• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Buraya bakın sizede çıkabilir

Başlatan Bahtek, 01 Mart, 2007, 20:24:52 ÖS

« önceki - sonraki »

Bahtek

∂υ∂υ

hönkk bu ne yhaaaaaaaaaaa ıyyykkkkk ireenççççç  BaHtEkkssiinnnnnn işteeee bukdaarrrrr  ;D ;D
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

gamzoş

öğğğğğ midem bulandı bi daha yumurta yemicem ben iğrenç çünkü :delietmeyin ;D ;D ;D

∂υ∂υ

gamzoş

inş beraber yerken cıkar su sabahkı sucuklu yumurta keyiflerımızde cıkar :kurnaz

ghettokillaz

Qbosh

MustafALEX

Predator

bi kere bana çıkmıştı ama bu kadar değildi birazcık kan falan vardı içinde  :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

kör_bixici

mükkemmel ya  arkadaşımın dedigi gibi olsada yesek manyaktır şimdi onun tadı üstüne birazda tuz  allahh tutmayın beniii :D :D :D :D :D :D

kör_bixici

ne oooo harelde kimse yumurta sevmiyor bu tüm samimiyetimle söylüyorum böyle bir şey olsa yirim gercekten :) :) :) :) :) :) :) :)

Predator

zaten bu tip şeyleri senden beklerim ben =)
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

Alıntı yapılan: kör_bixici - 12 Mart, 2007, 20:03:26 ÖS
ne oooo harelde kimse yumurta sevmiyor bu tüm samimiyetimle söylüyorum böyle bir şey olsa yirim gercekten :) :) :) :) :) :) :) :)
yirim ben =) yirsin tabi sen =) senin miden yok galiba yedigin sey mideye girmeden önce kalın bagırsak,sonra ince bagırsak derken endoplazmik retikulumlardan direk bosaltım sistemine gidiyo galiba ;D ;D

kör_bixici

senin bendenfarkın ne kardeş ne yaparsak beraber yapıyoruz şimdi olmadı ha bak alırım aklını

MustafALEX

kör_bixici

ne kesiyon kardeş kolay mı yirimm boyyymuş cok yime kabus olursun :D :D :D :D

MustafALEX

yumurtadan kabus olanı göster bende oluyum :D

Bahtek

bre sizin edebiyatınız kaç kabus olurmuş bende rüya görmek anlamında algılıyom kabız desenize şuna ;D ;D

MustafALEX

lan ben biliyodum valla o öyle yazdı diye yazdım sonra sorar kabız ney diye =)

∂υ∂υ

huehue kabus ha kör_bixici süpr söz uyduruksun  ;D anlamı yok ama olsn anlıoz bis  ;D