• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

bu odadan kim çıkabilir

Başlatan Predator, 18 Ekim, 2006, 16:36:38 ÖS

« önceki - sonraki »

Predator

çıkamadımki kandırdım hemende inanonuz bre  ;D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

sozer_undergrand

ALPER SETATAN GIBISIN 3 SAATTIR CIKMAYA CALISIOM
TRİP TONİK OLDUM
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

emel

Ben de 12 tane eşya buldum, dans filan ettim ama odanın kapısının anahtarını bir türlü bulamadım  :-[ Bilmiyorum, acaba yatağın altına da bakamıyor muyuz ki  :-\

j_c_k

ya ßi tane pil lazım.. duvarda nasıl kasa var ya :) )) tıkalamadıgım yer kalmadı  mouSe ßozuldu..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

ya arkadaslar bu odadan bişe çıkmıo hiç uğraşmayın ben çok denedim kafayı yicektim sinir olurum bişeyi yapamassam ama bişe bulursanız banada soyleyn cok merak edıorum :D :D

ebru.drk

TüRK' e KeFeN BiÇeNiN öLüMü KoRKuNÇ oLuR!!!!

rap_4_peace

GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Predator

Musical Otopsi / Antakya

rap_4_peace

açılsaben kesin buyurdum :D: :D :D ama 1 şey aılmadı ;) ;) ;D

Ernesto CHE* Guevara

gamzoş

ya kafayı taktım ben buna ama bişe cıkmıo.bi tane çoçuk dans etti fln ama kapı acılmıo yaa deli olcam :-\

rap_4_peace

odadan çıkamadım ama kutuyu açtım 1 oğlan das etdi durdu :D

Ernesto CHE* Guevara

gamzoş

GiZeM

yaw kafayı yicem nerde bu kasa
Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla

GiZeM

Alıntı yapılan: j_c_k - 29 Temmuz, 2007, 15:36:04 ÖS
ya ßi tane pil lazım.. duvarda nasıl kasa var ya :) )) tıkalamadıgım yer kalmadı  mouSe ßozuldu..

ya ben pili buldum kasa nerde duvarda tıklamadığım yer kalmadı
Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla

İhbaR Hattı

Alıntı yapılan: Predator - 27 Mart, 2007, 15:29:42 ÖS
bu kadar gün sonra çıkabildim odadan ama nası oldu bende anlamadım :)
nasıL çıkdınnnn

KatLiaM

GiZeM

ya el birliğiyle yapalım şunu kafayı yicem yoksa

Predator

1) tabaktan 1.halkayı alın
2)soldaki çekmeceden cd kutusu (hiçbi işe yaramıyo)
3)sağdaki cekmeceden kağıt (üstünde adres var : http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html bu adres sonra lazım olacak)
4)sehpanın altından kasedi alın
5) yastığın altından sarı anahtarı alın
6) yatağın başucundan beyaz çubuğu alın.
7)yatağın ayak ucundan pili alın ( bu biraz zor alınıyo.. yatak görünmeyecek şekilde ayak ucundaki duvar görünecek şekilde görüntüyü ayarlayın. duvarda köşede kare sütün var.onun en altına yerle birleştiği yere tıklayın)
8)perdeyi çekin pencerenin önünden beyaz anahtarı alın.
9) perdeyi bikaçkez çekip kapatın yere 2.halka düşüyo
10) sarı anahtarla soldaki çekmeceyi açın teybin güç kablosunu alın.
11) beyaz anahtarla sağdaki çekmeceyi açıp kutuyu alın.
12) güc kablosunu teybe takıp teybin sol üstteki power düğmesine basın sonra cd yerine tıklayıp açın oradan kasanın anahtarını alın.
13) bilgisayarınızda baska bi tarayıcı açıp 3.maddedeki adrese gidin. ordaki kartları açıp numaraları bi yere not alın.(eger numaralar doğru çıkmazsa numaraları aldığınız yerden altaki beyaz japonca yazıya tıklayıp oyuna yeniden burdan girin) (bende çıkan numaralar 6-6-4-1. beyaz japonca yazıya tıklayıp tekrar girdim ve baştan başlayıp bitirdim)
14)kutuyu seçin. yuvarlaklara halkaları yerleştirin diğer boşluğa beyaz çubuğu yerleştirin. kutuyu tıklayıp açın.
15) pili yerleştirin. kasedi yerleştirin. tıklayıp filmi izleyin.
16) dansçı sona doğru bi yeri işaret ediyo orda + işareti çıkıyo mouse'u artının üzerine getirip ortasında bekletin. filmin tamamen bitmesini bekleyin.
17) film bitince mouse'u oynatmadan 3 kere tıklayın. duvarda bi dikdörtgen beliriyo. mousela üstüne tıklayın. kasa ortaya çıkıyo.
18) kasaya diğer adresten aldığınız numaraları girin ( bende 6641'di) anahtarı işaretleyip kasayı açın. tornavida çıkıyo onu alın.
19) tornavidayı seçip kapı kolunun üstüne tıklayın. (kol yaklaşıyo ekrana) kola tıklayıp düşürün.
20) kapı kolunun boşluğuna tıklayınca oyun bitiyo..

artık bitirmek 3 dk sürüyo  :D
Musical Otopsi / Antakya

GiZeM