• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Giyim Tarzınız ?

Başlatan cHeCkMaTe^, 05 Eylül, 2006, 08:21:39 ÖÖ

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Evet Arkadaşlar Tap Kültürü Olarak Giyim Tarzınızı Bize Açıklarmısınız ?
aNTaKya uNDeRGrouND

raffine_01

rapchee

Genelde çuval style :)ama bulunduğum ortama göre değişir !

Maniach

GeneLLikLe bol düşük beden kamufLaj qiymei sewiorm üstümede önünde sepeti oLan boL nike kazakLar , sapkam , küpem , conwers & süperstar'larım oLmadan da oLmaz :)
R e s p e c t _ n _ P e a c e ! . .

sozer_undergrand

AYAGIMDA NIKE BOL BI PANTOLON  VE DE SİYAH BI TİSORT VE BERE TAKMASINI COK SEVIRUM
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

TazZ

ayağımda basket ayakkabısı, pantolonum bol kot, üstüm bol olsun yerine göre giysi...:D
____ Silemiyorsan karala___

iLLeGaL

valla ben ööle hiphop tarzi fln demiorum ne hoşuma giderse onu giyiyorum genelde o tarz gidio ama caktırma:D
aynen  bere takarım
converse hiç sevmem 
hayatta giymem
takılırım ya öle kafana göre

MustafALEX

ortama göre değişir ama genellikle sportif giyinmeyi severim marka önemli değil sadece rahat olsun yeter

DjMaNyAq

Düşük BeL Pantolon .. Üstüne Sport Bi T-sirt SaçLar Da Ense Ve üst BöLüm Tamamen Dik Ön Bölüm Yani Kahkül bölümü Dik. Onun Arkasi Yatik AyakLarda Spor Ayakkabi . Böyle Geçinip gidiyoruz Kumaş Pantolonu Sevmem bi zamanlar okula giderken bi Kaç kez giydim sonra kot Pantolondan Gitmeye başladim :D

gece_yağmuru

ben gayet normal giyiniom. rap sadece hoşlandığım bi müzik tarsı :)
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

rap_4_peace

giydiğim kotlar yüzünden babamla hergün tartışıyoruz. kıyafet almaya 1 daha onunla gitmem :D :D
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cikita

valla bn gayet bol giymeye çalışıırım conversimi eksik etmem bol pantalon giyerim resmen belimden düşer yaniiii o derece bbm la hep tartışıırzzz

Teori

genel Olarak  xl-xxl Giyerim Bol Giyinmek Hosuma Gidiyo
No Exit...!!!

darkGİRL_17

genelde 2 beden büyük giyerim :D adidasın tarzı hoşuma gider! renk uyumu da önemlidir! siyah renk tercihim! sırt çantası we spor ayakkabıları wazgeçilmezimdir ;)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

j_c_k

ForZa Düşük ßeLL :) )) varsa yOksa düşük ßeLL   ^^  Şortlar ßile düşük ßeL. ßazen takım elßise oda düşük ßeLL ;D
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

bana yakışan herşeyi giyerim kankamın dediği gbi marka hiç önemli diil ama genelde bol giyinirim  :P

j_c_k

Alıntı yapılan: gamzoş - 06 Ağustos, 2007, 18:07:04 ÖS
bana yakışan herşeyi giyerim kankamın dediği gbi marka hiç önemli diil ama genelde bol giyinirim  :P

Sana nE yakışmazKi Nenn ;D ..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

emel

Babet filan için Mango, spor ayakkabısı için Adidas, bot için Harley D., bluz vs. üstler için yine Mango, Kot için Levi' s, toka vs. taç için de işte İnal Bujiteri  ;D O tarz yani  ::)

cEzA_rapPer_foX

Ortamına göre gidip de köyde boL pantolon bOl t-shirt qiysem aLmazLar beni içeri :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

yasamaru

Bol ppantolon ve genelde siyah yani koyu renkte giyinirim ve bere benim vaz geçilmezim