• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Culdesac | Kargaşa , K-O , Tura |

Başlatan Admin, 24 Temmuz, 2006, 23:40:13 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Culdesac grubu ve elamanları hakkında herşeyi bu bölüme yazabilirsiniz.

emel

bilmeyenler varsa Kargaşayı dinlesin derim en başta zeki bir insan lyriclerinde öyle cümleler var ki insanı şaşırtıyor ayrıca çok sıcak kanlı biri  :)

emel

Nate Dogg Ahmet __ N.D.A. var birde aslında T.T.A. (Tam Takır Ahmet) tabi Kargaşa ve Tura'nın kardeşi onunda sesi mükemmel bir afedersin şarkısı var çok güsel  :) onuda veririm siteye yakında merak etmeyin  ;)

www.orontez.org  'tada var oraya da bakabilirsiniz  :)

buLut

Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!

j_c_k

kargaSa süper yaw.. ßence oronteZ'in en iyiSi. Raptor ve o.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

ewed bencede kargaşa çok başarılı raptor kargaşa tura knock out we rasheed bence orontezin en iyileri diğerleride çok başarılı şarkılar yapıyor ama benim en iyilerim bunlar:) ama ne yalan söyleyim ben afedersin şarkısnı pek beğenmedim diğerleri daha güzel tabi bu benim görüşüm:D. ha bu arada burayada biraz şarkı atabilirmisiniz? culdesac dan plssssssss XXX
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

pc_lick

hepsının sarkıları cok guzel bence orontez aılesı ıcındekılerı kıyaslamak yanlıs orontez bı aıle hepsı bomba  kıyaslamak gerekse orontez rapın en ıyısı

raffine_01

MustafALEX

valla açık konusmak gerekirse benim bu grupta en sevdigim K-O ama digerleride çok manyak gerçekten aslına bakarsanız benim orontez de begenmedigim yok gerçekten çok başarılılar.Ha K-O nun gelincik ten sonra en en begendigim parçası deşifre raptor la beraber yorumladıgı parça gerçekten çok iyi.Başarılarının devamını diliyorum.

CEnk

adamLar isini class yapiyo kim ne derse desin.. respect to oraNteZ

costantine

manyak bi grup herşeyiyle çok güzel basarılarının devamını diliyorum

FaT-KaN

K.O Harbii iyi adam cok sicak kanli lyric``leri de bi baska devam k.o

korsan-ihsan

hikmet yani sen: ko ben ki nerdesin yaw sen?bi msj at

isla-m-ic

şarkıların hepsi süper diyecek kelime bulamıyorum süpersiniz...

MeLtisH

böylece devam etsinler.. full destek bizden :D

merko

hikmet abi gerçekten süpersin:) abi antakyada sizden başka ei rap yapan yok olmazda

tugba

antakya sizinle  rapı tanıdı sayensıde oldu punlar yowww  ;)
peşime takılan adını kazıdım ümidi çaldım ahı yanıma vardı vahımı şarkı yaptım dinledikçe ağladım gözyaşım!...

tedx

derdin var ise rap ile paylaş damarına aksın onunla kaynaş

akinci

kargasa tura ko hepsi hikeye 3ünüde yenerm playde

rap_4_peace

2zler tartışılmaz süper 2liler:D k-o ise dünyanın en uzun we şiman rapcisi:D 1 deri 1 kemik  1de dil maşşallah:D:D:D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara