• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Pesimist Misin? Opsimist Mi?

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 20:52:26 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Evet Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum Bilindiği Üzere Pesimist-Kötümser Opsimist İse İyimser Anlamına Gelir Sizin Tericihiniz?
aNTaKya uNDeRGrouND

emel

ben daha çok beate bakıyorum  :-\ ve bir de ses benim için çok önemli artık yani o kişiyi seviyosam ne yaparsa dinlerim yani ne pesimistim ne opsimistim  :-X

LasT_SoLd!éR

Büyük ihtimalle pesimistim Karamsar Kötümser

pek opsimist olamadım ne yapsam beceremedim !! ne elimde olan bişey değil :D arada belki olabilir bilmiyorum :D

mrw

genel olarak pesimist. rapte pesimistlik daha iyi gdiyo .en azından türkçe rapte

cHeCkMaTe^

O Anki Ruh Halime Göre Değişiyor Gerektiği Yerde Pesimist Gerektiği Yerde Opsimist Oluyorum
aNTaKya uNDeRGrouND

mic_check_09

Alıntı yapılan: cHeCkMaTe^ - 02 Ağustos, 2006, 00:02:07 ÖÖ
O Anki Ruh Halime Göre Değişiyor Gerektiği Yerde Pesimist Gerektiği Yerde Opsimist Oluyorum
aynen
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

j_c_k

sGp dinLeye dinLeye pesimist olduq zati :) zaten türkiyedede ortam ßuna uygun ßence..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Aşkın

dünyaya bakış açımıza göre değişir
eğer hayatımızdan memnunsak optimist
memnun değilsek ve hiçbirşeyden mutlu olamıyorsak pesimist

Converse

Öncelikle düzeltmek istiyorum.
opSimist değil. OPTİMİST olması gerekiyo.

bence optimist..
optimist demekle hareketli parçaları kasdetmiyorum ama. Bana göre türkiyede bu iş duygusal anlamda yürür. Duygusal olur ama Optimist bakış açısıyla anlatılabilir.. 

Yavaş ritm , duygusal müzik , Umut içeren sözcükler..

Bence hayat bu..

jessie

pc_lick

türkçerap te pesımıstlık cok tutuluyor tabıkı pesımıst

cHeCkMaTe^

Ama Sen Türkçe Rapte Pesimistlik Çok Tutuluyor Diyemi Pesimistsin :S
aNTaKya uNDeRGrouND

pc_lick

hayır sadece daha cok tutuldugu soyledım normaldede pesımıst bı yapıya sahıbımdır zaten

N£$H£

bende rockçılım.. Dissiimisstim :D  ;D

hade eyvallah..
Nasıl yaşarsa öyle ölür insan , biz Hızlı olanını Seçtik..

I love ROCK..
I love LAURİ..

tabikide I love RAPTOR..!!

rap_4_peace

aslında baktığında optimist olursan dünyadaki kötülüklerin arasında iyiyi herzaman bulursun. ve o iyiyle mutlu olursun. pesimizm ise farklı 1şey herzaman gülüncek yerde bile kötü olanı bulur onunla kendini tatmin eder yani o kötü olanı bulunca mutlu olur. ben optimistim dünyadaki kötülükleri görüp o kötülüklerin içinden iyiyi seçip kendimi onunla awuturum ve o kötü yanları elimden geldiği kadar iyi yapmaya çalışırım. inşallah derdimi anlatabildim..... ha müziğe gelindeyse sagopayımı dinlersin cezayımı dinlerisin diye 1 soru ortaya çıkar. bn 2sinide dinlerim:D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

iLLeGaL

Can_su

BüYüméK !sTéM!Y0RuM AnnéM BaBaM Ya$LaN!R ..:):):)

~~H∂y∂t∂ in∂t gülmek l∂zımm... ;D :D :)

poet

yerine göre deişiyor bazen pesimist bazen optimist dost
Suyun KAldırma Kuvvetidir Seni Aldatan,
Beynin Karşı Çıksada Kalbindir Seni Yanıltan,
Sen Sağır Kalmış Bir Ahrazdan Daha Öte,
Körelmiş Kalbini Atmak İçin Daha Fazla Bekleme....!

Sonsuza Gideceğini Sanan Aciz İnsan,
Kulaklarındır Duyduklarıyla Seni Çıldırtan,
Hiç Beklemediğin Anda Gelecek Kurşun Arkandan,
Kıçınla Yerin Bütünleşmesi Olacak O An.....!!!

YÜrümek İçin Çok Yol Almak Gerek.

gece_yağmuru

eğer her şey üstüme üstüme gelirse[ki o anları çok yaşadım] pesimist olabiliorum :( ama optimist olmak daha iyi :) her zaman için...
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

cEzA_rapPer_foX

Hayat zaten COk acI yaŞanmayacak kadar berbat bir de arebeskten bozma pesimist çekilmeZ iğğğ iğğ iğrenÇ :D
Git arebesk yap da mC'yim die gecinme
Rapi dinlemem de en önemli sebeplerinden biri de eğlenmek!!! acı cekerek eğleneecek kadar da mazoşit değilim:D  Yapanı da alanı da satanı da tapanı da  .... :P

Kesinlikle OPSİMİST OPsimistle KOP hadi cümle Alem/dilimde kalmadi kelam/eksiz olmaz baŞımda belam Olmazsa olmasin lakin CEZa hiC solmasin/ilelebet yarına Opsimistle kalsın/

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR