• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

CD'lerinize Şifre Koyun

Başlatan BaBy:GiRL, 30 Eylül, 2006, 09:35:16 ÖÖ

« önceki - sonraki »

BaBy:GiRL

Program Sayesinde Kendi Hazırladığınız CD'lere Şifre Koyabiliyorsunuz. Programın Güzel Yanı Şu; Bu Tür Şifreleme Programlarının Şifresini Her Bilgisayarda Açmak için Genellikle Programın Açmak istediğiniz Bilgisayardada Olması Gerekmektedir ama CD-Lock Hangi Bilgisayarda olursa olsun Programın Aslı Olmadan Çalışıyor.
CD'yi Yazdıktan Sonra Dosyalarınızı DOS ortamında bile görnek artık mümkün değil. CD'yi bilgisayara Taktığınızda autorun çalışıyor, Ekrana Küçük bir pencere açılıyor ve sizden şifre girmenizi istiyor, şifre doğru girilirse Doysların şifresi Çözülüyor ve artık istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz CD'nizi..
Program Sadece NT Tabanında Ve XP'de Kurulabiliyor, Ama CD'yi Hazırladıktan sonra 95,-95,-ME,- Kısacası her işletim sisteminde şifreleme sistemi çalışıyor.
Eğer CD'yi Yazıp Bilgisayara takıp sizden şifre istediğinde şifre kabul edildikten sonra CD kendiliğinden açılmıyorsa CD'nin züerine Gidip Sağ Tuş -> Aç Şeklinde Çalıştırabilirsiniz..

Programın Boyutu: 493 KB
Uyumluluk: NT ve Üstü (Xp, 2003)

http://www.ozelniluferkizyurdu.com/progs/cd-lock%201.21_Full_by_Tamer.rar

TazZ

BUNU AJANLARA TAVSİYE ETMEK LAZIM BİR CD İÇİN ÖLÜM KALIM MESELELERİNE GİRİLMESİN :D :D
____ Silemiyorsan karala___

dileqcik

güsel bişeye benziyo inş. yapabilirim :)

dileqcik

ahmet_cansu

evet bende yapmaya calistim link bozuk
BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

gamzoş