• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Size şans verilse hangi rapçi ile feat yapmak isterdiniz ?

Başlatan MustafALEX, 15 Mart, 2007, 09:08:38 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Size şans verilse hangi rapçi ile feat yapmak isterdiniz ?

Raptor
Sagopa Kajmer
Ceza
Ayben
Kolera
Sansar
Diğer

MustafALEX

Valla arkadaşlar ben RAPTOR la yapmak isterdim yağ çekiyom falan sanmayın ;D çünkü ilk rapi onla dinledim(kin kokulu düşler)rap a onla takılmaya başladım

iLLeGaL

rap_4_peace

bende olaya senn gibi baktım ve ceza dedim bende gerçek rapi ilk onda dinledim nefret wardı ozamanlar. yine beni rape bağlayan şarkıyı o yapdı savaş çocukları. orontezi ondan sonra tanıdım ve tam 1 rap bağımlısı oldum
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

ßen Sagopayla Düet yapmak iSterdim Çünkü Şu anda tam ßir sagoLik oLmuş durumdayım :) ))) Onun haricindeki rapleri Cok az dinliyorum..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

seyyahmc

valla ben istediğim insanlarla zaten yapdım ...
ama onların dışında ..zelkalite,da poet ve kargaşa ..olursada  hayır demem :)

zehir

ßen ßaselde Makale Grubundan Causu la yapmaq isterdim ama imkansız bişe :)
Sadece ßi Party de ßeraber Söyledik Onun dışında Hic ßişe Yapmadık Casusla
İnş.. En Yakın Zamanda Ft. ypcam kabl ederse tabi :D ....

yaLan doLu bu dünyaya koymuşlar beni...neredeim çözemedim daha ben mi istedim bu iğrenç dünyaya geLmei,hiç sanmam...öLee bi yere bıraqmışLArki beni pisLiq,karanLıq, yaLan,çıkar doLu.ne yaşadığımı anniyabiLdim ne kim oLduumu !!

Sabonis

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Teori

No Exit...!!!

oki

k.o.jbx ve rasheed bitiyorum ben bu gruba yha manyak 3 lü dediğim gibi tek hayalim sizlerle feat atmak...

Peace..!!!
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

cEzA_rapPer_foX

Elbette RAPSTAR ceza!!! -ayben-sahtiyan-emre-pit 10-dr fuchS  feat cEzA_rapPer_foX(mC imdaT)  uzun bi beat olmasi qerekir :D coH sesli raP olrdu qüzEL de olurdu anticezacilar kudururdu :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: oki - 10 Ağustos, 2007, 08:03:08 ÖÖ
k.o.jbx ve rasheed bitiyorum ben bu gruba yha manyak 3 lü dediğim gibi tek hayalim sizlerle feat atmak...

okicim umarım yakında atarsın..!

bnde sago yada orontezle!
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rapkick

BEN GELECEĞİDE DÜSÜNÜRDÜM CÜNKÜ HANGİSİYLE YAPARSAM SÖHRETE KAVUSURUM SOORA GERİSİ GELİR DİE DÜSÜNÜRDÜM O YÜZDEN EN P ARLAK OLAN CEZA (SAGO DEMİORUM CÜNKÜ SAGO YASLANDI YAKINDS RAPİ BIRAKIR EN AZINDAN BU LKADAR ETKİN OLMAS)

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: rapkick - 26 Eylül, 2007, 18:56:34 ÖS
BEN GELECEĞİDE DÜSÜNÜRDÜM CÜNKÜ HANGİSİYLE YAPARSAM SÖHRETE KAVUSURUM SOORA GERİSİ GELİR DİE DÜSÜNÜRDÜM O YÜZDEN EN P ARLAK OLAN CEZA (SAGO DEMİORUM CÜNKÜ SAGO YASLANDI YAKINDS RAPİ BIRAKIR EN AZINDAN BU LKADAR ETKİN OLMAS)

HaKlısın aDamim :D :D etKin ve ETkili deseYdin coh pis qoYarDin :D:D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR