• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

hikayeyi devam ettirme oyunu

Başlatan Predator, 16 Kasım, 2006, 12:59:43 ÖS

« önceki - sonraki »

MustafALEX

sonra adorıt ten predator showlarına devam ettiler ama bir yayda 5 kişi zıplayınca edip abinin 30 yıllık ömrü gitti . :D sonra ordan çıktık ve asi nehrine yol aldık :D

Predator

asi nehrinden aşagı indik o dik duvardan en aşagı kadar  :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

sonra adroit le ben bagırmaya basladık birbirimize sonra bi baktım predator un yanında yukarıda polis var :D

Predator

kimlik boy istedi tabi bizde yoktu  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

sadece benle yusuf la vardı.komser basladı nasihatboyluğa :D

Predator

klasik antakya dedelerinin nasihatboyluğunu yaptı  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

sonra bagırdı çagırdı :D gezin ama kimseyi rahatsız etmeyin dedi ve serbest bıraktı ve havuzun oraya gittik .

Predator

mustafayla ben köprünün uclarına basıp düşme tehlikesine rağman karşılıklı foto çekildik  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

ordan çıktık çöp tenekesini en fazla kim çevirecek diye yarış yaptık

Predator

bu oyunda aramızda en salak gameboy çıktı çöpe tekme attı çöp bacagını kırıyodu  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

:D :D :D

sonra ilerledik bi baktık gameboyy havuzdaki ördekleri kovalıyoo

Predator

polis tekrar çaktırmadan bizi izlemeye devam ediyo bu arada
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

sonra bi bagırdım polis geliyo die gameboyyy korkusundan havuza düşüyodu... meger gelen polis degilmiş :D

costantine

sonra ben maskeli beşlerin fotolarını çektim.çöp kutularına tekme atma savası devam ediyordu. :D

MustafALEX

o gece parktan çıktımı herkez evine dagıldı.ve ertesi gün önce adroit in arabasıyla geziyoduk.

Predator

son ses rap  :D sonra ewe geldik ps2 yi kurduk sizde soba yaklamaya çalışırken ps2 dahil herkesi zehirliyodunuz az daha,tabi multitabla 4 kişi oynadık winning elevenı (mustafalex,lorenzo & predator,adroit) herzamanınki biz kazandık oyunu sonra resident evil oynamaya geçtik herkes uyudu gece 4 te mezarlıga gittik  :D :D polis tuttu bizi tekrar ewe geldik ben tsubasa oynadım herkez uyudu , ben tam 38 saat uyumadım  :)
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

sonra sabah 8 de herkez eve dagıldı bi baktım bizim bekar evinde sadece adroit var yatıyor :D sonra ben eve gidiyorum dedi.gitti.

Predator

sonra beni aradı tekar çagırdı bende ahmetle birlikte mimesis in fırından aldıgı sıcak ekmeklere sulanıyoduk sabah sabah karnımız açtı  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

mimesis dün izin alamadıg için üzgündü ama :D

Predator

ağlyodu üzgün ne demek multitap wardı olm kaçırdı  :)
Musical Otopsi / Antakya