• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Türkçe Rap Konseri ( Oda Tiyatrosu - 16.09.2006 )

Başlatan Admin, 07 Eylül, 2006, 22:53:08 ÖS

« önceki - sonraki »

Converse

bu arada görüntüleri izlediğim kadarıyla raptorun performansı baya iyi. diğerlerinin görüntüleri olmadıgı için yorum yapamıcam

Tutku

Alıntı yapılan: Converse - 20 Eylül, 2006, 07:04:15 ÖÖ
Alıntı yapılan: Tutku - 19 Eylül, 2006, 19:40:12 ÖS
yaaa alla için bilip bilmeden ne dediğimi anlamadan yorum yapmayın yaaa... biz kımseye kotu demıoz burak abı o hasta halıne ragmen ii performans gosterdı....konu o deıl zatn kımsenın performansı deıl.....

rica ediyorum ne demek istediğimi anlamadan kimse boş yorum yapmasın....kimseyi suçladığım yok ...aynı selerı tekrar tekrar yazmak ıstemıorm.................

kardeş sende her yorumdan sonra tribe girme kendi kendine .
herkes senin mesajına cvp yazmıyo heralde. sonuçta konserin başlıgı bu , raptor iyiydi gibisinden yorumlar gelebilir. kimse sana cvp yazmıyo :)

yaa bılıp bılmeden konusma...ortamı germek ıstemıorm lafını bıl haddını aşma....
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

cHeCkMaTe^

Tutku Bence Biraz Sakin Ol Zaten Sana Laf Yok Dostum ;) Kötü Diyen Yok Sana Olmazda Karşısında Biz Varız ;)
aNTaKya uNDeRGrouND

Tutku

yaa kotu densın saygı duyarım ama ben sadece bı fıkrımı dıle getırdım adamın yaptıgı acıklamaya bak .......
http://www.myspace.com/tutku31

tapugtutku@hotmail.com

www.herkesdinlesin.com/tutku

Kafkas

ya benim yaptığım ufak bi yorum yüzünden birbirinize girmeyin. Seyirciler gerçekten çoşmuyordu ama çoşturanlarda oldu
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

mrw

bencede burasıda tartışma alanı olmasın : p
görüntüyü indiremedim ama fotoğraflardan anlaşıldıgı kadarıyla güsele bensio.

MustafALEX

güzel konserdi ama tanıtımı az oldu.ben onuda maddi ve manevi destek görmememlerine baglıyorum.yinede emegi gecen herkese tşk.güzeldi inşallah ileride daha iyisi olacak.