• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

[PAYLAŞIM] Komik Şeyler

Başlatan ah real monsters!, 07 Ağustos, 2007, 18:38:59 ÖS

« önceki - sonraki »

gamzoş

kadinin biri pahali halilar satan bir dukkana girer.. ve ilk baki$ta cok begendigi bir iran halisina dogru yonelir.. haliya daha yakindan bakmak uzere yere dogru egildiginde istemeyerek sesli bir $ekilde gaz kacirinca cok utanir ve hemen kimse duydumu diye etrafina bakinir ve arkasinda duran saticiyi gorunce konuyu unutturmak icin aceleyle adama:

- "bu iran halisi kac para?" diye sorar.. satici gayet pi$kin yanit verir:
+"valla hanimefendi, haliya sadece bakmakla osurdugunuza gore fiyatini duysaniz s.carsiniz!" ;D

Küçük çocuk, annesinin kendisini yıkadığı bir anda annesinin göğ*slerini göstererek sorar,
"-Anne bunlar ne?" Ne diyeceğini bilemeyen annesi, unutacağını düşünerek
"-Yarın kahvaltıda babana sorarsın! Diyerek geçiştirir. Ertesi gün kahvaltıda çocuk soruyu bu kez de babasına sorar. Baba
"-Oğlum onlar birer balon, annen öldüğü zaman onları şişireceğiz ve annen de cennete uçacak!" diye cevap verir. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra, birgün eve erken gelen baba, küçük çocuğu gözyaşları içinde bulur:
-Baba koş, annem ölüyor.
-Nereden anladın yavrum?
-İçerideki amca annemin balonlarını şişiriyor ve annem de "Tanrım, geliyorum" diye bağırıyor.  ;D

cEzA_rapPer_foX

puhahha

GamzoŞ ''-"Hatırladınız mı beni millet.Size Demistim 30 sene once Ben gene gelicem diye işte geldim der.'' buna biraaz TürK filM konusmaları katsaydın tadından yenmez :D

Hatırladınız mı beni bi zamanlar fakir ama gururlu bi genÇ var dı size 30 sene önce ben tekrar  gelicem demiştim bak geLdim :D :D :D 

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rapgam17

he he
komikmiş
2.genç çetin ceviz çıkmış haa
:D :D :D :D

Blonde Angel

Muavin

Bir kamyonun şoförü Nevşehirli, muavini de Kırşehirli' ymiş. Bir gün kamyona 6 metre yüksekliğinde yük yükleyip yola çıkmışlar. Bir süre sonra yüksekliği 5 metre olan bir köprünün altından geçeceklermiş. Kırşehirli muavin sağa sola bakınmış, Nevşehirli şoföre ' Trafik polisi yok, geç ağabey ' demiş.

ah real monsters!

Büyülü göl

Bir zenci ormanda yürüyormuş. Birden uzaktan gelen garip sesler işitmiş :
"Çan Lin Wang, Wung Çon Li..."
Sesin geldiği yöne doğru yürümeye başlamış. Birkaç saniye sonra sesler yine duyulmuş :
"Po Mang Fu, Wong Ton Çi...".
Bu arada adam açık bir alana gelmiş, bir de bakmış ki mistik görünümlü bir göl var. Az ötede de bir Çinli duruyor. Hemen yanına gitmiş ve bu tuhaf seslerin ne olduğunu sormuş.
"Haaa" demiş çinli, "Bu göl büyülü. Eğer bir taş sektirirsen sana atalarının isimlerini söylüyor. Bak şimdi.." ve bir taş sektirmiş. Büyülü ses yine duyulmuş :
"Wu Lang Çing, Hung Wong Lu..."
Çinli Zenciye "Haydi sen de dene" demiş. Zenci bir taş almış ve sektirmiş ve ses duyulmuş:
- Şem Pan Ze

Aranızda zenci varsa alınmasın  ;D

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Beyefendinin canı, saftirik biri olan uşağı Kel Memiş'le eğlenmek istemiş ve Kel Memiş'i yanına çağırarak:
- Oğlum, demişti, git bana "hiç" al...
Kel Memiş de:
- Baş üstüne efendim, demişti.
* * *
Kel Memiş, efendisinin ısmarladığı "hiç"i unutmamak için:
- Hiç, hiç, hiç, hiç diyerek yollara düştü.
Yolunun üstündeki deniz kıyısı rıhtımında amatör bir olta balıkçısı, balık tutmaya uğraşıyordu. Kel Memiş, biraz seyretmek için başına dikilmiş, bir yandan da durmadan tekrarlıyordu:
- Hiç, hiç, hiç, hiç...
* * *
Amatör balıkçı önce ters ters baktı Kel Memiş'e. Arkasından da yanına yaklaşıp birkaç tokat patlattı suratına:
- Ulan, dedi; başıma dikilmiş "Hiç, hiç, hiç, hiç" diye dalga mı geçiyorsun benimle hıyar?
Kel Memiş şaşkın sordu:
- Peki, ne diyeyim?
- Kısmetin bol olsun, tuttuğun büyük olsun, de...
Kel Memiş:
- Peki, dedi ve devam etti yoluna:
- Kısmetin bol olsun, tuttuğun büyük olsun, diye diye...
* * *
O sırada kimi çarşaflı, kimi türbanlı bir kadın kalabalığı, gelin götürüyordu hamama. Bir ara kalabalığın arasında kalan Kel Memiş, geline bak baka tekrarlıyordu:
- Kısmetin bol olsun, tuttuğun büyük olsun...
* * *
Kadınlar, Kel Memiş'in geline baka baka durmadan "Kısmetin bol olsun, tuttuğun büyük olsun" dediğini duyunca; ayakkabılarını çıkardıkları gibi vurmaya başladılar Kel Memiş'in kafasına:
- Sersem herif, geline baka baka "Kısmetin bol olsun, tuttuğun büyük olsun" denmez, dediler.
Kafasını gözünü kollarıyla saklamaya çalışan Kel Memiş, yine sordu:
- Peki ne diyeyim?
Yaşlıca bir kadın:
- Oh aman ne güzel, ah aman pek güzel dersin, dedi.
Kel Memiş:
- Peki peki dedi ve devam etti yoluna:
- Oh aman ne güzel, vah aman pek güzel, diye diye...
* * *
Bu kez de cadde ortasında tekme tokat dövüşen bir TIR sürücüsüyle bir minibüs şoförü çıktı karşısına.
Kel Memiş, kavgayı görünce durakladı, bir yandan da yine sürdürüyordu:
- Oh aman ne güzel, ah aman pek güzel, demeyi...
Bir ara şoförle sürücü kavgayı bırakıp Kel Memiş'in üstüne yürüdüler ve başladılar pataklamaya:
- Ulan ayı, eğleniyor musun bizimle, "Oh aman ne güzel, ah aman pek güzel" diyerek?
Kel Memiş:
- Durun durun vurmayın, dedi; siz söyleyin ne diyeyim peki?
Kavgacılar:
- Sen de yapma aslanım, sen de yapma tosunum, dersin, dediler...
* * *
Kel Memiş, "Sen de yapma aslanım, sen de yapma tosunum" diye diye yürürken, hırlaşan ve dalaşmaya başlayan iki köpeğe rastladı bu sefer de; ağzında da yeni nakarat:
- Sen de yapma aslanım, sen de yapma tosunum...
Gelip geçenler sarıverdiler Kel Memiş'in çevresini:
- Manyak mısın sen, dediler; oportalık yerde tiye mi alıyorsun milleti; dalaşan sokak köpeklerine "Sen de yapma aslanım, sen de yapma tosunum" diyerek?
Kel Memiş yine boynunu büktü:
- Peki, dedi; ne diyeyim sizce?
- Başını bir o yana çevirir "Hoşt" dersin, bir bu yana çevirir "Hoşt" dersin...
* * *
Saftirik Kel Memiş'in şansı da pek parlak değildi. Başını sağa sola çevire, "Hoşt, hoşt, hoşt" diye yürürken, gazetecilere sel baskınları üstüne açıklama yapan bir politikacıya rastlamaz mı?
Politikacı ne dese hemen bir ses duyuluyordu:
- Hoşt...
Korumalar alıp götürdüler Kel Memiş'i:
- Büyüklerimizden biri konuşurken, sadece alkışlar "Yaşa" diye bağırırsın, dediler...
* * *
Ellerini çırpa çırpa "Yaşa" diye bağırarak yürüyüp giden Kel Memiş...
Tam o sırada da bir kadının kaptığı çantasıyla kaçarak yanından geçen bir gaspçı...
Ve Kel Memiş'in alkışlaya alkışlaya "Yaşa" diye bağırması üstüne; yanına öfkeyle yaklaşan kadın:
- Utanmıyor musun, "Yaşa" diye bağırarak bir hırsızı alkışlamaya?
Kel Memiş'in yine o masum sorusu:
- Peki ne diyeyim?
Kadının yanıtı:
- Hiç...
Birden Kel Memiş'in sevinci:
- İyi ki söylediniz "hiç" diye; bizim beyefendi de "hiç" almaya göndermişti beni zaten...
Sonra da yoluna devamı, "Hiç, hiç, hiç, hiç" diye diye...

ÇeTİn aLtan klasiğidiR!!payLAşmaK isTediMm bu nacizane gaz-şairden maHrum kaLmaYLm die :D 

ooOooo akıllara zaRAR

minnie

ı love you more than everything!!

minnie

Çocuktur..Birgün öğretmeni Ali'ye Siyaset nedir diye sorar.. Ali düşünür ama o çocuk aklıyla cevap veremez.Eve gider kitaplara bakar ama hiçbirşey anlayamaz.O da babasına sormaya karar verir.
-Baba, Siyaset nedir?
Baba düşünür. Ali'ye uygun bir yolla anlatmak ister.
-Bu evde parayı getiren kim oğlum?
-Sen...
-Ben kapitalist rejimim. Peki parayı alıp bizim yiyecek içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim?
-Annem...
-O da hükümet. Peki küçük kardeşinle kim ilgileniyor?
-Dadım...
-Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman.
Ali herşeyi not alır ve uyur..
Gece garip seslerle uyanır. Bir de bakar ki kardeşi ağlıyor.
Yanına gidince altına kaçırdığını anlar.Hemen annesini kaldırmaya gider. Ama ne yaparsa yapsın anne kalkmaz. Bu arada salondan gelen sesleri merak eder ve salona gider.
Babasıyla dadısını uygunsuz yakalayan Ali'nin ağzından aynen şu kelimeler dökülür:
- Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın?...   ;D

minnie

j_c_k

Saol Minnie üstteki güzelmiş..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

cEzA_rapPer_foX

ooOooo akıllara zaRAR

gamzoş

Ne kadar zekisiniz? Size bir bilmece.Önce iyice düşünün.Pennsylvania'dan New York'a giden bir otobüsü kullanıyorsunuz. Başlangıçta 32 yolcu var. İlk durakta 11 kişi inip,9kişi biniyor. 2.durakta 1 kişi biniyor,2kişi iniyor. Bir sonrakinde 12 kişi biniyor,16 kişi iniyor. Son durakta 5 kişi biniyor, 3 kişi iniyor. Bu durumda otobüs şöförünün göz rengi nedir?

hadi bakalım kim bulcak  ;D gerçi çok kolayyy  ;D

bide suu videoya bakınn  eheuheeu  ;D

http://www.albinoblacksheep.com/flash/stfu

j_c_k

Video Garip. Sorunun Cevaßını tam ßilmiyorum ama Otoßüstekiler RUH olaßilir.. yada ŞöFör Seytan.. ßelkide WAMPİR dir. KıRmızı Gözlü sanırım

śάỵġı

[  j ċ к  ]

∂υ∂υ

Benim gözlerim kahvrngi olduguna göreee (:  ::)
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

minnie

cEzA_rapPer_foX

süper qıza ne koYmu$tur Şİmdi (üzülmek anLaminda) :D :D  yazhıK :D :D

ooOooo akıllara zaRAR

gamzoş

j_c_k

Alıntı yapılan: gamzoş - 20 Eylül, 2007, 18:43:58 ÖS
Alıntı yapılan: ∂υ∂υ - 18 Eylül, 2007, 17:26:45 ÖS
Benim gözlerim kahvrngi olduguna göreee (:  ::)

tebriklerr  :)

sonradan okudum ßir Daha .. meger ßen kulanıyormusum :D videodan pek dikkat etmemiştim ilk okudugumda..
Neyse paylasım içn saoL.

śάỵġı

[  j ċ к  ]