• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Kargaşa & Rasheed__Hatıra

Başlatan emel, 19 Eylül, 2006, 17:16:23 ÖS

« önceki - sonraki »

emel

Hatıra

Duvarında kalmış resmim silmedin mi daha bir elinde kalmış resmim görmedim vazgeç git bir ateşle sönmüş bitmiş külleriyle inan bir umutla kanmış gitmiş sönmemiş sen de yan

Şarkılar yalancıdır bu en güzel günün de bir parçalık zamandır hepsi ve durmadan da çoğalır onlar her taraftalar parça parça aşk kitap gibi ellerin de sayfalar kapakta resmi ruhun aynasında kimse yoksa bakmayın ona hayal kurun bir gün de değişir herşey inan bana ve mutluluk bir kelime olmasın cümlelerde kullanın ve gönlünüz de barışa yer verin ve merhaba

Bir gün gelir bir gün gider bir varmışım bir yokmuşum seven kalır küsen gider ben aynı yer de durmuşum o evde ben küçük bir kapta insanmışım ah yanılmışım ben küllerimle kalmışım sen yorgun ellerimle yazılan her satırdasın itiraflarım bu sözlerimle şarkılarda dans eder ve dans edin benimle kimse kalmasın ara-sıra değiştirin de aynı şarkı çalmasın

Dudağımda kalmış ismin silmedim ki daha bir cebimde halen resmin atmadım affet dön bir güneşle doğdum yandım küllerimse yalan bir umutla kaldım gitmem sönmedim benle yan

Sön ve her gün ahına bir tövbe et biter dön adımlarınla yaklaşıp bir buse ver ve bu sefer acele et ve dur yavaş dinle gör bir armağan bu şimdi gel yanaş bak bugün ki şarkılar dilimde eskiyor bırak duvarların da çınlasın odandayım biter bu şarkı elbet sarıpta baştan almıyorsan biter bu şarkı eğer bir kez de anlıyorsan yine de baştan al bu sözler hep asal belki hiç umursamaz gün gelir hatırlamazsın bir gün boyunca ağlayıp sanki bilmiyor gibi bu kez bir farklı dinliyip aynı anlamazsın

Çok derinlerinde arama yok ki hepsi bu bu kalp seninle haciz edilmiş korkma istemem yıllanır ve anlanır şiir gazel demeydi bu şarkı ikimizin haydi sende söyle

Duvarında kalmış resmim silmedin mi daha bir elinde kalmış resmim görmedim vazgeç git bir ateşle sönmüş bitmiş külleriyle inan bir umutla kanmış gitmiş sönmemiş sen de yan
Dudağımda kalmış ismin silmedim ki daha bir cebimde halen resmin atmadım affet dön bir güneşle doğdum yandım küllerimse yalan bir umutla kaldım gitmem sönmedim benle yan

Teori

No Exit...!!!

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

gamzoş