• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: ah real monsters! - 19 Kasım, 2006, 10:19:22 ÖÖ
Yine ben Burak abi  :-[ Istanbullarda Adanalarda sürünmek takıntı haline geldi  :-\ Bir soru sorucağım örneğin Orontez şimdi dün konser verdi ya, kışında biri diyelim Antakya'ya geldi bir istek üzerine konser verebilir misiniz  ??? Tek sen de olur diyeceğim ama bu sene tam tamına 2 kere çıktın zaten ve zaten de back vokal kullanmıyorsun Oronte'nin de toplanması çok zor olur  :( Biraz ümit versen  :'(

yanlış anlamada,
konseri düzenlemek çok basit birşeymiş gibi ele aldın sanki =) her istediğimizde konser yapabilsek , her hafta bi konser düzenlerdik heralde. bence antakyaya normal bir zamanda geleceğine , konser zamanı gel. sorunu halletmiş oluruz =)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: costantine - 22 Kasım, 2006, 14:05:30 ÖS
senin için ölürüm RRAAAAPTOORRRRRRRRRRRRRRRR

öyle bi soru sordunki cevabını veremedim, tıkandım kaldım  :)
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: lonelygirl16 - 25 Kasım, 2006, 17:04:21 ÖS
bu işi yapmak içinn iyi söz yazmak gerekiyo şphesiz ve ritme uydurmak gerekio. ama seni diğer rapçlerden ayıran ses tonun bence. mesela ben cezanın ses tonunu çok beğeniyorum, aynı zamanda eminem'in. bu müzikte senide bu yüzden şanslı görüyorum çünkü senin sesinde çok güsel. ilerde iyi yerlere gelicen bence. sormak istedigim şu. bu güne kdr hiç kimseyle görüşmedinizmi albüm için, yani ne biliyim etrafta o kdr abuk sbuk şeyler var. nasıl olurda siz bu piyasanın başında olmazsınız?

yaptığın yorumlar sevindirici, teşekkürler.
piyasanın başında olmak biraz zamana birazda insanların bu müziğe alışmasına bağlı.
kendin söyledin, "etrafta abuk subuk şeyler var"..
onlar zaten piyasanın başında değillerki , sadece çıkıp iniyolar. o yüzden onların yerinde olmakta istemem.

o abuk subuk şeyler insanların kulağına zorla gidiyor. onları dinlemek zorunda kalıyolar.
ama bizimkisi farklı , parçalarımızı yayınlıyoruz ve dinlemek isteyen indirip dinliyo. şu an için bu durumda kalmak daha iyi , çünkü insanlara zorla bişeyi dinlettirmiyoruz biz .
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: dryusuf - 26 Kasım, 2006, 13:37:18 ÖS
Osman ötken li olduğum için sizden haberim var.Kin kokulu düşler parçasını cidden çok beğendim.İnş daha da ilerlersin.Yolun açık olsun.

Teşekkür ederim saol.

Alıntı yapılan: sailorahenry - 05 Aralık, 2006, 12:46:33 ÖS
Artık şarkısının devamı neden gelmiyorum kardeş güzel şarkı aslıonda

Artık şarkısının orjinali öyle, devamı yok. 10TEZ albümünden bir parçaydı zaten.
Raptor / 2010

MustafALEX

sizce rap yazan söylemek zorundamı yada söyleyen yazmak zorundamı. mesela bana rap söylemek kolay geliyo ama yazamıyorum. çünkü bana göre söylemek kolay da yazmak zor. sizce?

costantine

abi seninle gurur duyuyoruz.raptor dedikleri zaman memleketlim diyorum.ve övünüyorum.tşk.

meLih

iyi geceler bu saatte sesimi duyan yok...Organizatorluğünü yaptığım bir rap partisi düzenleyeceğim seninle irtibata geçmem mümkün mü???.Ayrıntıları grüşmek için....
The best of 42½ aKşehir Team

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 08 Aralık, 2006, 16:09:30 ÖS
sizce rap yazan söylemek zorundamı yada söyleyen yazmak zorundamı. mesela bana rap söylemek kolay geliyo ama yazamıyorum. çünkü bana göre söylemek kolay da yazmak zor. sizce?

söz yazan söylemek zorunda değil, sonuçta söz yazmak bir rahatlama şeklidir . bunu şarkıya dönüştürmekse insanın müziğe olan bağlılığını gösterir. tabi bu zamanda müzikle uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlar bile , müzikle uğraşıyolar vede ilgi görüyolar. bu yüzden dünyanın baya gerisindeyiz hem üretici hemde dinleyici olarak. herneyse bu konulara girmek istemiyorum..
ama rap yapıyosan , yazmak zorundasın. tabiki bana göre. dediğin gibi rap söylemek basit. ama herşeyiyle hazırlanmış bi parçayı söyledigin zaman basit. o parçayı yaparken o kadar şeye dikkat ediyosunki.. söz düzeni, aradaki duraklamalar, tarz vs vs. bunları ayarlamak ve dinleyiciye beğendirebilmek basit birşey değil. ama herşey hazırlandıktan sonra söyleyebilmek tabiki basittir. o yüzden rap yapan yazmak zorundadır. en önemliside yazarken yaşamak zorundadır..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: costantine - 11 Aralık, 2006, 13:44:06 ÖS
abi seninle gurur duyuyoruz.raptor dedikleri zaman memleketlim diyorum.ve övünüyorum.tşk.

teşekkürler. bizde antakyayı dışarı tanıtabilmek için çok çaba harcıyoruz. bi şekilde bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize.
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: meLih - 13 Aralık, 2006, 01:03:48 ÖÖ
iyi geceler bu saatte sesimi duyan yok...Organizatorluğünü yaptığım bir rap partisi düzenleyeceğim seninle irtibata geçmem mümkün mü???.Ayrıntıları grüşmek için....

bu soruyu cevapladığım zaman benimle irtibata geçmiştin zaten. ilerisi ne gösterir bilemiyorum. beklcez görecez.
Raptor / 2010

S_aB_o

kardeşim bir dunya çiz kaleminle mükemmel olmus kuzen tebriks demosunu diil artık tam dinlicez

ARSLANTURK

Selam Burak. Ben Bir Dünya Çiz Kaleminle şarkının sözlerini istiyorummmmm :)
HEYYY ARSLANTÜRKKK. BU AZİM, BU ENERJİ, BU GÜÇ NEREDEN GELİYOR ?

Raptor

Alıntı yapılan: S_aB_o - 15 Ocak, 2007, 15:02:09 ÖS
kardeşim bir dunya çiz kaleminle mükemmel olmus kuzen tebriks demosunu diil artık tam dinlicez

saol kuzen =)

Alıntı yapılan: ARSLANTURK - 20 Ocak, 2007, 19:30:37 ÖS
Selam Burak. Ben Bir Dünya Çiz Kaleminle şarkının sözlerini istiyorummmmm :)

İlker abi space inde gördüm şarkı sözlerini, bir kaç yer dışında doğru sayılır.
burada orjinal sözleri bulabilirsin.
http://www.raptorap.com/lirikler_birdunyacizkaleminle.html
Raptor / 2010

ARSLANTURK

Teşekkür ederim Burak. Spacemde son kısmı yanlış yazmışım. Kendine iyi bak. ;)

ARSLANTURK

Spaceme de şarkı sözlerini dinleye dinleye kaydettim not defterime de öyle attım.

Yinede sağol canım.

mic_check_09

burak abi ilk kaydında neler hisettin?? ve ilk kaydı hangi parcaya yaptın??
İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

Raptor

Alıntı yapılan: mic_check_09 - 22 Ocak, 2007, 20:44:26 ÖS
burak abi ilk kaydında neler hisettin?? ve ilk kaydı hangi parcaya yaptın??

ilk kaydımı yaparken çok değişik duygular içindeydim. sesim bana çok garip geliyo ve sanki istediğim gibi söyleyemiyodum, içimde birşeylerin beklentisi, aynı zamandada gerçekleşmeyecek endişesiyle taşıdığım kaygılar vardı sanki. sonuç olarak istediğim gibide yapamamıştım =)

pc'de kaydettiğimiz ilk parça, p-fox'la yaptığımız RPG adlı parçaydı. daha öncesini soracak olursan kasetlerde ismi olmayan deneme şarkılarımızda vardı tabiki :)
Raptor / 2010

ARSLANTURK

Burak ne olursa olsun SÜPERRRRRRRR sesin var. Yediğine içtiğine dikkat et. ;)

ARSLANTURK

Nihayet siteye yayın geldi. Flash Player dan dinliyorum bazen :)

Hepimize hayırlı olsun ;)

rap_4_peace

raptor abi duyduguma gore orontezs sitesiyle sen ilgilenirmissin sormasi ayip ne zaman site hazir olur? we diger sarkilarinida beklerim bu sitede. herhangi 1 yardimim dokunursa hazirim
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara