• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 06 Şubat, 2008, 15:00:39 ÖS
Merhaba tüm ORONTEZ alemi, biz yani RAP-İSDEMİR ekibi sizin grubun antakyada yakaladığı başarıların devamını sağlamak için kurduğumuz gruba sizi örnek aldık. İleride sesimizi tüm ANTAKYA sonrada TÜRKİYE duyacak emin olun zor tabi ancak söze ihtiyacınız olduğunda çok güzel sözlerimiz var bir deneyin isterseniz bu yıl bazı sınavlardan dolayı bz şarkı yapamıyoruz RAPTOR ben sana sözleri versem sen sözlere bir bakıp beğenirseniz bizim yerimize şarkıyı seslendirirmisiniz. Şarkının klibini biz hallederiz sen sadece şarkıyı hallet RAP yeni starlar kazanacak sayenizde. Cevabını bekliyorum ORONTEZ-RAP-İSDEMİR

Öncelikle yorumların için teşekkürler..
Sözlere gelince, bilmiyorum ama bu bir prensiptir. Başkasının yazdığı sözü okumak benim için garip gelmiştir her zaman. O yüzden her zaman kendi yazdığım sözleri okurum. Bu tüm rap camiasında da böyledir.
Teşekkürler, başarılar dilerim çalışmalarınızda. İskenderun'a selamlar..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: yorgun - 06 Şubat, 2008, 15:41:00 ÖS
benim sorum raptor denen şahıs ne zaman winning eleven oyununu öğrenece?çok merak ediyom...

Herşey ortada 100, 100 , 100 =) Yeni kariyerlerde görüşmek üzere.

RAPTOR, BU ALEMİN PASLANMAYACAK BİR TEK KRALI ;)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: TRapEko - 10 Şubat, 2008, 20:23:23 ÖS
Selam Raptor.

Son zamanlarda Orontez'in diğer rapperlerinin albümlerinde feat. yapmaz oldun.Bunun bir nedeni var mı?

Selamlar,
Yoo hiç bir nedeni yok. Sadece sık sık görüştüğüm insanlarla parçalar yapıyorum. Zaten parça yapmadığım kişilerle bazı nedenlerden dolayı (okul,iş vs vs..) görüşemiyoruz. İlerde yeni feat.ler gelebilir ama.
Teşekkürler.
Raptor / 2010

pisii

poffffffff bzm okulada gelsene beaa bzı ynsemre sarmıooo

repimvehayalim

merhab abi nasıl sıl senı sevıyoruz merak etme bazıları saçmalıyo ama onlar bı seyden anlamıyolar konserlerını beklıyoruz abı bu arada şarkılarının sozlerını dıkkatlı dınleyınce bır cok sey anlıyorum kıb

cagataykaraman09

Merhaba tüm ORONTEZ alemi, burak abi birşey sorcam

Hani SEN AĞLAMA şarkısında Z-lish herhangi bir rapçi mi yoksa aranızdan birinin sevgilisimi(merak ettiğim için soruyorum). Şarkı güzel sesi de güzelmiş
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

Raptor

Alıntı yapılan: pisii - 11 Şubat, 2008, 16:36:44 ÖS
poffffffff bzm okulada gelsene beaa bzı ynsemre sarmıooo

Tabi geliriz niye olmasin : )) ?
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: repimvehayalim - 12 Şubat, 2008, 19:37:46 ÖS
merhab abi nasıl sıl senı sevıyoruz merak etme bazıları saçmalıyo ama onlar bı seyden anlamıyolar konserlerını beklıyoruz abı bu arada şarkılarının sozlerını dıkkatlı dınleyınce bır cok sey anlıyorum kıb

Merhaba,
çok teşekkür ederim yorumların için. kim ne saçmalarsa saçmalasın tınlamam zaten, ben kendimi biliyorum ya o yeter :) ilerde konser olursa görüşürüz, sende k.i.b
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: cagataykaraman09 - 13 Şubat, 2008, 10:40:32 ÖÖ
Merhaba tüm ORONTEZ alemi, burak abi birşey sorcam

Hani SEN AĞLAMA şarkısında Z-lish herhangi bir rapçi mi yoksa aranızdan birinin sevgilisimi(merak ettiğim için soruyorum). Şarkı güzel sesi de güzelmiş

Selam,
Sen Ağlama parçasına vokal veren kişi ne herhangi bir rapçi nede Orontezden birinin sevgilisi :) Sadece benim bir arkadaşım. Yorumunu iletirim :) Görüşmek üzere.
Raptor / 2010

cagataykaraman09

En iyi şarkılarınızdan biri olan BURASI ANTAKYA BURASI MERKEZ(TOMBALA) şarkısı MP3 olarak neden sitenizde yok o şarkınız çok güzel mp3 ünü bir türlü bulamadım. Bu arada burak abi beraber resim çekilelim diyecem olmaz bir şekilde bana özel bir resim yapabilirmisin boş zamanında bu işlerden iyi anlıyosun arkadaşlara artistlik yapcamda kendi resmine rapça yazarsan altına rap-isdemir den çağatay'a diye çok sevinirim abi lütfen... 
Bayağı bayrak yapan üstündeki kandır vatan ugrunda ölen varsa vatandır. Türkçe REP

cagataykaraman09

abi ne zaman cevaplayacan sorumu resimimi yap lütfen

GiZeM

Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla

Raptor

cagataykaraman09  öncelikle bu sitede sadece benim vokal verdiğim parçalar yer alıyor onu söyleyim. Diğer parçalar için forumumuzu araştırman gerekebilir. İsteğini ise pek anlamadım açıkçası, senin için özel resim yapmak fln : ) Bir konserde denk gelirsek fotoğraf çekiliriz. Onun dışında arkadaşlarına artislik fln filan yapmana hiç gerek yok, boşver yani :)

Alıntı yapılan: GiZeM - 01 Mart, 2008, 18:57:29 ÖS
en yakın konser ne zaman??

Sanırım bu ay içinde düzenlenecek bir konser var, tam tarihi bilmiyorum ama muhtemelen sahne alacağım bir konser olacak.
Raptor / 2010

KatLiaM

Yurt DISINDA Konser Verdiniz mi (orontez ile yada  sen sadece ) ?:P:D

Raptor

Alıntı yapılan: KraL - 01 Mart, 2008, 20:24:19 ÖS
Yurt DISINDA Konser Verdiniz mi (orontez ile yada  sen sadece ) ?:P:D

Maalesef :)
Raptor / 2010

KatLiaM

2. soruya gecelim :D;)
sevilla YI ispanyada ne YAPARIZ ? :D:D;)

Raptor

Alıntı yapılan: KraL - 03 Mart, 2008, 16:36:07 ÖS
2. soruya gecelim :D;)
sevilla YI ispanyada ne YAPARIZ ? :D:D;)

Ben umutluyum :) 2-2 dedim herkese. Umarım öyle olurda turu geçeriz. Bakıcaz artık.
Raptor / 2010

KatLiaM

mc_the_pusher

oo abi maç bitti çeyrek finaldeyiz yaaa

KatLiaM

ee raptor abii ispanyayı da feth ettik $imdi hangi devleti feth ederiz dersin ( hangi TAKIMI yani :) ) ?