• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Pesimist Misin? Opsimist Mi?

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 20:52:26 ÖS

« önceki - sonraki »

bilge.yaman

walla genelde opsimist ama ruh halime göre pesimistte olabilio:)

mwt

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

radicalnoise

sago ınsanı pesımıst edıyo yavv
hayat boktan ama grafikleri güzel

bariscik_

öɣʅє ƅɪɾ ƨɪʅʛɪ vєɾɪɲ ƅʌɲʌ ɗüɲü ʛєçɱɪşɪ ƅɪɾɗєɲ ɦєɾşєɣɪ ƨɪʅƨɪɲ.

İhbaR Hattı

Pesimist Ne zaman düzeLiR bu kaRamsaR modun?? :D :D

aRkadaşım güya öyLeydi Baktım en sonunda metaLci oLmuş  :D :D

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: radicalnoise - 29 Eylül, 2007, 06:41:20 ÖÖ
sago ınsanı pesımıst edıyo yavv
Sago değiL insanın içindediR pesimist oLaya hep kötü yönünden bakaRak geLecek kötü biR şeye en az üzüLmeyi sağLamak gibi biR düşünceLeRi vaR ama gaRip yani :S Ve açıkcası bence BOMBOŞŞŞŞŞ!!!!

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: mrw - 31 Temmuz, 2006, 10:05:49 ÖÖ
genel olarak pesimist. rapte pesimistlik daha iyi gdiyo .en azından türkçe rapte
ama bence pesimistLiğe sadece müzik tüRüyLe bakmamaLıyız O da hiphop gibi biR küLtüRdüR

blaster

sedoist

peki neden karamsarmısın iyimsermisin die sorulmuyo bu soru bu sagopa olmasa hangibiriniz pesimitin kelime anlamını kafanıza takıp araştırıpta bulacaktınız.ben buna değinmiycem diceğim başka bişe bence rap te sözcükler herkesin günlük hayatında kullandığı kelimelerden oluşmalı sagopa gevelio bişeler ilk dinlemede de eminim çoğunuz anlamıyosunuz arada geçen bazı kelimelerin ne anlama geldiğini.tükçe rap herkesin anlayacağı biçimde kelimelerden oluşmalı bence babam yada anneme dinlettiğimde bu ne diyo dememeli böylece dahada sevilebilir türkçe rap

RAPY

pesimistlik özenti bi konu.biz gerekeni yaparsak ve hayatın kötü kurallarına karsı kendi kurallarını yaz.ozaman
RAPY

RAPY

pesimist lafı milleti n agzında akan salya gibi olmus.ama sadece sarkı bakımından kullanılmalı,baska konulara saptırmayalım arkadaslar
:(
RAPY

RAPY

sago olmasaydı pesimistlik olmuyacakmıydı sanki.sago pesimist se pesimist ne yapalım,biz işimizi yapalım gerisini boskoy >:(
RAPY