• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Raptor'a Sorularınız...

Başlatan Admin, 30 Haziran, 2006, 16:16:46 ÖS

« önceki - sonraki »

PARAR?ST

abi :D demo yarışmaıs yapıyorumda o sorun oldu onu geçiktircem  şimdilik bu olsun istedim katılanlarda baya var ondan yani :)
www.cadderap.com Online

rap_4_peace

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Nisan, 2007, 17:49:24 ÖS
bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?
sanırım sen beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış anlattım. tabiki orontezde herkes güzel söylüyo ve ayırım söz konusu bile değil. benim sorduğum orontezden başka hangi mc leri dinlememizi önerirsin? 1de g.antepdeki konser nasıl geçdi ?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

gece_yağmuru

bu sene Osman Ötken'in Aş Gününe gelmeyi düşünüyo musunuz? :)
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 25 Nisan, 2007, 13:11:44 ÖS
Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Nisan, 2007, 17:49:24 ÖS
bize orontez üyelerinden başka hangi rapcileri wea hangi şarkıları dinlememizi önerirsin?
sanırım sen beni yanlış anladın yada ben kendimi yanlış anlattım. tabiki orontezde herkes güzel söylüyo ve ayırım söz konusu bile değil. benim sorduğum orontezden başka hangi mc leri dinlememizi önerirsin? 1de g.antepdeki konser nasıl geçdi ?

işte şunu dinleyin diye öneremem ben. benim için yanlış olur. Ben Gaziantep konserine gitmedim, kesin olmayan şeyler vardı. Kesinlik kazanan konserler zaten sitenin anasayfasından dinleycilere duyurulacaktır.

Alıntı yapılan: gece_yağmuru - 26 Nisan, 2007, 15:12:29 ÖS
bu sene Osman Ötken'in Aş Gününe gelmeyi düşünüyo musunuz? :)

2004'te sahne almıştım sadece. Devamlılığı yoktu, bir kere sahne aldım bi kez daha sahne alıcağımı sanmıyorum.
Raptor / 2010

PARAR?ST

10TEZ Albümü bandrollümü :D ? Mc Tuuf Bandrollü diyorda :)
www.cadderap.com Online

Raptor

Alıntı yapılan: PARARİST - 28 Nisan, 2007, 15:17:54 ÖS
10TEZ Albümü bandrollümü :D ? Mc Tuuf Bandrollü diyorda :)

Hayır underground:) ama kapaklı, orjinal bi şekilde satışı yapılmıştı.
Raptor / 2010

dileqcik

bandrollü albüm çıkarmayı dü$ünüyomusun   :P

rap_4_peace

sana diss atacak yüreği olan mcler oldu mu? weya orontezin geneline atanlar oldumu?

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: dileqcik - 30 Nisan, 2007, 15:37:05 ÖS
bandrollü albüm çıkarmayı dü$ünüyomusun   :P

tabiki düşünüyorum ama bu ne zaman olur kimbilir. şuanda üstüne pek düşmüyorum, önümde bazı engeller var o engelleri aştıktan sonra herşey daha ciddi olucktır.

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 30 Nisan, 2007, 19:51:42 ÖS
sana diss atacak yüreği olan mcler oldu mu? weya orontezin geneline atanlar oldumu?

evet oldu, hepside reklam amaçlıydı bu gerçek. adamlara "a" desen, bana "a" dedi diye diss atıyolar. hepside çok komik, hiçbirinede cevap yazmadım =)
Raptor / 2010

akinci

ŞAMPİYON FENER ULAN ORASI BECEKE OLSADA NE YAZAR!!!!
lan burak yani sarkilar güzel emegine sağlik keşe selam söle robert cevat prekazi ;)

Raptor

Alıntı yapılan: akinci - 04 Mayıs, 2007, 14:29:31 ÖS
ŞAMPİYON FENER ULAN ORASI BECEKE OLSADA NE YAZAR!!!!
lan burak yani sarkilar güzel emegine sağlik keşe selam söle robert cevat prekazi ;)

şimdi istanbulda olmak vardı kardşim. istanbulu bu yüzden seviyorum. içinde fener var çünkü :)
Raptor / 2010

rapmanaqı

slm ben bedii sabuncu okulundan zehra senin hayranınım neolur tel numaranı ver senle tanışmak için ne gerekirse yaparım kardeşin alperle okulda tanıştım oda senin gibi çok tatlı ben 15 yaşındayım ne olur telefon numaranı ver kötü bir niyetim yok sadece seni ve şarkılarını çok sevdim alpere onu çok sevdigimi söyle benim msn adresim  kolera_zehra@hotmail.com msn de istersen konuşuruz kendine iyi bak seni ve kardeşini çok seviyorum

Raptor

Alıntı yapılan: rapmanaqı - 05 Mayıs, 2007, 14:15:17 ÖS
slm ben bedii sabuncu okulundan zehra senin hayranınım neolur tel numaranı ver senle tanışmak için ne gerekirse yaparım kardeşin alperle okulda tanıştım oda senin gibi çok tatlı ben 15 yaşındayım ne olur telefon numaranı ver kötü bir niyetim yok sadece seni ve şarkılarını çok sevdim alpere onu çok sevdigimi söyle benim msn adresim  kolera_zehra@hotmail.com msn de istersen konuşuruz kendine iyi bak seni ve kardeşini çok seviyorum

Selam Zehra,
ilk önce isteklerinin çok özel olduğunu söylerek başlamak istiyorum yazıma. Bi gün bi şekilde tanışırız tabiki ondan şüphen olmasın. Msn adresim sitenin iletişim bölümünde yazılı, denk geldiğimiz zaman konuşma fırsatımız olabilir.
Rap dinlemekten hiç bir zaman vazgeçme, dinlediğin müzikler ve örnek aldığın insanlar yaşama bakış açını birgün mutlaka değiştirecektir. Bunları aklından çıkarma.
Bizlerde sizleri seviyoruz :) Görüşmek üzere...
Raptor / 2010

rapmanaqı

çok teşekkür ederim ama tel numaranı vermedin ben babamla opete gelirsem yanıma uğrarım kendine iyi bak

MustafALEX

Slm abi,
HELAL OLSUN sarkısı ne öyle yha manyak olmus .. valla rap dinlemeyen vede dinletmeyen abim bile dinliyo =) sarkının orjinalliğide bozulmamıs.tebriks.
sorum bu parçalara cover mı ne diyorlar fazla çakmamda :) acaba yine böyle bi sarkı gelecekmi? bence cok ii oluyo.
dısarıdan tepkilerde gayet olumlu.

Raptor

Alıntı yapılan: MustafALEX - 07 Mayıs, 2007, 08:10:23 ÖÖ
Slm abi,
HELAL OLSUN sarkısı ne öyle yha manyak olmus .. valla rap dinlemeyen vede dinletmeyen abim bile dinliyo =) sarkının orjinalliğide bozulmamıs.tebriks.
sorum bu parçalara cover mı ne diyorlar fazla çakmamda :) acaba yine böyle bi sarkı gelecekmi? bence cok ii oluyo.
dısarıdan tepkilerde gayet olumlu.

Selam Mustafa,
Helal Olsun'u normal bi rap parçası olarak görmüyorum ben. O parçayı yapma amacım, farklı tarz müzikleri dinleyen insanlara rapide bir şekilde dinletme imkanı yaratmaktı. Zaten parçaya hiç ellemedim sadece yarım saatlik bi söz yazımı sonucunda araya vokal verdim ve çıktım. Koskoca şarkıda sadece 30 saniye rap var.  Şarkıya birazcık renk kattığımı düşünüyorum =)

Cover aslında bir parçayı başka bi tarzla tekrardan yorumlamaktır. Ama biz bu tür parçalara da cover diyoruz. Helal Olsun gibi çalışmalar olurmu ilerde bilmiyorum, bu yaptığımız diğer parçalardan daha farklı bişey. Ama "Yazgı", "Gözünaydın" ve "Can Kırıkları" gibi parçalar sürekli karşınıza çıkıcaktır. Onlarda parçanın asıl öğesi rap çünkü.

Teşekkürler, ayrıca yorumların içinde sağol.
Raptor / 2010

rap_4_peace

mt nin rapi hakkında yorum yaparmısın? ilerde 1 feat yapmayı düşünüyormusun onunla?

Ernesto CHE* Guevara

Raptor

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Mayıs, 2007, 12:56:43 ÖS
mt nin rapi hakkında yorum yaparmısın? ilerde 1 feat yapmayı düşünüyormusun onunla?

Beğenmiyorum ve hiçbi şekildede feat yapmam.
Raptor / 2010

emel

Alıntı yapılan: rapmanaqı - 05 Mayıs, 2007, 14:15:17 ÖS

Allah' ım yaa...

seyyahmc

öncelikle selamınAleyküm... la bu senin betadan sonra bi albüm daha vardı noldu o albüm hiç bi ses seda yok çıkıcakmı ?çıkıcaksa nezman çıkar   bi söle bakayım bilelim istiorum..   evet biliorum çok yalama bi site üyesiyim ama hastayım bana şevkat göster :((