• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Türkçe Rap Konseri ( Oda Tiyatrosu - 16.09.2006 )

Başlatan Admin, 07 Eylül, 2006, 22:53:08 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

16 Eylül Cumartesi günü Antakya Oda Tiyatrosunda saat 12:00 ile 18:00 arasında Antakya ve çevre illerden gerçekleşecek katılımlar doğrultusunda Türkçe Rap konseri verilecektir. Halka açık bir şekilde ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserin detaylı bilgilerine , afişine ve konserde sahne alacak isimlere aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Yer : Antakya Oda Tiyatrosu
Tarih : 16 Eylül 2006 - Cumartesi
Saat : 12:00 - 18:00
Biletler : Ücretsiz

Sahne alması kesinleşen isimler
Raptor ,
Ferhan ,
Tutku ,
Sato ,
Sabonis ,
Bilal ,
Acarkan ,
Nca ,
Afraze ,
Lorenzo
???

Tüm Rap dinleyicilerini bu konsere bekliyoruz.

ah real monsters!

Converse

bence çok güzel bi konser olacak.
ücretsiz olmasıda çok iyi bişey bence :D

cHeCkMaTe^

Konser Bitti Özellikler Her Zaman Söylüyorum Raptor Harikaydın Dostum Teşekkürler Performansın İçin Tutku Sahnede Teknik Arızalar Olsada Perforamansın Seninde İnan İyiydi Tebrik Ederim Dostum
aNTaKya uNDeRGrouND

Raptor

evet konser bitti . güzeldi , eğlenceliydi.
ses telleri ve boğazımdaki problemlere rağmen listeye aldıgım parçaların tamamını okudum. ki bi problem olsaydı bırakmayı düşünüyodum =)

konsere gelen , destekleyen herkese teşekkürler.
Raptor / 2010

M.Jordan

PARAR?ST

konser güzeldi söyleyenlerin azına sağlık ve geçmiş olsun dileklerimi iletirim...
www.cadderap.com Online

jessie

konser güseldi raptorun bölümü en güsel bölümdü bence

Admin

Raptor'un Canlı Performansı sitemizin anasayfasında downloada sunulmuştur.
Keyifli izlemeler.

http://www.raptorap.com/download_16092006_raptor_canliperformans.html
64,3 MB

ah real monsters!

Raptor'la aynı ayakkabıyı giyiyoz  :D görüntülerde çok güsel resimlerde onlarıda aldım sağolun  :)

Tutku

abi bütün aksiliklere rağmen ii bi konser oldu yalnız ben seyircilerden çok şikayetçiyim konser boyunca oturdular sadece sarkı sonların alkış oldu onun dışında sahnede bize gaz vericek bi harekette bulunmadılar olsun yinede geldikleri için tşk ederiz...dünde ben(tutku) ve sabonisin iskenderun şalen barda konseri vardı orda seyirciler çok harikaydı eğlenmesini ve sahnedekine gaz vermesini bildiler oda gelenlerin %99 rapten alakasız kişilerdi...fakat antakyadaki konsere gelenler fanlarımızdı en azından rapi bilen kişilerdi nese sorun deil tekrar gelenlere tşk ederim....
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

Kafkas

konser güzeldi gerçekten. Burak seyirciler konusunda haklıydı onların içinde bende vardım ama seyircileri gaza getirmekte önemli biraz.
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Tutku

diyelimki birimiz getiremedik hiç birimiz mi getiremedik abi biz hade madi die bagırmadıkca kımsede ses yok....artık bız ındık seyırcıler arasına bız bagırmaya basladık mıllet gaza gelsın dıe .....

tapugtutku@hotmail.com

cHeCkMaTe^

Tutku Özür Dilerim Ama Tiyatro Merkezinde Rap Konseri Olursa ve Ayakta Duracak Yer Olmazsa Tabi Kimse Kalkmaz Bunlarıda Düşünelim Seyirciyi Hor Görme Ben Orada Otururken Kendimi Garip Hissediyordum Kalkmak İstiyorum Kalkamıyorum Ama Şalen Barda Oturacak Yer Yok Arka Taraflar var Oradada Zaten Kimse Oturmaz Ortada Herkes Toplanır ve Konserini Verir Mc 'ler İskenderunla Burayı Kıyaslama Bence 2. Sırada Oturuyorduk ve Her Çıkana Eller Havadaydı Bizim Ama İnsan Yorulabiliyor Hele Birde Otururken Yapıyorsa
aNTaKya uNDeRGrouND

Tutku

arkadaslar ben sahsa konusmuorm genel olarak konustum nese yaa np....

tapugtutku@hotmail.com

Bahtek

seyircilerin bazı bölümlerde çoştuklarıda oldu , konser görüntüsünü izlerseniz raptorun bölümünde seyirci sesi gelio ,bazı bölümlerde çoşmadıkları oldu çünkü saçma sapan mc lerde çıkmıştı sahneye  şarkıdan bi kelime bile anlaşılmıodu

mic_check_09

İki dinle bir sus, Kus: H´yi A´yı R´yi A´yı M´yi neyi yediysen kus.

-

seyyahmc

hımm,, valla şimdi ilk 13 dakkayı izledim ,burak rahatsız olmasına rağmen baya sağlam geçmiş konser,tracklerden farksız hemen hemen ....back bile kullanmamış adam :)....bide yeni albümden bişiler söleseymiş daha ii olurmuş....:P

Tutku

yaaa alla için bilip bilmeden ne dediğimi anlamadan yorum yapmayın yaaa... biz kımseye kotu demıoz burak abı o hasta halıne ragmen ii performans gosterdı....konu o deıl zatn kımsenın performansı deıl.....

rica ediyorum ne demek istediğimi anlamadan kimse boş yorum yapmasın....kimseyi suçladığım yok ...aynı selerı tekrar tekrar yazmak ıstemıorm.................

tapugtutku@hotmail.com

Converse

Alıntı yapılan: Tutku - 19 Eylül, 2006, 19:40:12 ÖS
yaaa alla için bilip bilmeden ne dediğimi anlamadan yorum yapmayın yaaa... biz kımseye kotu demıoz burak abı o hasta halıne ragmen ii performans gosterdı....konu o deıl zatn kımsenın performansı deıl.....

rica ediyorum ne demek istediğimi anlamadan kimse boş yorum yapmasın....kimseyi suçladığım yok ...aynı selerı tekrar tekrar yazmak ıstemıorm.................

kardeş sende her yorumdan sonra tribe girme kendi kendine .
herkes senin mesajına cvp yazmıyo heralde. sonuçta konserin başlıgı bu , raptor iyiydi gibisinden yorumlar gelebilir. kimse sana cvp yazmıyo :)