• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Tura feat Rapkid__Ritim

Başlatan ah real monsters!, 20 Ağustos, 2006, 00:15:58 ÖÖ

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Ritim

Ehl-i rapini bırakın bu işin tek kişi çokmuş melodi fil dişi alıp kaçmalı değeri belli avcılar ortada hedefler üstümde başardım dünümde son sözümde rapim çok mu dertliyim hepte özlerim elimde kalemim sayfama dökerim o benim her şeyim tek bir deyim ağlayan tenim yılma sorma kaç senedir rap benimle raplerim benimle hayat bu dilimle istediğim para değil ellerim cebimde bir gün oda olur belki hak ettiğimle çekmesem yazamam yaşam rahat değil sevmesem yaparım ölüm mühim değil yalnızlık zor be dost kimse kalmasın tekim yanımda dostlarım acı da dert değil

nakarat:

Sen benim misin yo ben seninle ben kalemim sen ritmle içimi döktüm nolur dinle ışığım haydi sende söyle x2

Ben bağımlı bir rapçi başta tacı rapi yedirmem ben o keki kurun gelin ekibi rapine rapin en rapin erine sun kat katlanabilirsen gel beni dinle part part gece gündüz demeden yapılan tüm parçalarda haz var bunu fark ettim tarz var rapi deliyor çekilin o bir safkan piskopat etmeyin adamı deler çizer lan vaktimiz az olsun raple dolsun rapçi dolsun insanım rape koşsun her günümüz bu işle geçti bizim sevilen rapçiler ünlü olsun çek bir nefes daha bende söz var tutulması gereken her bireye feat var çiz duvarları karala ana lyric bizde dik duracak bu mic

nakarat:

Sen benim misin yo ben seninle ben kalemim sen ritmle içimi döktüm nolur dinle ışığım haydi sende söyle x2