• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Sony Vegas v7.0b - En üstün özellikler ve binlerce efekt bu programa sığdırılmış

Başlatan Predator, 22 Kasım, 2006, 09:45:44 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Predator

TANITIM

Windows'un MovieMaker programını hepimiz biliriz. Bir Kaç fotoğraf veya wmv görüntüleriyle özel efektler verip, süslemeye bayılırız. Bu amatör kullanım için yeterli derecede bizleri memnun eder.

Profesyonellik arayan kullanıcılara ise SonyMedia'nın Vegas Programı dayanılmaz niteliktedir. En üstün özellikler ve binlerce efekt bu programa sığdırılmış. Bir çok ünlü firmanın kullandığı Vegas, Mac dosyaları ve *dat dosyaları hariç tüm uzantıları destekler.

En basit olarak *mp3 dosyalarını yeniden düzenleyebilir ve lisanslarını kendi üstünüze yapabilirsiniz. Fazla yer kaplayan video dosyalarını istediğiniz kadar küçültün ve istediğiniz ayarda ve çözünürlükte kaliteden vazgeçmeyin.

Kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm yazırlayın, fona istediğiniz müziği koyun ve istediğiniz zamanda ekranda bilgi mesajları yapın. Bunları istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz.

Çok hızlı compress yapabiliyor.

İNDİR / DOWNLOAD
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

tugba

peşime takılan adını kazıdım ümidi çaldım ahı yanıma vardı vahımı şarkı yaptım dinledikçe ağladım gözyaşım!...

poet

Suyun KAldırma Kuvvetidir Seni Aldatan,
Beynin Karşı Çıksada Kalbindir Seni Yanıltan,
Sen Sağır Kalmış Bir Ahrazdan Daha Öte,
Körelmiş Kalbini Atmak İçin Daha Fazla Bekleme....!

Sonsuza Gideceğini Sanan Aciz İnsan,
Kulaklarındır Duyduklarıyla Seni Çıldırtan,
Hiç Beklemediğin Anda Gelecek Kurşun Arkandan,
Kıçınla Yerin Bütünleşmesi Olacak O An.....!!!

YÜrümek İçin Çok Yol Almak Gerek.

buLut

Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!