• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

YENİ ÜYELERİMİZ!!!

Başlatan PARAR?ST, 30 Haziran, 2006, 16:27:13 ÖS

« önceki - sonraki »

MustafALEX

wınnıngı bosverin beyler gerçegine gelin varsa gelsin kralına tek sutt:D:D

Predator

Alıntı yapılan: MustafALEX - 06 Ekim, 2006, 10:16:37 ÖÖ
slm ben mustafa antakyada oturom bir çogunuz beni çamlık undergrand'an tanıyacak:D
FENERBAHÇELİYİM.
en sevdigim sanatçı arabesk_müslüm gürses
en sevdigim sanatçı rapin kralı(bana göre)raptor
herkese saygılar...

antakyalıyım demene gerek yok olm OTUROM denemden belli zaten  :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Roffa

mustafa kilic  :),Anteke-Rotterdam seferlerinin tek sorumlusu  :'(,grup halinde ve tek basima da ii calisirim ve duzenli bir sekilde calisirim  :).kal kendimi is gorusmesinde sandim bir an,nay bre bu,neyse kisacasi ben Roffa orontezan  ;).

MustafALEX

ben mustafa
antekyeliyim.fenerbahçeyi tutom.
he bide çamlıksporda kaptanlık yapom.
18 yaşına basmısım bilmeyerek.:)
beni tanıyan tanır hee bide bırakın winnegi filan gelin gerçek futbola hodri meydan.
ister inönüye gelin ister kaekçi sahasına nere istiyosanız :)

Bahtek

2 oldu kendini tanıtıyon mustii  ;D

raffine_01

biliorum kardes sölediin ii oldu

Tutku

Alıntı yapılan: PReDaToR - 13 Temmuz, 2006, 18:24:01 ÖS
hee maykıl cordın (michael jordan ) formam war stada çok takılıodum zamanında yıkıldıktan sonra osman ötken we kapalıya takılmaya başladım,görmüş olabilirsin,he bide wining te senmi beni yenicin hesaplaşırık bi gün baskette & wining te :D :D :D

bn bu kısmı kacırmısım basket mı dedınız ole gezınırken gordum baskette ıddalıyımdr cok pıs oynarım bılır bır cogu antakyada gercı uzun zmndır oynamıorm takımınıda bırakalı baya oldu artı kalca eklemımdekı sorun yuzundende ole zevkıne bıle oynayamıorm .... EN SON GUZEL BI MAC YAPTIM ODA FENOMENLE AYNI TAKIMDA OLDUK VE DAGITTIK SUPER MACTI AMA SOLE SOLEIM FENOMENLE OLMAK ADAMI COK YORUO HIC DURMADAN KOSMAK GEREKIO VE OGUN HAYATIM BOYUNCA TERLEMEDIGIM KADAR TERLERDIM IL FINALLERINDE BILE O KADAR TERLEMEMISTIM....

NESE BASKET OYNAMAK ISTEYENE ANTAKYA GENCLER BANA ULASSINLAR ;)
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

Tutku

Alıntı yapılan: merwejik - 13 Temmuz, 2006, 20:48:50 ÖS
Alıntı yapılan: PReDaToR - 13 Temmuz, 2006, 18:24:01 ÖS
hee maykıl cordın (michael jordan ) formam war stada çok takılıodum zamanında yıkıldıktan sonra osman ötken we kapalıya takılmaya başladım,görmüş olabilirsin,he bide wining te senmi beni yenicin hesaplaşırık bi gün baskette & wining te :D :D :D
bende birara takılıodum kapalıya basket merakı wardı da ;D ;D

allahım basket demeyın duygulanıorm:) yaa eskı gunlerım aklıma gelıo:( nese basket falan donerse ortalıkta haberım olsn delı oynarım :)
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

yokoshimagirl

herkese slam ben meliha
ankara doğumluyum hatayda yaşıyorus

[eklenti yönetici tarafından silindi]
kanadımı kırdılar uçamadım anne....

Roffa

memnun olduk meliha buralara aramiza katilmana sevindik aramiza hosgelmissin ;).

black_hatred

ben bahar en en en yeninizim şuan için! memnun oljam inş. :-[ ;D

costantine

üzgünüm şimdi en yeni ben ooldum bayan bahar.ben yusuf.antakyalıyım.hamınızı selamlıyorum.

Roffa

herkes hosgelmis sefa getirmis  :).

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

gitarix_rap

herkeze slm ben aysel antakyada yaşıyorum yaşım 15 ((zeka yaşım 2)) aybenle cezaya ölüyorum hepsini tek içerim herkezi tanımıyorum ama şimdiden memnun oldum :)
A Y A Ğ I N I Z I********D E N K*******A L I N

MustafALEX

hoş geldin aysel.bizde memnun olduk.

Predator

mustafanın ustasının oğlunun kuzeni :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

gitarix_rap

tanınmışmıyım yani :) mustafa alex senı tanıdımda predator seni tanıyamadım ama genede memnun oldum herkezden
A Y A Ğ I N I Z I********D E N K*******A L I N

jessie