• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

[Program] Adobe Audition 2.0

Başlatan Downloader, 08 Temmuz, 2006, 15:49:04 ÖS

« önceki - sonraki »

Downloader

Adobe Audition 2.0

Çok güzel bir kayıt programı. Kesinlikle öneririm. Programı anlatmaya gerek yok zaten.

İNDİR / DOWNLOAD
İLAÇ

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

RapieR_31

kaliteli bir prog. ama kaliteli olduu kadarda kurması zor bari kuruluşunuda açıklayın n bi zahmet arkadaşlar
başarılarrr
seyf!

emel

çok teşekkür ederim indirdim sonunda öğrenince de artık bir şarkı yaparız paylaşırız inşallah  :)

jessie

çok karmaşık yaa program ya ben bunu çok zor çözerimm birinin göstermesi lazım ancak  ???
tşkrler paylaşım için  :)

Kafkas

karışık görünmesine rağmen aslında kolay bi program. Aynı FL gibi ama o bence biraz daha zorlayıcı
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Converse

iyide FL nin bu pogramla ne alakası var ?

FL Beat yapmak için
bu ise kayıt yapmak için

Kafkas

Kullanma Zorluğu Açısından Demek İstedim Ben Programın Ne İşe Yaradığını Biliyorum Yani
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Tutku

adobe ehli olarak ben cvplıyım (cok havalı oldu galıba  :P ) o dosyayı suikas.de ındırebılırsın ama crackı var onu google aramalısın artı 4 adet sıfresı gerek kurman ıcın onu benden bulabılırsınz :D  sora bı kac mıx ozellıklerını kullanmak ıcın bı dosya var onuda bende bulabılırsınz ....herkese yardımcı olabılırım

adobe audition 1.5 onerırım herkese 2 cıkmıs ama daha denemedım yardımcı olmaya calısırım arkadaslar...............

antropozarefesi@hotmail.com yardım ısteyen arkadaslar kaydedebılır ama gırer gırmez kendılerını tanıtsınlar ve alıs sebeblerını solesınler

;) ;)
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

Converse

Alıntı yapılan: Tutku - 12 Eylül, 2006, 05:36:05 ÖÖ
adobe ehli olarak ben cvplıyım (cok havalı oldu galıba :P ) o dosyayı suikas.de ındırebılırsın ama crackı var onu google aramalısın artı 4 adet sıfresı gerek kurman ıcın onu benden bulabılırsınz :D sora bı kac mıx ozellıklerını kullanmak ıcın bı dosya var onuda bende bulabılırsınz ....herkese yardımcı olabılırım

adobe audition 1.5 onerırım herkese 2 cıkmıs ama daha denemedım yardımcı olmaya calısırım arkadaslar...............

antropozarefesi@hotmail.com yardım ısteyen arkadaslar kaydedebılır ama gırer gırmez kendılerını tanıtsınlar ve alıs sebeblerını solesınler

;) ;)

programı zaten burdan indirebilirsin =))

Tutku

dikkat ettiysen 1.5ten bahsedıorm
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku