• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Hadi Bakalım Herkez Yedigi bi dayagı anlatsın :D

Başlatan MustafALEX, 11 Kasım, 2006, 09:22:08 ÖÖ

« önceki - sonraki »

MustafALEX

Utanılacak Bişi Yok Dayak Yemedim Diyen Yalan söyler Bence  ;D

MustafALEX

İsterseniz Önce ben anlatıyım.Bi gün kızla kafede otururken kızın abisi geldi bzi arkadaşla beraber kafeden çıkardı 7,8 kişi girişti bize :D sonra kızla görüşmez olduk ama abisi ve arkadaşları bi akşam teker özür dilemek zorunda kaldılar.çünkü abim askerden izine geldi ve olayı duydu önce abimin arkadaşları bana güzel bi fırça kaydılar.sonra çocukları teker teker buldular gerisini anlayın(sizin kardeşinizi döveni siz ne yaparsınız?)çocuklar özür dilediler.:)ama manyak bi geceydi.çocuklar korkularından nerdeyse banada abi çekeçeklerdi.

Bahtek

aboooooo babamdan yediğim bi dayağı anlatım size  ;D ;D ;D

kuzenim,beni we bi arkdas motor kiralamıştık yaşımız daha 14 falan  ;D ;D gece saat 1 oldu biz hala ewe dönmedik babam merak edip bizi aramaya çıkmış biz ewe geldik ewde babam yok annem wardı,babanı gördünmü olum dedi sizi aramaya çıktı yok dedik tam aşagı indik asansörden babamm karşımıza çıktı bana bi tokat attı  ;D ;D sormayın , sonra kuzenime wurdu kuzenim yere yapıştı zaten  ;D ;D,arkdasta bizi 1 sok. aşagıda beklio çocuga haberde weremedik 2 sat orda bizi beklemiş sonra sabah oldu kaçtık ewde  falan  ;D ;D

MustafALEX

MustafALEX

bahtek anlasıldı kardeş kimse rezil olmak istemiyor :D :D :D :D :D :D

costantine

ben olmak istiyorum :D bir kere üç arkadaş yolda bi kıza laf attık.kızda okul müdür yardımcısının kızı çıktı.okul üniformamızdan tanıyıp okula gelip bizi şikayet etmişti.bir ders sonra m.yardımcısı bizi çagırdı.:) kız annesinin yanında oturuyordu annesine işte bunlar anne dedi sonra gözümü açtıgımda üçümüze bir dalmıs hepimiz yerdeydik.:D birinin forması yırtıldı,bir,birininde ayakkabısı yoktu.aradık hocanın masasının altında çıktı :D banada küllügü fırlattı küllükte pencere camına geldi cam kırıldı.benim yedigim enkomik dayaklardan biriydi :D :D :D :D

yokoshimagirl

kanadımı kırdılar uçamadım anne....

costantine

ben nerden bileyim  müdür yamdımcısının kızı oldugunu  bilseydim yapmazdım zaten
dayak yemeye hevesli deildim:D:D:D:D

Predator

dayak boysunuz bre siz mustafa yediğin dayağı biliyom necla ata döwdü seni dimi kızına laf attın için  :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

yoklan nedense o dayak ta ben yoktum valla o hacadan dayak yemek kısmet olmadı :D ama ahmet çankaya dan yedigimizde tam ekiptik.bide fecirden yemdigimizde :D :D