• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Hello, I am Helen!. And even though this my first post here

Başlatan HelenVBeden, 01 Şubat, 2007, 05:36:55 ÖÖ

« önceki - sonraki »

HelenVBeden

Hello, I am Helen!.
And even though this my first post here, I for a long time on this forum www.raptorap.com I'm not sure if this should go here or in the GENERAL DISCUSS section,
so if it's in the wrong place, my apologies (and can someone move it please! EXCUSE uneducated girl). I just loved this topic.
Honestly we should start some movement or society. Anyway I'm also one of those people who enjoy to discuss "Raptor  Soru Cevap ".
In my opinion it would be a lot better to get some fact into our STUFF. I'll glad read all new information about this topic
Thanks a lot..!!
Helen V. Beden.

rap07

welcome to site helen  :)

bende yeni üye oldum arkadaşlar
herkese meraba
Antalya // Gazipaşa // Underground Rap

mrw

welcome to raptorap.commmmm =)

ne güzel bişey yabancılarıda görmeye başladık..:)

MustafALEX

yaşlı_çocuk

Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim,kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geri dönüşü yok bu yolun...

MeLtisH

iLLeGaL

he ondan
nededin bilimiorum ablacım ama
wellcome wellcome
:D ;)

rap_4_peace

buraya yazdıı ilk msj mışişde uzun zamandır forumdaymış  bu msjı buraya yazması doğrumu bilmezmiş  eğer yanlış yersa özür diler  affedin bu talihsiz kızı dedi.  bu başlığ sewmiş. güwenilirmiş burda harektlilik we arkadaşlık başlatmalıymışık. bunu raptor soru cewap bölümüne yazan arkadaşları sewmiş( bu cümleden emin değilim). ona göre  bizim malzememize 1 şeyler katılabilirmiş. bu forumdaki şeyleri okuduğu için mutlu olmuşş çok teşekkür etdi helen v. beden

yanlış şeyler olabilir kusura baqmayın elimden geldiği kadar çewiri yapıp arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım  tercüman değilim biliğimi söledim
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

ha bu arada türkcemde o kadar temiz değil inşallah anlarsınız :D :D :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cEzA_rapPer_foX

Yine de biizm en azindan benim ing. eiii TeşqüR rap_4_peace :D :D hoŞgeLdiniz alayınıZ (ev sahibiym ArtiK :D ) Bu qiz nasi bizim yazdiklarimizi anlamiŞ ben anLamamiŞ :D :D Sitenin ingilizce Versiyonu FeLan mı var :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

İhbaR Hattı

$anLi-BeLa

lmza biLmem , Parmak Bassam Olur mu ?