• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

hikayeyi devam ettirme oyunu

Başlatan Predator, 16 Kasım, 2006, 12:59:43 ÖS

« önceki - sonraki »

Predator

bi cümle yazıcam siz kedinize göre devamını yazın

Geçen gün bizim evden çıkarken tam kapıyı açtım çok eski bi arkdaşımı gördüm bana dediki ...........
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

alper sana anlatacagım çok önemli seyler var.istersen bir yerlere gidip oturup bişeyler içip sana anlatıyım...

costantine

parka gittik çiftli sardık ve içtik.sanan anlatacagım aramızda kalacak dedi...

MustafALEX

ve devam etti.dün senin kız kardeşini çok kötü bi yerde bi erkekle gördüm :S

Bahtek

yanlış görmüşşün benim kız kardeşim yokki dedi  ;D

MustafALEX

vah vah demekki o kadar çok kötü şeyler yapmış ki onu kardeşlıkten silmişsin dedi.:D :D

Bahtek

alaksı yok sen yanlış biliyon dedi ve.......

MustafALEX

tmm dostum seni daha fazla sıkmayım.Durumun o kadar vahim olduğunu bilseydim hiç söylemezdim. :)

*dgms*

yaa 1 : nısan sakası yapalımm dedıkk guyaaa megerrr oglanınn kız kardesı yokmuşşşşşş :D :D :D :D

MustafALEX

neyse.
_ustam hoppp

kebabın acılımı olacak.

Alihandro

eskiden varmıştı ama bir operasyonla erkek olmuş

MustafALEX

arkadasım yanlıs anladı herade kebabın erkegi kızı olmaz acılısı acısızı olur :D :D

Predator

neyse kebap yediler ve oradan çıktılar,alper dedi gel basket maçı yapalım mustafa kabul etti ve sonra.........
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

maç basladı tabi yine mustafa blok larını konusturuyordu fark 5 sayıya çıktı.sonra :D :D

Predator

alper mustafa bi blok bastı mustafa oturup ağladı sonra..  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

agladı ve bu kendine yediremedi maç devam ediyor farkı üçe indiren alper bu kez savunma yapıyor ve mustafa mükemmel bi smaçla farkı tekrar 5 sayıya çıkarıyor :D

Predator

sonra alper sinirlenip son saniyede 3 lü atıp 2 sayıya indiiyor farkı we 2. periyot .... :)
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

ikinci periyoda da hızlı baslayan mustafa güzel bi turnikeyle basketi atıyor ve alperin faulune de mahruz kalıyor...  :D

Predator

hemen alper topu oyuna sokuyo we 3 lük çizgisinden michael jordanın yapamadıgı bişey yapıp oradan smaç basıyoo  :P
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

smaç basan alper farkı 2 iki sayıya indiriyo topu oyuna sokan mustafa hiçte telaşlı değil gayet sakin bi şekiilde hucum yapıyor ve odane alperin üstünden bi smaç ta mustafa dan :P tribünler çostu ...