• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Alıntı yapılan: seyyahmc - 11 Mayıs, 2007, 15:25:17 ÖS
öncelikle selamınAleyküm... la bu senin betadan sonra bi albüm daha vardı noldu o albüm hiç bi ses seda yok çıkıcakmı ?çıkıcaksa nezman çıkar   bi söle bakayım bilelim istiorum..   evet biliorum çok yalama bi site üyesiyim ama hastayım bana şevkat göster :((

A.S Seyyah,
şu anda ses seda çıkmasada çalışmalar son hızla devam edio. yakın bir tarihte 3.solo albümümü direk full olarak sitede yayınlıcaz. Bu albümün içinde normalde BDÇK albümünde yer alması gerektiği halde yer almayan ve hiç duymadığınız yepyeni parçalar olacak. 3.albüm E.p de olabilir. İlerleyen günlerde haberini siteye eklicez zaten.
Raptor / 2010

yase

ya bence başarılısınız ama sanki sadece belli bi kesime duyurdunuz sesinizi.hep aynı çevre yani.merak ettim neden?antakya dan  slmmm

MustafALEX

Arkadaşım belli bi kısım derken sadece sehir içi olarak kassettin sanırım öylese sen duymamısındır :)
Bundan 3 hafta kadar önce İzmir'deydim ve Raptor,Kargaşa kısacası Orontez dediğin zaman Rap dinleyen herkez tanıyordu.Benim Antalya,Adana,İstanbul'dan arkadaslarım var.Hepside Raptor'u ve Orontez'i tanıyor ve severek dinliyor.
yine de gerekli cevabı Raptor verecektir.Ben sadece görüşümü belirttim.

rap_4_peace

ben doğma büyüme kıbrıslıyım burda orontez fanları çok geçenklerde hawa alanına 1i raptor yazmış... kafeteryada 1 kız yazgı şarkısını dinliyordu. nerden buludğunu sordumn arkadaşı göndermiş şarkıyı bende ertesi gün cd çekip werdim orontez her geçen gün büyüyor sadece antakyada değil türkiyede değil kıbrıstada war dinleyenleri underground olmasına rağmen. ne ekilirse o biçilir diye düşünüyorum çok çalışdılar we şimdi isimleri biliniyor her hafta 1ilerine cd çekiyorum rap orontezle yayılıyor. biliorum raptora sordun saygısızlık yapmak isdemem ama buda benim görüşüm
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

hell-in

selam Burak se sorcaktım yha KURTAR parcasna klip cekmeyi düşünüo musunuz ? çekmeyi düşünürseniz tutku ve  beni klipte oynatır mısınız ? saka bi yana parcalar çok saglam yha KURTAR idolum ztn  ondn klibinde oynamayı seettim huehue nese cevap verdigin için tskrler simdiden ösledik bre seni.Bu arada gecen seni stadyumun orda gördüm hep sende görüodun da bu sefer görmedn huh ..! nesem görüşürüz canım   :bye

MustafALEX

Burak abi bu aralar Orontez dağılmak üzeremi? Rasheed,Jbx,k-o konserinde Kuşku var.En son 16 Kasım'da beraberdiniz uzun bi süre oldu birlikte göremiyoruz. ???

rap_4_peace

kuşku ve tutkuyu orontez grubuna almak gibi 1 plan war mı? tutku çok üretken 1i bu yaşına rağmen başarılı bana göre. kuşkuda knock outla dinledim 2 şarksını

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: yase - 14 Mayıs, 2007, 12:35:44 ÖS
ya bence başarılısınız ama sanki sadece belli bi kesime duyurdunuz sesinizi.hep aynı çevre yani.merak ettim neden?antakya dan  slmmm

Belli bir kesim derken, bu ya çevrendir, ya okul arkadaşlarındır ya da ne biliyim Antakya'dan tanıdıklarındır. Nerelerde dinlendiğimizi bilebilmen için araştırma yapman gerekir. Şahsen bana mail yoluyla, ziyaretçi defteri yoluyla yada msn yoluyla her ilden veya bir çok ülkeden olumlu yorumlar geliyor. Bunlar şaşırtırıcı olsada gerçek, hemde bir çoğu hayatında ilk kez rap dinlediğini söylüyor yada ilk defa rapi bu kdr beğendiklerini söylüyor. Gerçi konu burda iyi veya kötü rap yaptığımız değil ama iyice araştırdığın zaman Türkiye'nin her şehrinde bizi dinleyen insanlara rastladığını göreceksindir.
Teşekkürler..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: hell-in - 15 Mayıs, 2007, 19:03:56 ÖS
selam Burak se sorcaktım yha KURTAR parcasna klip cekmeyi düşünüo musunuz ? çekmeyi düşünürseniz tutku ve  beni klipte oynatır mısınız ? saka bi yana parcalar çok saglam yha KURTAR idolum ztn  ondn klibinde oynamayı seettim huehue nese cevap verdigin için tskrler simdiden ösledik bre seni.Bu arada gecen seni stadyumun orda gördüm hep sende görüodun da bu sefer görmedn huh ..! nesem görüşürüz canım   :bye

Gamze selam :)
senide burda görmek güzel bir olay. İlk önce yorumların için teşekkürler cnm.
Klip olayını düşünüyoruz ama fırsat olmuyo, zaten klip çekersek bu ya "Kurtar" olur ya da "Rüyada 1 Adam" olur. Merak etme klip çekersek bilki yerin her zaman hazırdır :)
Stadyum olayı içinse  ??? ??? gerçekten görmedim, görseydim selam atardım biliyosun.
Neyse fazla konuştum :) Görüşürüz cnm kendine dikkat et..
Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 15 Mayıs, 2007, 19:51:41 ÖS
Burak abi bu aralar Orontez dağılmak üzeremi? Son konser de sadece 3 kişi bide Orontez'den olmayan Kuşku var.En son 16 Kasım'da beraberdiniz uzun bi süre oldu birlikte göremiyoruz. ???

Orontez elemanlarının birbiriyle parça yapmiyo olması veya konserlerde beraber olmaması Orontez'in dağılacağı anlamına gelmez. Orontez bir grup değildir, bir OLUŞUMDUR.

Atıyorum.. Kargaşa birşeyler yaparken bana sormak zorunda değildir. K-O birşey yaparken bana sormak zorunda değildir. Aynı şekilde beraber parça yapmıyo olup, beraber konsere çıkmak zorunda da değiliz. Biz sadece Orontez adı altında toplanan , her biri birbirinden bağımsız kişileriz.
Bunu insanların anlaması lazım. Bu tür olaylarda kimse yanlış şeyler düşünmemeli..

Raptor / 2010

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 16 Mayıs, 2007, 15:51:43 ÖS
kuşku ve tutkuyu orontez grubuna almak gibi 1 plan war mı? tutku çok üretken 1i bu yaşına rağmen başarılı bana göre. kuşkuda knock outla dinledim 2 şarksını

Hiçbir şekilde öyle bir plan yok. Bu gibi durumlarda Orontez'den herkesin tek tek görüşleri alınır ve sonucunda da bir karar ortaya çıkar. Ben Orontez'in şuan ki iskeletine kimsenin dahil olacağını düşünmüyorum.
Raptor / 2010

rap_4_peace

sansar ve pusattanoronteze diss geldi.... cewap yazmayı düşünüyorsun mutlaka. bu albüm çalışmalarını etkiler mi? yoksa orontezden diğer mclerden mi gelir cewap....?

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 17 Mayıs, 2007, 12:26:52 ÖS
sansar ve pusattanoronteze diss geldi.... cewap yazmayı düşünüyorsun mutlaka. bu albüm çalışmalarını etkiler mi? yoksa orontezden diğer mclerden mi gelir cewap....?

Hangi dissten bahsediyosun? Yapılan bi diss var oda 2 sene önce. Konu kapandı ki benimle alakası olmayan bi konuydu. Benim hiç kimseyle bir problemim yok.. hiçbişeyde albüm çalışmalarını olumsuz etkileyemez.

Bu arada bir ricam olacak, bu sorduğun kaçıncı soru tam olarak bilmiyorum ama diğer üyelerin ve ziyaretçilerin yanlış düşünmemesi açısından "sadece merak ettiğin soruları" sorarsan çok sevinirim.

Görüşmek üzere.
Raptor / 2010

Admin

Değerli forum üyelerimiz,
bu konuyu açarken ilk mesajımızda şunu yazmıştık..

"Kabul görülen her soruyu Raptor bu bölümde cevaplandıracaktır. "

O yüzden bazı sorular tarafımızca siliniyor, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için hatırlatmak istedik.
Saygılar.

akinci

sansarı yiyim yaa ;) ŞAMPİYON FENER ULAN RAPTOR  ;)

xeantrick

burak abi konserler  ne zmn  ya  anca  bilgisayardan dinlios seni bide canlı performans izlesek ii olcak ya bu arada ben ders le  ilgili bi şarkı yazdım arkadaşlar çoqh beendi  sanada bi ara yazarım sözlerini nasıl beencen mi bakim   bu arada  bütün şarkıların çoqh güsel ama ben tez  ve  pota ekibini seviyorum
rapdeki lakaplarım 

xeantrick  ve  rapci yanki

Raptor

Alıntı yapılan: xeantrick - 26 Mayıs, 2007, 09:09:04 ÖÖ
burak abi konserler  ne zmn  ya  anca  bilgisayardan dinlios seni bide canlı performans izlesek ii olcak ya bu arada ben ders le  ilgili bi şarkı yazdım arkadaşlar çoqh beendi  sanada bi ara yazarım sözlerini nasıl beencen mi bakim   bu arada  bütün şarkıların çoqh güsel ama ben tez  ve  pota ekibini seviyorum

Konserler yavaş yavaş başlıyor. Forumda haber kategorimize bir başlık açmıştık, Rock ve Rap konseri diye. 3 Haziran Pazar günü Antik'te yapılıcak. Fakat bi kaza geçirdim ve şu anda ayağım alçıda. Ben büyük bir fedakarlık yapıp bu konserde sahne almak istiyorum. Bakalım nasıl olacak tabi çok zor olacağı kesin. Tek ayak üstünde olsa büyük bir ihtimalle Raptor'u sahnede göreceksiniz :)
Raptor / 2010

MustafALEX

Neden böyle rap ten ugrasanlar yada rap yaptıgını sananlar fotolarında farklı farklı pozlar vermeye calısırlar. 
Ne bilim,yok biri 2 parmagını gösterir biri nıke işareti yapar =) şart mı yani illa bi hareket çekmek.

bu arada çokk geçmiş olsun :-\

xeantrick

3 haziranda bi konser war  iskenderundan 17 cm gelio sizde warmısınız ????????
rapdeki lakaplarım 

xeantrick

ok burak abi ama gelirsen  çoqh sewincem çünkü seni çoqh görmek istiorum ben demirçelikten gelcem konsere pazar ordayım  burak abi de antik nerde  yhaaa??? :D:D:D
rapdeki lakaplarım