• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

ihTiLaL ft Başkan- veLveLeYe Son Nokta

Başlatan inan, 15 Şubat, 2007, 13:45:54 ÖS

« önceki - sonraki »

inan

werse 1...
beni tanımadığın belli züppe bana göre bücüsün boyun taşakklarıma gelse tamam kabul büyüksün parçayı kıçınla deilde kulağınla dinle görürsün 1b deil o bil be keriz otunu werdim hödüksün sikin kalkıyorsa gelde mekanımda sik beni awcılardayım gece gündüz gelebilirsen beklerim seni  sen ki götü kalkmış we inmez ipnenin teki acaba yüzüme karşı aynı küfürler yermi abilik bitti koçum bundan sonra böyle kim demiş ki başkan susmaz kalır öyle kıçımın kenarı denktir kurduğunda .... çokta sikimde diss lerin koydum gitti götüne elime aldığım bu mikrofon sahibinde eline gelmez amma dikkat et be çünkü kaçabilir bi yerine nedense diken diken oldu birden bira tüylerin ellerin yanında bi bok sandın be kendini yapabildiklerin ağzından kel aynak scratch in mi siktir et be olum wazgeç pesimistlik iş deil ki yanında ki her bi yalak sense elbet yağ ..... annene benzemen koçum diline biberi sürerim ben eline weririm oynarsın bücür amma sakın ısırma tükürür taptığım bi allah ipne senin ki sikse bilemem ama çok kaşındın orası belli bu track bile size fazla çokmu gitti zouna benimde hoşuma boşuna uğraşma koçum yetişemezsin hızıma yanlış adama küfrettin belayı başına sardın bozuwer haydi ayarımı kolay mı sandın haydi gel lan oradayım belan oldum başındayım yaptığın bi boka benzese eywallah ben razıyım yaptığım beatle seni sikerken kalçalarımıda sallıcam çok beklemezsin meraklanma arada gene yoklicam hafta da bir sana bir diss yazıp yollicam dinledikçe sen bela bense hırsla dolacam anla

werse 2....
99'da baş koydum merkez b-boy yada writer kızlar nerde wekler orda ortam uydu kaplan saldır bunlara **ck mak haktır mermiyi tak başkan sende saydır cephe aldım topunuza tayfanın götünü kaldır ben kaldırdım kalkması gereken size siki  fena mı gecirdik biz reklam olursun tabi herkeze kısmet olmaz kas bakalım kendini diss atanlar paçoz deil kawramışsın bunu bari boşwer salla gitsin bebeyi ne hali warsa görsunler köprünün orda götünü siktirip gangsta yız diye öwünsünler zamanı geldi ihtilal dir bakıköyden çekilsinler ifade mi okuyorum ilk satır gebersinler kudurup döwünsünler infaz başladı ite sıra sende ağzına werseydik üzülmezdik inan ki ipne eski dostun hatrı wardı yoksa senin way haline arkanı kolla bu saatten sonra nah gezersin bakırköyde

werse 3...
çileden çıktı west ulan işlenecen kalcadan bir iki dakika geçmeden ikinci darbe baltadan ölümüne ihtilal bu ölümüne labirent korkun olsun herzaman bu ihtilal we başkan sözüm özümdür herzaman we takmam artık kimseyi  hakkettiniz lan ipneler dinleyin bu diss leri mücadelemse rap için pacozlaraysa yok gecit bok ettiniz lan ortamı harbi dikecem hepinizi çıkar peşinde koşturan işi düşünce dost olan çokta gördük harbiden zor zamanda yok olan hani ya yoldaşımdı hepsi şimdiler de düşmanım kırılacak kafan gözün hemde çok geç olmadan

werse 4...
gözüme gürunme tararım tayfanı kırarım yakarım atarım kenara sokarım kawalı acımam canına canıma minnet bakmayın kusura düşmanı bulduk wur kafasına ihtilal we başkan pusuda al gardını çık karşıma gücün yeter mi sawaşmaya beş para bile etmezsiniz beşiniz bi yerde bi hiçsiniz yalwarmayın artık bize bizden yardım mardım yok size yeter hadi bu kadar karalama yapma pata-küte gir kendini kasma şaka-maka derken halin berbat mezarını ben kazdım kat kat dostlara söyleyin taaruza geçsin düşmana söleyin haddini bilsin kimsin kendini göster bana beni kızdırma çıldırtma affetmem yakalarsam kasttetmem canına sok kafana yaşınada werdim boş lafını boş tayfanı al kalk git

werse 5....
takılma gönder ne warsa bizlere göreceğin en son şey testere tayfan dayanamaz amcık sen kesilirken çıkacak seslere hepsini gordum piçlerin tukurulmez bile yuzlere yok olmayacak kan çıkacak lan birisi dur desin kerizlere haberiniz olsun bana deli derler üstüme gelmeyin harbi üzerler yıtmış kendini ipneler ama bana göre hala bir desibeller sanırım hızlı geldi bu lirikler bağırın belki duyar bi gün itler  suratta patlar lo-kick ler wede sakın ola bana dur demesin kekler kadıköy çekmece awcılar hayki mic te kıç kamçılar maykomixte bir kanca war asılacaksınız kokarcalar aga bas şuna dinleyelim gülelim stilmi yapmış amcalar aga yürü kıçı kalkanı indirelim lan patlasın artık tabancalar sikmişim anasını beni sewmeyenin rapin aslını inkar edenin  abdest alıp mı dinleyelim rap i amına koyiyim sizi dinleyenin gökten inmedim götten çıkma önderin benim bırak yarışma özürünü sikerim bırak barışma harbe kıl payı çıkar çatışma!