi nsl rape yönlendiriyim bu zmnda nsl engellenir bu _?
3.soru hataylı olmanın çok avantajı wardır elbette ama dezavantajları daha agır basıo sanki buranın insanlarına karşı 1 önyargı oldgnu düşünüomusun mesela oronteze atılan disslerde hep bu malzeme olrk kullanılıo arap bunlar yok alevi bunlar öle yaparlar böle yaparlar tarzı şyler en azından ben bunlara çok maruz kaldım sen ne düşünüosun bu konuda ?
sormam gereken çok şy war ama şimdilik bu kadar :) sıkmıyım senide k.i.b  başarılarınızın dewamı gelir inş. grşmek üzre

hikmeht

burak abi dün konser çok güzeldi bazı sorunlar oldu ama çok eğlendik teşekkür ederiz...

Nepthıs

Ya Benim Konserde Gözüme Çarpan Bir Şey Oldu Konser Başlangıcından Sonuna Kadar Sahneden İnmeyen K-O Raptor Sahne Alınca Neden Sahne arkasına Geçti Ve Raptor Sahneden İndikten Sonra Sahneye Geldi Aynı Şekild e K-O Sahne Alınca Raptor Sahneden Ayrıldı..Orontez Mcleri Arasında Bir Anlaşmazlıkmı Var Acaba??

rapkick

konsere diyecek söz yoktu süperdi costukca costuk ben o konsere sahne alanların hepsi için gelmedim raptor-ferhan-k.o-musical otopsi icin geldim cünkü konser sarkılar ezberde olmadan zevki çıkmıor antakya rap olarak yasdıım kişileri dinlediim için sözler ezberimde ayrıca burak abi p-fox alınmasın ama p-fox olmadan daha güsel söölüosun ayrıca yanında alper abide wardı 2 kardes dinleyenleri costurdunus bence raptor-predator ikilisi süper
iki sorum olcak

1.soruma gelince önümüzdeki zamanlarda raptor-predator albümü görmemis mümkünmü ???

2. sorum ben oronteze bi şarkı yazdım bi bakarmsın nasıl die

adı sanı gercek
tek müzik burda
rap müzik gencliği
el ele burda

rap müziğin temeli
antakyada atıldı
temeli atanlar
orontez antakya

rapi kötüleyenin karşısında
orontez
orontez antakya

işte camia
orontez başta
bu rapi söyleyen
orontez antakya

2ncay

Burak abi önce başarılarınızın devamını diliyorum
Benim sorum Ankara ya ne zaman geliyosunuz inşallah
Bi de bütün grup üyelerinin beraber söylediği bi şarkı yapcakmısınız güzel olur bence
Noktayı boşver virgülü koy sen

Raptor

Alıntı yapılan: SARISARI - 29 Ekim, 2007, 13:11:03 ÖS
slm burak abi bnde 28 ekimdeki konserinizdeydim harikaydı ses sorunlarına ragmen harika 1 sesin daha önemlisi çok hoş ve mantıklı sözlerin war boş konuşmuyosun yeni albümünü bekliyorum inş. en kısa zamnda soracagm şey şu cezaya rapte en iiler soruldgnda işte emre alaturka mavzer kısaca kadıköy tayfasını sagoya soruldgnda derin darbe raffine fln yani kuvvetmirayı sayıyo sana da sorulmuş sende sadce orontez elemanlarını yazmışssın yani ndn rapperlar objektif olamıo _? sezarın hakkı sezara die bişi war
2.soru herkes gangsta ayaklarına fln yatıo bi nevi kötü örnek adam öldürüp uyuşturucu içmek satmak vs. bn yeni nesillere örngn yegenimi nsl rape yönlendiriyim bu zmnda nsl engellenir bu _?
3.soru hataylı olmanın çok avantajı wardır elbette ama dezavantajları daha agır basıo sanki buranın insanlarına karşı 1 önyargı oldgnu düşünüomusun mesela oronteze atılan disslerde hep bu malzeme olrk kullanılıo arap bunlar yok alevi bunlar öle yaparlar böle yaparlar tarzı şyler en azından ben bunlara çok maruz kaldım sen ne düşünüosun bu konuda ?
sormam gereken çok şy war ama şimdilik bu kadar :) sıkmıyım senide k.i.b  başarılarınızın dewamı gelir inş. grşmek üzre

1. Ben gerçekten beğeniyosam söylerim, ki bugüne kadarda söyledim. Ama gerçekten şöyle bir baktığımda beni tatmin eden hiç bir isim göremiyorum. Ben Orontez dedim ama, Orontez dışında da bazı isimler söylemiştim. Senin sorduğun sorunun cevabı belkide rap ortamının ateş üstüne olması dolayıdır ..
2. Bi kere ganstaymış, niggaymış bilmemneymiş geçsinler bunları. Tamam rapin içinde olmazsa olmaz ama Amerikaya göre değerlendirirsek tabi. Bi kere yapı farklı, toplum farklı. Adamlar gangsta diye bi terim çıkarmışlarsa bizimde illa buna uymamızmı gerekiyo. Burası Türkiye, bu tür şeylere gerek yok. Henüz silah çekip öldürmeye başlamadı rapçiler. Yeğenine bu tür şeylerden bahsetme, sadece sözleri anlamlı olanları dinlet. En azından annesi babası bu çocuk ne dinliyo diye baktıklarında vay be ne anlamlıymış diyebilsinler.
3.Yanlış şeyler bunlar, herkesin günahı boynuna. Bazı şeylere karışmamak, müdahele etmemek en doğrusudur. Bırak onlar yaptıkları yanlışın farkına kendileri varsınlar.

Teşekkürler..

Alıntı yapılan: hikmeht - 29 Ekim, 2007, 14:33:58 ÖS
burak abi dün konser çok güzeldi bazı sorunlar oldu ama çok eğlendik teşekkür ederiz...

Teşekkür ederim. Bi dahaki konsere telafi ederiz merak etmeyin ;)

Alıntı yapılan: Nepthıs - 29 Ekim, 2007, 17:28:30 ÖS
Ya Benim Konserde Gözüme Çarpan Bir Şey Oldu Konser Başlangıcından Sonuna Kadar Sahneden İnmeyen K-O Raptor Sahne Alınca Neden Sahne arkasına Geçti Ve Raptor Sahneden İndikten Sonra Sahneye Geldi Aynı Şekild e K-O Sahne Alınca Raptor Sahneden Ayrıldı..Orontez Mcleri Arasında Bir Anlaşmazlıkmı Var Acaba??

Bu tür şeylere fazla dikkat etmemek gerekir, bir tesadüf olabilir. Sahne'de K-O ile konuşmalarımızda geçti, onları belki görememişsindir. Soruyu okuyunca nasıl yakaladığını şaşırdım açıkçası, yani yok öyle bişey =)

Alıntı yapılan: rapkick - 02 Kasım, 2007, 13:47:39 ÖS
konsere diyecek söz yoktu süperdi costukca costuk ben o konsere sahne alanların hepsi için gelmedim raptor-ferhan-k.o-musical otopsi icin geldim cünkü konser sarkılar ezberde olmadan zevki çıkmıor antakya rap olarak yasdıım kişileri dinlediim için sözler ezberimde ayrıca burak abi p-fox alınmasın ama p-fox olmadan daha güsel söölüosun ayrıca yanında alper abide wardı 2 kardes dinleyenleri costurdunus bence raptor-predator ikilisi süper
iki sorum olcak

1.soruma gelince önümüzdeki zamanlarda raptor-predator albümü görmemis mümkünmü ???

2. sorum ben oronteze bi şarkı yazdım bi bakarmsın nasıl die

adı sanı gercek
tek müzik burda
rap müzik gencliği
el ele burda

rap müziğin temeli
antakyada atıldı
temeli atanlar
orontez antakya

orontez
orontez antakya

işte camia
orontez başta
bu rapi söyleyen
orontez antakya

Teşekkür ederim yorumların için.
1. Albüm değilde feat görmeniz mümkün olabilir yakın bir zamanda.
2. Şu aşamada sözler ve yazılış önemli değil. Önemli olan bize verdiğin değer :) Ama güzel güzel, biraz tekerleme gibi olsada güzel :) Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: 2ncay - 03 Kasım, 2007, 19:19:49 ÖS
Burak abi önce başarılarınızın devamını diliyorum
Benim sorum Ankara ya ne zaman geliyosunuz inşallah
Bi de bütün grup üyelerinin beraber söylediği bi şarkı yapcakmısınız güzel olur bence

Teşekkür ederim düşüncelerin için. Şayet benim bu aralar Ankara ile ilgili bir projem yok. 2005 in sonlarına doğru Ankara'da bulunduğum bi kaç günde, Facia ve K-O ile onların düzenlediği bir partiye katılmıştım. Bi daha kısmet olmadı, olursa bizde eğleniriz sizlerde. Ama kimbilir ne zaman =)
Toplu parça yapmak şuan için çok zor, tüm üyeler pek bir araya gelemiyoruz açıkçası. Olursada diss ten başka bişey çıkmaz ortaya. Yine ortalığı karıştırmayalım Rus Ruletindeki gibi. =)
Raptor / 2010

burak_rap

slm benim sorum şu ben ben hem rap hemde rock dinlemeyi seviyorum ama bana herkes karşı çıkıyo olmazmış rap dinleyen rock dinleyemezmiş  sonuçta rap ve rock birleşincede süper parçalar çıkıyo bende rap daha ağır basıyo tabi sence ne yapmalıyım lütfen cevap yaz

Raptor

Alıntı yapılan: burak_rap - 10 Kasım, 2007, 18:06:33 ÖS
slm benim sorum şu ben ben hem rap hemde rock dinlemeyi seviyorum ama bana herkes karşı çıkıyo olmazmış rap dinleyen rock dinleyemezmiş  sonuçta rap ve rock birleşincede süper parçalar çıkıyo bende rap daha ağır basıyo tabi sence ne yapmalıyım lütfen cevap yaz

O eskidendi bence. Rapçiler rockçıları sevmezdi, aynı şekilde rock dinleyenlerde rapçileri sevmezdi. Ama bunun değiştiğini görüyorum son zamanlarda. Çok kişiye şahidim hem rap hem rock dinleyen. Sen kimsenin düşüncesine bakma, neyi dinlemek istiyorsan, ne yapmak istiyorsan onu yap.
Raptor / 2010

dj1_kara

şarkılarınızın hepsi çok güzel çewremdekilerin hepsi çok beğeniyo ama kim olduklrınızı bilmiyolar arasıra benden şarkılaarınızın cd lerini nerden bulucam diye soru soruyolar bende bilmiyorum diyorum neden kendinizi tüm türkiyeye tanıtmiyonuz bence çok  iyisiniz

zenbet

ya benim merak ettiğim bişey yok şimdilik te helal olsun diyorum 20 sayfa sabır göstermek kolay bişey değil :D
Sen acını çek dur,tanıdığın her kul,şeklini alıyor o bölye bir dünya

sad_ist_girl

istanbula gelmei düşünüo musunuzzzzz???

Raptor

Alıntı yapılan: dj1_kara - 27 Kasım, 2007, 10:47:59 ÖÖ
şarkılarınızın hepsi çok güzel çewremdekilerin hepsi çok beğeniyo ama kim olduklrınızı bilmiyolar arasıra benden şarkılaarınızın cd lerini nerden bulucam diye soru soruyolar bende bilmiyorum diyorum neden kendinizi tüm türkiyeye tanıtmiyonuz bence çok  iyisiniz

Cd'lerin bir yerde satılması gerekmiyor ki. Ver sitenin adresini girip indirsinler. Türkiye bir şekilde tanıtmaya çalışıyoruz işte, bu hem bizim hemde sizin sayenizde olacak. Bir anda değil zamanla olacak şeyler bunlar. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: sad_ist_girl - 10 Aralık, 2007, 14:51:23 ÖS
istanbula gelmei düşünüo musunuzzzzz???

Daha öncede soruldu, tekrar cevap vereyim. İstanbul bize çok uzak, öyle sürekli git gel yapamıyoruz.
Umarım birgün bir konserde oradada beraber oluruz.
Raptor / 2010

sad_ist_girl

ok:(
ilginiz için thanx

>>istanbulda da seviliosunuzzz=)

mc_the_pusher

yha siz ankarada hiç  konser wermio musunuz abi parçalarınızı dinledim çok begendim sizi tebrik ederim... konser warsa duyurur musun?? GFB parçasıda çok güzel...

zixqo2

bıraz sacma bı soru olabılır ama basket oynamayı sevıomusun ben bayılıorum bı de basket ıcın galıba pota ekıbı parcasını yaptın ama fazla begenmedım baska bı sarkı daha yapsana basket oynarken rap dınlemek hosuma gıdıo cunku ve senın kafıyelerın guzel olunca daha guzel oluo;)

zixqo2

ha bıde tıme ıs money mı pslıck mı sence:D ve gercekten cok sabırlısın 20 sayfa hec kolay deel:D