• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

K-O & JBX__Günaydın

Başlatan ah real monsters!, 28 Eylül, 2006, 18:11:56 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Günaydın

Günaydın kulaklarımda ben uzaklarımda sen içimde sırlar şarkılarsa ispiyoncu topladın bu valizi hangimiz mi yolcu ne fark eder siz ya da ben ayrıyız sonuçta dünya yuvarlak çok küçük gün olur be dostlarım kollarımla merhabamla ben varım benim hayat yarın mı yoksa daha mı farklı salla gitsin bitsin her düşte bekle bitmiyor bir güç alıpta götürüyor sürüklüyor be hepimizi benim de bardağım dolu gözlerim gibi izmaritte bak duman yenisi var yakıpta iç tesellim olsun bugün de uyumadım yeni bir şarkı yaptım hastalandım ilacı nerde bilmem yo belki bir nefesti bu hayat yo belki bir kafes yenin bu kalbi durmasın hep aksini isterim ki hislerim yok olmasın umutlarım gibi yine ne yaptın topladım bütün umutları yakaladım tam bir eksiğinden çıkardım yıkılmayan o son umutla hep seninle buradayım bu yol yokuş haydi koş koştuk hep seninle sanki boş yolun sonu dedim ya ne fark eder her günüm aynı olsa yine de gün biter her şafak söker günaydın kulaklarımda sen uzaklarımda ben bugün de bitti yarın var mıyım dert değil bana kim ve nerede olduğum kaç kişiyle hangi yolda koştuğum verilen bir söz için ben tutukluyum gurur mu zanlıyım yoksa ben mi suçluyum mutlu muyum sence bak ben bu güne umutluyum kovmuşum tüm geçmişi çizmişim be arkadaş kinlerde bin bir bakışlar hangileri biza sırdaş hangisi var bu canda hangisi bize yoldaş bir kaç kalem kırıldı kendi mahkemende kaç yalan dolandı söyle uykusuz puslu geceye her savaş çıktı kendi kalbinin içinde sense takmadın boş ver diyip ardına bakmadın korkmadın sessizlikten hep bağırdın kaçmadın umutlardan yılmadan kovaladın sanmadın her akan alı kanı her gelen tebessüme kanmadın çıktı bak şafak günaydın

Günaydın kulaklarımda ben uzaklarımda sen içimde sırlar şarkılarsa ispiyoncu topladım bu valizi hangimiz bir yolcu roller aynı herkes aynı tarz oyuncu yo belki bir nefesti bu hayat yo belki bir kafes hapsolan bu ses bir gün çıkar gelir ve bekle dost şafak söker yarın olur bıkmadan umutla yoğrulur yaşam pişer dakika sonrakinde son bulur x2