• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

pit10'un başı belada

Başlatan Bahtek, 18 Kasım, 2006, 20:12:51 ÖS

« önceki - sonraki »

Bahtek

buLut

Dogru SoyLeyeni Son zamanlarda 15 koyden KovuyorLar..!
Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!

manisaunderground

Pit10dan nefret ederim ama bu parça ile iyi bir yorum yaptığına inanmıştım Rapin doğasında bu var yani doğaçlama ve taşlama. Bunu şarkıda abartmamış bence ne varsa sölemiş.Bulutunda dediği gibi Doğru söleyeni kovarlar ;)
Memory - Pandorarap

Still Master Recordz MANİSA

rap_4_peace

düşünce özgürlüğü nerede?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Teori

Bu arada Pit10 la Sansar barıstı 21 Gram diye albumu Çıkıo Albumu hiphoplife dan indire bilirsiniz Tanıtım Videosunuda Youtubeden İzleyebilirsiniz
Hersey açık Ortada Pit10 la Sansar Bilerek Küstüler Ve diss lestiler Amacları sadece Reklam
No Exit...!!!

Teori

Bana Öle Geliyoki Merdiven Dağıldı ve açıklanmıyo fark ettiyseniz rapozofla sansar hiç Ft atmıyolar Rapozof ultrasonicrecord u dağıttı merdivene gecti oyuna geldi yazık oldu sansar gibi insanlar kahpedir parayı görünce yüzü güler pısırık bitch ne olcak
No Exit...!!!

oki

yapılan saçmalıktan ibaret hayret birsey özgür bir ülkede yasıyoruz her insna istediğini söylemekte bence sonuna kadar özgür ama önümüzü kesmye calısıyorlar susmadık susmayacağız....pit10(Y)

peace...!!
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

cEzA_rapPer_foX

Pİit10 coh severim yaF yaZhık hicbirseyi yok bu simdi pitt'in donuna kadar alır :D
Tayyipler aleminde de böyle daava acmıStı özqürüz die geciniyoruz bırak eleştiremiyoruz bile ben böYle işin feriştahını.....

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rapkick

yha pit10 pek dinlemem ama haberde sölediine göre tüm rap camiasını etkilerse kötü olur inş bise olmas

darkGİRL_17

yazık olmuş ne diim t-rap i etkilemez umarım :S bide bu olay ne zaman olmuş ki ::)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Baya oldu ya     :D :D  Burda yeni acıldı ama gecen yıL oldu

ses cıkarma parcasinda ''LAn'' demiş die uLan bu adamin hiC mi eii işi olmazz ne var dediyse sen anani da al qiT derken seni daVa eden mi oldu mu ....

Tek Temennimiz t-rapi etkilememesiii o kadar emek verildi bu önyargılaarı yıkmak için şimdi cakaLİn biri gelsin içine ETSi

Fakat nezaman oldu ses seda yOk umarim yine cıkmaZZzz 

Hepimiz pitt10nuZZZ :D :D :D hadi sokağaa :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rap_4_peace

adamın dedikleri teg teg doru çıkıyor demek wardı 1 bildiği...
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

RapcoLiq

tayİp uyan uLan!! üLken eLden qİdİyo uyan Lan >>> Nah uyanIr ampüL ßunLarIn ßİ tarafIna qİrİnce fark£d£rL£r umarIm..
ßu oLayda Kaç kİ$İ kurßan qİdİcek onLarI İzLİyeLİm pİt10 ßuna Sadécé ßİ örn£k

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 20 Mayıs, 2007, 18:19:08 ÖS
düşünce özgürlüğü nerede?
evet ya EminemLe 50 cent BangıR bangıR küfüR ediyoLaR bush'a şaRkıLaRında..Bizde bişey söyLüyoRuz?? SonRada özgüRLük demokRasiii:D

İhbaR Hattı

CaNaFaRLaR

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 28 Eylül, 2007, 11:17:15 ÖÖ
   Baya oldu ya     :D :D  Burda yeni acıldı ama gecen yıL oldu

ses cıkarma parcasinda ''LAn'' demiş die uLan bu adamin hiC mi eii işi olmazz ne var dediyse sen anani da al qiT derken seni daVa eden mi oldu mu ....

Tek Temennimiz t-rapi etkilememesiii o kadar emek verildi bu önyargılaarı yıkmak için şimdi cakaLİn biri gelsin içine ETSi

Fakat nezaman oldu ses seda yOk umarim yine cıkmaZZzz 

Hepimiz pitt10nuZZZ :D :D :D hadi sokağaa :D :D
süpersin:P