• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 29 Haziran, 2008, 13:46:12 ÖS
yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 

Konser zamanlarından görüşebiliriz. Onun dışında bu aralar zor olur.

Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:26:55 ÖÖ
Alıntı yapılan: linotip - 30 Haziran, 2008, 08:21:19 ÖÖ
Alıntı yapılan: crazyosse_Mc_Omer - 29 Haziran, 2008, 13:46:12 ÖS
yhaa abi ben bu sizin grubu çok seviyoorum size nasıl ulaşabilirim sölermisiniz?  lütfeeeen 
abi bende sizi çok seviyorum yolunuzu kesip sizle takılmak istediğimi söylersem ne dersin!?:S:)
ahh ahh neyse... saygılar sevgiler!

bir soru daha !:S
size diss atanlar var:@ sizinkileri nerden bulabilirim!siz onlara  diss atmıyor musunuz? atmıyorsanız neden?

Rap ortamında diss her zaman olacaktır. Bizimde geçmişte yaptığımız dissler var fakat şuanda sitede bulunmuyor o dissler.
Bize diss atanlara neden cvp vermiyoruz, çünkü gerek duymuyorum. Bazen insanlar kendi kendilerine eğlenebiliyorlar. Gerçekten kayda değer isimlerden diss gelirse tabikide cevabını veririm. Bir disse cvp vermiyorsam o kişiyi sallamıyorum demektir.
Raptor / 2010

linotip

[/quote]

bir soru daha !:S
size diss atanlar var:@ sizinkileri nerden bulabilirim!siz onlara  diss atmıyor musunuz? atmıyorsanız neden?
[/quote]

Rap ortamında diss her zaman olacaktır. Bizimde geçmişte yaptığımız dissler var fakat şuanda sitede bulunmuyor o dissler.
Bize diss atanlara neden cvp vermiyoruz, çünkü gerek duymuyorum. Bazen insanlar kendi kendilerine eğlenebiliyorlar. Gerçekten kayda değer isimlerden diss gelirse tabikide cevabını veririm. Bir disse cvp vermiyorsam o kişiyi sallamıyorum demektir.
[/quote]

: ) Eyvallah Burak soru mu yine yanıtlamışsın pota ekibi adlı jingle hakkında biraz bilgi verirmiisn?Yani nasıl esti de yaptın ...
Lino ÖLDÜ
                  hacker>> DESAPERICIDES>>>

Raptor

Alıntı yapılan: linotip - 09 Temmuz, 2008, 07:21:53 ÖÖ
: ) Eyvallah Burak soru mu yine yanıtlamışsın pota ekibi adlı jingle hakkında biraz bilgi verirmiisn?Yani nasıl esti de yaptın ...

Pota ekibi, normalde MIRC üzerinde bulunan bir kanalın ekipleştirilmiş adıdır. Adından da anlaşılacağı gibi basketbol üzerine kurulu bir kanal. Seneler öncesinden açılmış bu kanalda çok samimi dostlarım ve arkadaşlarım var. Kanalın rapçisi olarak bunu yapmak zorundayım :) Zaten sözde vermiştim parça yapacağıma dair.

www.potaekibi.com dan Pota'yı daha yakından tanıyabilirsin.
Raptor / 2010

rap_antakya

antakya da canlı performansınız ne zaman olursa bana haber verir misiniz ?

Raptor

Alıntı yapılan: rap_antakya - 11 Temmuz, 2008, 12:12:21 ÖS

antakya da canlı performansınız ne zaman olursa bana haber verir misiniz ?

Tabi ki, benim sahne alcağım tüm konserler üyelere duyuruluyor zaten.
Raptor / 2010

linotip

Pota ekibinde hâlâ bulunuyor musun?!
Lino ÖLDÜ

Raptor

Raptor / 2010

linotip

Lino ÖLDÜ

Raptor

Alıntı yapılan: linotip - 21 Temmuz, 2008, 11:37:30 ÖÖ
Alıntı yapılan: Raptor - 21 Temmuz, 2008, 01:38:01 ÖÖ
Alıntı yapılan: linotip - 19 Temmuz, 2008, 11:00:06 ÖÖ
Pota ekibinde hâlâ bulunuyor musun?!

Evet diyebiliriz :)

Ben de katılabilir miyim acaba hemen bakıyorum : )

Aslında katılıp katılmama olayı değil,
www.potaekibi.com a girip oradaki pota kanalına bağlanırsan. Veya mirc üzerinden, potaya katılmış gibi bişey oluyorsun :)
Raptor / 2010

serap

selam burak nasılsın ?uzun zaman oldu sitenizi ziyaret etmeyeli :(

local

Demo olarak yayınlanan bir kalem olsun parçasının tam versiyonu var mı varsa nasıl bulabiliriz. Şimdiden teşekkürler  ;)

cagataykaraman09

Burak abi hiç şarkı yapmaz oldunuz özledik ya.
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

Rix Word

Burak abi senin ismini neden yazmamışlar yaw :S (orontezfan.com) sebebi vardır umarım :S

Raptor

Alıntı yapılan: serap - 26 Temmuz, 2008, 16:11:36 ÖS
selam burak nasılsın ?uzun zaman oldu sitenizi ziyaret etmeyeli :(

Selam, iyiyim teşekkür ederim. Sık sık gel ama olmuyo böyle :)

Alıntı yapılan: local - 30 Temmuz, 2008, 14:20:19 ÖS
Demo olarak yayınlanan bir kalem olsun parçasının tam versiyonu var mı varsa nasıl bulabiliriz. Şimdiden teşekkürler  ;)

Şu an için tam versiyonu yok, yeni çıkacak albümün adı zaten Bi Kalem Olsun olacak ve parçanın tamamıda o albümde olacak.

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 31 Temmuz, 2008, 19:52:07 ÖS
Burak abi hiç şarkı yapmaz oldunuz özledik ya.

Yapıyoruz yapıyoruz :) Yakın bir zamanda sitede yayınlanacaktır.

Alıntı yapılan: Rix Word - 01 Ağustos, 2008, 12:26:12 ÖS
Burak abi senin ismini neden yazmamışlar yaw :S (orontezfan.com) sebebi vardır umarım :S

Sitenin bizle hiç bir ilgisi yok, ilk defa görüyorum. Aklınıza başka başka sorular gelmesin. Yakında Orontez in resmi sitesini açıyoruz ayrıca. Başka sitelere girmenize gerek kalmayacak.
Raptor / 2010

Rix Word

Bilgi için cok sağol abi tşkler...

kübra

ben rap müziğe sizle başladım ve böyle devam edeceğimm sizi çok seviyorum ama bazı şarkılarınızı bulamıyorum ne yapmalıyımm RAP ORONTEZİN İŞİ HASTAYIM SİZE HELEDE SANA
ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım

seyit58

Alıntı yapılan: kübra - 08 Ağustos, 2008, 10:49:05 ÖÖ
burak abi bizim sorulara hiç bakmıyon sen bizi umursamıyon mu??

Arkadaşım Burak abi sürekli sitede değil ama siteye geldiği zaman kesinlikle cevaplar sen merak etme ;)

Raptor

Alıntı yapılan: kübra - 07 Ağustos, 2008, 06:18:45 ÖÖ
ben rap müziğe sizle başladım ve böyle devam edeceğimm sizi çok seviyorum ama bazı şarkılarınızı bulamıyorum ne yapmalıyımm RAP ORONTEZİN İŞİ HASTAYIM SİZE HELEDE SANA

Teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı, bizi dinlemede kal :)
Raptor / 2010

cagataykaraman09

Burak abi 09.08.2008 tarihinde İSKENDERUN DEMİRÇELİK te konseriniz vardı HİKMET abi, Yakup abi, Sinan abi, Raşit abi birde OGGY geldi sen yoktun neden gelmedin. Hikmet abi ile de tanıştım bizim burda kendine kız bile buldu. Senide bekliyorum DEMİRÇELİĞE.
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

Raptor

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 10 Ağustos, 2008, 12:18:48 ÖS
Burak abi 09.08.2008 tarihinde İSKENDERUN DEMİRÇELİK te konseriniz vardı HİKMET abi, Yakup abi, Sinan abi, Raşit abi birde OGGY geldi sen yoktun neden gelmedin. Hikmet abi ile de tanıştım bizim burda kendine kız bile buldu. Senide bekliyorum DEMİRÇELİĞE.

Evet haberim var konserden, başka bir zaman beraber veririz umarım.
Raptor / 2010