• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

hikayeyi devam ettirme oyunu

Başlatan Predator, 16 Kasım, 2006, 12:59:43 ÖS

« önceki - sonraki »

gamzoş

sonra yemekimizi yedik ordan  cıktık yola koyulduk ;D

MustafALEX

yolda başımıza gelmedik iş kalmadı aracımızı eşkıyalar durdurdu

∂υ∂υ

durdurdular bizi hava atıolar aaaa artk sinrleniorus dedikk baydı bu muhabbet dedik bıraknda bitirelm şu yolu be :P
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

gamzoş

yok dedıler tabı bıze artıslık yapıolar bızde bekledık bekledık sonra hep bırlıkte eskıyalara daldık  ;D

MustafALEX

tabi ben yine 4 kişiyi yere serdim sonra baktım inan a biri bıcagı saplıyacak

gamzoş

tabi hemen kostun sende bıcaga bı tekme attın bıcak havada dönüo dönüo ve inanın eline gelio :kurnaz

∂υ∂υ

inanda beledie önüne doru  koştu elimde bıçakwarken bi foto çekiliim dedi  :P  :D

MustafALEX

şşimpşakçı güzel bir foto yakaladı ve sonra fotoyu satın alabilmek için gazeteler ihaleye girdi :P

kör_bixici

ihale gazetecilerin oldu bu arada gazeteciler hemen basında yayınlamaya başladı ve

MustafALEX

fotoyu ceken şipşakçıya özel bir törenle kurbatlıkta karpuz kabuğundan madalya hazırlandı takılması üzere kürsüye alkışlarınızla kim geliyorr

∂υ∂υ

fotosuyla ünlü olaaann  forumların boy  larndan biri olaann  BOYY İNAN...

MustafALEX

sözlerine başlarken öncelikle yapımda emeği gecen tüm arkadaslarına tenkyüüü dior =)

∂υ∂υ

güsel bir konuşmanın gerektğini biliordu ve bunu yaptı konuşacklarını 2 gün önceden hazrlamıştı ve halkın önünde büyük insan olarak görüldü :P

MustafALEX

tıpkı atatürk gibi :) yurttaşlarım az zamanda çok ve büyük işler başardık ;D die sözlerine devam ediyordu

∂υ∂υ

ama bizim düşüncemiz şuydu ki millet bu konuşmadan çok sıkıldı yavaş yavaş daılmaya başladı herkes...

Raptor

herkes birer birer dağılıordu çünkü herkesin kafasında bir soru işareti vardı  ??? ??? ???
Raptor / 2010

MustafALEX

acaba bu kişilerin arkasında derin devlet var mı?

∂υ∂υ

akla herşy geliodu o anda nolcaını kmse bilmiodu bi anda gidenlrde döndü ve sustular..herks birbrine bakıodu ve ve ve  :D

MustafALEX

bir anda raptorrrr die çıglıklar yükseldi :D

kör_bixici

ooo ne çıglıktı yavvv bütün antakya inlediiii ben böyle bir insan görmedim  buna nedemek düşer biliyormusunuz helal olsun sana raptorrrrrr helal olsun