• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

YENİ ÜYELERİMİZ!!!

Başlatan PARAR?ST, 30 Haziran, 2006, 16:27:13 ÖS

« önceki - sonraki »

j_c_k

WE de  rakip tanımam Diyene ßæK HeLe :P Yaptoyun KaydeŞiSin die Sana acımam hea :D Seni bi yerden TanıyOm ßen ama  :o Sen basket OynarmıSın eskiden Stadın yanında Basket sahaSı vardı ?? oRda seni Gördüm Gibi. 
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

j_c_k

Onun MichaeL Jordan FormaSı var değiLmi :O ?

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Predator

hee maykıl cordın (michael jordan ) formam war stada çok takılıodum zamanında yıkıldıktan sonra osman ötken we kapalıya takılmaya başladım,görmüş olabilirsin,he bide wining te senmi beni yenicin hesaplaşırık bi gün baskette & wining te  :D :D :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

j_c_k

hesaplasma değiL Kardesim :P dostlun kazanSın :D Raptora selam Söyle Ceza'yı kacırttı zaten ßende arka fonda destek verecektim oLmadı :( :D

śάỵġı

[  j ċ к  ]

merwejik

kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

merwejik

üyeler tanıyo galiba buraya kendilerini chat yapılmıo  :D

merwejik

Alıntı yapılan: PReDaToR - 13 Temmuz, 2006, 18:24:01 ÖS
hee maykıl cordın (michael jordan ) formam war stada çok takılıodum zamanında yıkıldıktan sonra osman ötken we kapalıya takılmaya başladım,görmüş olabilirsin,he bide wining te senmi beni yenicin hesaplaşırık bi gün baskette & wining te :D :D :D
bende birara takılıodum kapalıya basket merakı wardı  da ;D ;D

merwejik

al iştee  yaa ben kime yazıom kim cvb werio yaa allam çıldırıcam

merwejik

merwejik

samimiyet baya bi güselmiş
ben gidiom zaten siz devam edin bakalım

Nymphe Nyks

Merhaba ben de DİDEM İzmir'denim.Muhabetler samimi ben de katılayım dedim.  ;) ağustos ayına kadar 17 yaşında kalmaya devam edeceğim :D Ve ben de fanatik BEŞİKTAŞlıyım..Yarışmada gibi hissettim kendimi  :D
haYat asLınDa baSitTirR ,, zOr geLirse baSs itTirR !!

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

V.Carter

slm herkse ben mert basket oynamayı sewrim vinca carter hayranıyım rap dinlerim,siteye üye olurken kankimide üye yaptım,benden sonra oda kendini tanıtacak nese benden bu kadar,kanki dewam et sen  ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

M.Jordan

napıyonuz lan?ben de mustafa tabiki basketçiyim eh birde Burak abimi çok severim rapi çok severim Alpiyi çok severim winning eleven da bir kere onu yendim kardeşim benim  :D söylemicektim ama baktım yazdığınız herşeyi okudum sonra söyledim kusra bakmıyon dimi Alpi  :D bu arada selamün aleyküm Mert aga  :D sen mi beni üye yaptın la  :D neyse Michael Jordan hastasıyım aylık Slam dergisi okurum Eastanbuldanım falan filan lan işte bu kadar yeter herhalde artık  8)

Predator

Alıntı yapılan: V.Carter - 31 Temmuz, 2006, 12:27:48 ÖS
slm herkse ben mert basket oynamayı sewrim vinca carter hayranıyım rap dinlerim,siteye üye olurken kankimide üye yaptım,benden sonra oda kendini tanıtacak nese benden bu kadar,kanki dewam et sen  ;)
Alıntı yapılan: M.Jordan - 31 Temmuz, 2006, 12:35:11 ÖS
napıyonuz lan?ben de mustafa tabiki basketçiyim eh birde Burak abimi çok severim rapi çok severim Alpiyi çok severim winning eleven da bir kere onu yendim kardeşim benim  :D söylemicektim ama baktım yazdığınız herşeyi okudum sonra söyledim kusra bakmıyon dimi Alpi  :D bu arada selamün aleyküm Mert aga  :D sen mi beni üye yaptın la  :D neyse Michael Jordan hastasıyım aylık Slam dergisi okurum Eastanbuldanım falan filan lan işte bu kadar yeter herhalde artık  8)
nabıonuz laan burdaa =)) hoş geldiniz
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

V.Carter

M.Jordan

hea burdan al birde hoş bulduk'u  ;)

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

mic_check_09

memet k.dalyanlıyım antakyalılar bilir gerçi pek diğer illerden yok heralde
tam bi westside m 2pac ve sagopa kajmer dinlerim
yaşım 15 bu sene eğer ortalama yükseltme sınavlarını geçersen lise 2 ye geçecem bu kadar
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-