• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

bunun cvbını bulana helal olsn

Başlatan gamzoş, 25 Şubat, 2007, 14:43:16 ÖS

« önceki - sonraki »

gamzoş

NE YAZIYOR BE KAĞITTA

BİR ADAM YILLAR BOYU ALMANYADA BİR BANKADA CALIŞMIŞ VE EMEKLİ OLMASINA YAKIN YURDA DÖNMEYE KARAR VERDİĞİ GÜN LAN FELEKTEN BİRGÜN ÇALIM BARİ DEYİP BARA GİTMİŞ..
  BARDA İÇKİSİNİ İÇERKEN KARŞISINA ÇOK GÜZEL BİR KADIN OTURMUŞ BİZİMKİ KADINA HAYRAN KALIP HEMEN GARSONU ÇAĞIRIP KAĞIDA TANIŞABİLİRMİYİZ MESAJINI YAZDIKTAN SONRA GARSONLA KADINA GÖNDERMİŞ KADIN KAĞIDI ALMIŞ OKUMUŞ ADAMA İMALI BİR BAKIŞTAN SONRA KAĞIDIN ARKASINA BİRŞEYLER YAZIP KAĞIDI TEKRAR ADAMA GÖNDERMİŞ...
ADAM KAĞIDA BAKMIŞ BAKMIŞ...
HİÇBİRŞEY ANLAMAMIŞ YAZI NE TÜKÇE NE ALMANCA NEDE BİLDİĞİ BİR DİLDENMİŞ KAĞIDI EN YAKIN ARKSINA VERİP BUNU BİR KADIN BANA YAZDI NE YAZIYOR BURDA ANLAMADIM DEMİŞ ARKADAŞI KAĞIDI OKUR OKUMAZ SAKIN BİR DAHA BENİ ARMAMA ARKADAŞLIĞIMIZ SONA ERDİ DİYİP YANINDAN GİTMİŞ..
   ADAM ŞAŞKIN BİR HALDE EVE GİDİP ANNE BABASINA YA SİZ ESKİSİNİZ BİLİRSİNİZ BURDA NE YAZIYOR DİYE BU SEFER ONLARA SORMUŞ ANNE BABASI KAĞIDI OKUYUNCA ADAMI EVLATLIKTAN REDDETMİŞ KARISINA GÖSTERMİŞ KARISI BOŞANMA DAVASI AÇMIS ADAM ARTIK ÇILDIRMA NOKTASINA GELMİŞ LEN DEMİŞ BUNU EN İYİ ANLAYAN DOKTOR OLUR NEDE ONLARIN YAZISI KARISIK DİYİP BİR DOKTORA GİTMİŞ DOKTOR KAĞIDI OKUYUNCA SAKİN BİR ŞEKİLDE İZİN İSTEYİP ODASINA GİRMİŞ ARADAN 1 SAAT 2 SAAT GEÇMİŞ DOKTOR YOK...
  BİZİM ADAM MERAK EDİP ODAYA GİRİNCE BİR BAKMIŞ Kİ DOKTOR TAVANDA SALLANIYOR KENDİNİ ASMIŞ ADAM EN SONUNDA PES ETMİŞ LEN BU KAĞIT BAŞIMA ÇOK İŞLER AÇTI BAŞKASININDA HAYATINI KARARTMASIN DİE KAĞIDI ÇALIŞTIĞI BANKANIN KASASINA KOYUP EVİNE GİTMİŞ...
  O AKŞAMDA TESADÜF BANKAYA HIRSIZLAR GİRMİŞ KASADAKİ BÜTÜN PARALARI ALMIŞLAR TAM KAÇACAKLARI SIRADA HIRSIZLARIN ŞEFİ KAĞIDI GÖRMÜŞ ŞEF KAĞIDI OKUYUNCA BİRDEN ÇABUK PARALARI YERİNE KOYUN DEMİŞ VE BÜTÜN PARALARI KASAYA GERİ KOYDUKTAN SONRA ÇEKİP GİTMİŞLER....

ŞİMDİ GELELİM SORUMUZA HALİYLE BU KAĞITTA NE YAZIYOR DİYCEM...
   İP UCUU = CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM....;D ;D ;D ;D

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

slbr

hea çok zormuş ben biliom ama yazmam  8) 8) 2 gün düşündüm bunun cvbını >:(

∂υ∂υ

yazma jnm bende yazmıcam kim bulcak bakalım  8) 8) :kurnaz ;D

gamzoş

bıraz zor kımse bulamaz hım bu arada unutmayın sozunuz var kımseye soylemek yok oke :P :D

MustafALEX

valla aklıma bişeler gelio ama yazmasam daa ii :)

gamzoş

aklınıza ne geliosa yazın belkı bulursunuz :kurnaz :P

inan

Alıntı yapılan: MustafALEX - 26 Şubat, 2007, 07:05:34 ÖÖ
valla aklıma bişeler gelio ama yazmasam daa ii :)

aynen valla bişiler var aklımda ama  boşver :-\

∂υ∂υ

yazn arkdşlar bakalm bkim bilebilibilibliliblbiliceekk ;D

gamzoş

eet arklar yazın yha aklınıza ne gelirse bakalım kim bilcek :kurnaz

slbr

aaa aklınıza hiçbişe gelmiomu yaa çok kolay bunun cvbı

Bahtek

cvbı biri yazsında mutluboy olalım ;D

gamzoş

düşünün biraz çok kolay cvbı.soruyu ii okuyun anlarsınız yorum beklıorum arkadaslar :-*

slbr

inan

söyleyin cevabı yaw gerilim vermeyin  ;D

gamzoş

yha bıraz daha dusunu bulmaya calısın solıcem  ;D :kurnaz

inan

çok düşündüm, dün gece uyuyamadım oldu mu ?

bulamadım söylein artık  :P  ;D

∂υ∂υ

MustafALEX

kör_bixici

kardeş beni hiç bulaştırmayın ben anlamam böyle konulardın size bırakıyorum yaniiii :) :)