• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

![ TURKIYE HIPHOP GIYIMDE GELISIYOR ]!

Başlatan PARAR?ST, 30 Haziran, 2006, 15:21:43 ÖS

« önceki - sonraki »

PARAR?ST

>> Turk Hiphop Severlerin Tek Adresi <<
Turk Hiphop Giyim Sektoru ;

2006 yili itibari ile SHIF-R Underground Sponsorlugunda kurulmustur..

Amacimiz, Ulkemizdeki Hiphop severlerin en buyuk sorunlarindan birisi

haline gelen tekstil urunlerini daha kolay & daha makul fiyatlar

ile temin etmelerini saglamak olup elimizden gelenin en iyisini yapmaktayiz..

soru & sorunlariniz icin asagidaki mail adresleri ile irtibata gecebilirsiniz..

[MSN] bilgi     : bilgi@Hiphopgiyim.Net
www.cadderap.com Online

Kafkas

valla türkiyede gelişiyor ama antakyada gelişmiyor bunu iyi bliyorum
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

buLut

c0nc0nLasmaq qibi biSeymi? hiphop Giyim.. Kendiniz oLun Bize Yeter!!
Copyright © 2006 sdstrhL aka rhsknr!

j_c_k

ßi Kot aLdım cuvaL gibi adam yutturdu Hipop bu diye :D daha yazmasını bilmiyor :P

ve burda hatayda fazla yoq.. istanbuldan arkadas var geldi.. cezanın üstündekilerin aynısı var .. ßurda varmı hiç dedim.?? yoq dedi.. istanbuldan bana geTir dedim sonra..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

ogee

gençler kendi kıyafetlerinizide tasarlayabilirsiniz..
biliyosunuzki biç ok yer de artı kendi götürdüğün şekli veya yazıyı tişörtüne bastırabiliyosunuz..
ama hazırlardfa var tabiki ve şuan türkiyede en iyi yaygınlaşan ve fiyat bakımından daha ucuz olan bi mağza açıldı ve baya yayıldı türkiyede..
arkadaşlarımın tasarılarını yaptığı ve işletmede söz sahibi olduğu bu sektörü işallah antakyayada getirmeye çalışacağız (:
ilgilenenler www.pislick.com 'a girip tişört ve sweatleri görebilirler..
kargoylada satın alabiliyosunuz..
iyi seyirler..

ahmet

ßende ßirgün giysi almaya gittigimde hiphop tarzı bşiler warmı die sordugumda adam kumash pantolunu bana rapçi pantolonu bunlar cezada buradan alıor diyerek kakalamaya calıstı euhuyhhey
;D

Roffa

bilgilerin icin sagolasin ogee kardesim,insallah herkes kendi zevki ve tarzina gore kiyafet bulur ve turkiye icinde diger kucuk sehirlerde de bulma sanslari olur,ama ogee`nin dedigi gibi kargo ilede mumkun imis yani artik uygun posta ucreti ilede alabilmek mumkun,yani artik bulamiorum demeyin imkanlar gelisior  :).

Tutku

Alıntı yapılan: Roffa - 28 Ekim, 2006, 12:09:33 ÖS
bilgilerin icin sagolasin ogee kardesim,insallah herkes kendi zevki ve tarzina gore kiyafet bulur ve turkiye icinde diger kucuk sehirlerde de bulma sanslari olur,ama ogee`nin dedigi gibi kargo ilede mumkun imis yani artik uygun posta ucreti ilede alabilmek mumkun,yani artik bulamiorum demeyin imkanlar gelisior :).

mustafa abı sen ne dıon yaa haıyrsız ınsan :P hollandadan gelıon kardesıne bıse getırmıon :) ınsan demez mı bı kardesım var tutku adam konsere cıkıo bıze tsk edıo o kadar cırpınıo :P feat attıgımız gunlerın hatrına getırıım demez mı :P

ısın sakası tabı abı o sen gelıon bıze yeter ben bı tısort yaptırma ıstıorm ustunede senın fotonu bastırcam roffa dıede arkasına yazdırcam :) :)
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

Roffa

senin canin sagolsun bre kardesim sen istersinde ben getirmem mi,burada dunyanin streetware magazasi var,ne istersen bulurum sana,bu arada tshirte beni mi basacan amanin deyim  :),euheueh nays olur ama  :P.

Tutku

sen gel yeter bre abı ne hedıyesı ayıp edıon :)

BU ARADA SITEYE GIRDIM NASI URUN SECIOZ URUNLER NERDE HUSEYIN ABI  ???
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

sagoözge

YA BEN SAGOPA TİŞÖRTLERİ ARIOMMMM..........AMA YOKKKKKK................ :'(

rapkick

ya matrak shop zaten getirmeye basladı rap tisortleri time is money var pislick var  matrak shop tan alın ben sahsen ordan alıorum (zaten baska biyer yok :D )

cEzA_rapPer_foX

Antakya maTrak getiRdi de ne oldu bi reon var sadece yhani 50 60 (sanirim) raP t-shirtleri var monney eski pislickLer Ceza pislickleri gelcekmiŞ kaC aydıR sallioo bugün git sonRa gEL bugün giT sonRa GEL e giTtim aLmadan tabi :D :D  ucağa YetiŞemiyodum yohsa adana matrak 1,2,3 den herhanqi birinden Alcaktm :D :D

Bu aRda Pislick dişinda pitPul da ho$ qüzel :D :D pislickten biraz daha ucuz oluyo bikac liRa :D  rapstar t-shiRtüm pitpuldaN aiptir söYLemesi :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: ogee - 08 Ağustos, 2006, 11:20:27 ÖÖ
gençler kendi kıyafetlerinizide tasarlayabilirsiniz..
biliyosunuzki biç ok yer de artı kendi götürdüğün şekli veya yazıyı tişörtüne bastırabiliyosunuz..
ama hazırlardfa var tabiki ve şuan türkiyede en iyi yaygınlaşan ve fiyat bakımından daha ucuz olan bi mağza açıldı ve baya yayıldı türkiyede..
arkadaşlarımın tasarılarını yaptığı ve işletmede söz sahibi olduğu bu sektörü işallah antakyayada getirmeye çalışacağız (:
ilgilenenler www.pislick.com 'a girip tişört ve sweatleri görebilirler..
kargoylada satın alabiliyosunuz..
iyi seyirler..

ewt türküyede gelişioo bu tür alışweriş merkezleri!
ben pislick.net te bi t-shirt sipariş etcektim antepte kalmamıştı ama daha pahalıya gelioo :( vazgeçtim sonra.. :(
(60 $ çok para :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 22 Eylül, 2007, 14:41:15 ÖS
ben pislick.net te bi t-shirt sipariş etcektim antepte kalmamıştı ama daha pahalıya gelioo :( vazgeçtim sonra.. :(
Du baKim ne sipariş ettin t-shirtler 20 22.5'den hatta indirimli bi kac t-shirt gördüm 15ytl :D :D

ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 26 Eylül, 2007, 13:45:59 ÖS
Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 22 Eylül, 2007, 14:41:15 ÖS
Du baKim ne sipariş ettin t-shirtler 20 22.5'den hatta indirimli bi kac t-shirt gördüm 15ytl :D :D

yhaa normal mağazadan gidip alırsan 20-25ytl felan ama internet üzerinden sipariş werince pahalı oluoo biraz :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rapkick

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 21 Eylül, 2007, 13:24:48 ÖS
        Antakya maTrak getiRdi de ne oldu bi reon var sadece yhani 50 60 (sanirim) raP t-shirtleri var monney eski pislickLer Ceza pislickleri gelcekmiŞ kaC aydıR sallioo bugün git sonRa gEL bugün giT sonRa GEL e giTtim aLmadan tabi :D :D  ucağa YetiŞemiyodum yohsa adana matrak 1,2,3 den herhanqi birinden Alcaktm :D :D

Bu aRda Pislick dişinda pitPul da ho$ qüzel :D :D pislickten biraz daha ucuz oluyo bikac liRa :D  rapstar t-shiRtüm pitpuldaN aiptir söYLemesi :D :D
YANİ MATRAK SHOP PİSLİCK SATIO AMA ZATEN ORASI MATRAK BAYİİSİ EK OLARAK TİME İS MONEY VE PİSLİCK GETİRİO ORDAN BASKA Bİ YERDE BULUOSAN ANTAKYADA AL  ONUN ANTAKYADA OLDUUNADA SÜKRET YANİ  HİC PİSLİCK VEA TİME İS OLMIADA BİLİRDİ AYRICA MATRAK T-SHİRT LERİDE COK HOS

cEzA_rapPer_foX

Pollynacilik oynamak mi istiyorsun :D :D  Müşteri neyi talep ediyorsa getirecek ''bu gün git yarın geL '' mantığı sürdükçe yeraltında kalacak antakya matrak!! COk uzak değil Adana her çeşidi de var kaybeden yine kendiler olacak biz değil !!! :D :D

sULH

ooOooo akıllara zaRAR

rapkick

beenmiomusun hala şu an kripton ürünleri war crazy  war pislick war time is money war matrak war daha ne istiosun beaa

jaba

matrak t-shirtleride hoş ama çalıntı matrak t-shirtleri...
pisliğin şekillerini alıyolar rap giyimde ama pislick bi ayrı güzel...