• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

en son izlediğiniz film ve bu film hakkında yorumlarınız??

Başlatan PARAR?ST, 30 Haziran, 2006, 17:26:26 ÖS

« önceki - sonraki »

PARAR?ST

arkadaşlar en son izlediğiniz film ve bu film hakkında yorumlarınız???
www.cadderap.com Online

emel

en son Maske 2 yi izledim maskeden doğan bebeğin hareketlerinde gülmekten öldüm komik olan tek şey oydu tanrının kötü oğlunun çizelgesi bir tek filmi kalitesiz yapmış ama öyle bir role ne koyucaklardı tabiki de birinci ilk cd sini zevkle izleyebilirsiniz gerisi sıkıcıydı sadece mavra olduğundan dolayı sanırım öyle gelmiştir yine de izleyin derim ;)

Predator

Alıntı yapılan: emel - 01 Temmuz, 2006, 04:12:17 ÖÖ
en son Maske 2 yi izledim maskeden doğan bebeğin hareketlerinde gülmekten öldüm komik olan tek şey oydu tanrının kötü oğlunun çizelgesi bir tek filmi kalitesiz yapmış ama öyle bir role ne koyucaklardı tabiki de birinci ilk cd sini zevkle izleyebilirsiniz gerisi sıkıcıydı sadece mavra olduğundan dolayı sanırım öyle gelmiştir yine de izleyin derim ;)
tmm anladık sende haa :D :D
ben en son karabasanı izledim korku die hiç bişe anlamadım filmden konusu bile yok filmin
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Predator

silent hill filminin gelmesini bekliom oyunu manyaktı g*tümüz attırodu  ;D,  artık filminde ne olur bilmiom
Musical Otopsi / Antakya

Predator

Musical Otopsi / Antakya

Predator

Musical Otopsi / Antakya

lorenzo

karabasan ... ve bu filim kadar gıcık bi film hayatımda görmedim izlemedim yani.çok sacma ya ne bası var ne sonu
yak sende bu sarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni mahfet bıçagını yüregime sapla ve terket!

Predator

olm yukarıyı okumadınmı bende aynısını yazdım beraber izleyiktik dogru   erhan,sen,ben,memoş,gameboy   ;D ;D ;D
Musical Otopsi / Antakya

emel

kelebek etkisi

hayatta olacaklardan hiç bir haberiniz olmaz konu bu izleyin bence hayatımda izlediğim en güsel film

Predator

aa aşkım sendemi izledin o filmi bende izlemiştim eski biras ama nays bi film kelebek etkisi  :D
Musical Otopsi / Antakya

Kafkas

kısık ateşte 15 dk. yı izledim 1. türk flmi olması.
biraz konusu karışık ama çok güzel tavsiye ederim
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Predator

daha dün aksam gece 2'de   5 kurbat DABBEyi izledik filmin başları çok güseldi zaten ilk 30 dk sından sonra hatırlamıom  ;D ;D
çünkü uyua kalmışım 2 dk izliom 10 dk uyuyodum ama buna ragmen güsel filme benziodu  :D :D
Musical Otopsi / Antakya

emel

Predator

Musical Otopsi / Antakya

j_c_k

POKEMON :D Süper bence kacırmayın Pikachu Süper işLer yapıyOr :D :D aSh'in maceralarıyla SolukSuz izleyeceginiz harika ßir FiLm :P
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

merwejik

evt dabbe türk filmi olmasına rağmen güsel bi film ama kelebek etkiside fena diil
kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

merwejik

kurbat antekece bi kelime yukarı yazılmışta herkes anlamayabilir (çingene gibi bi anlama gelio sanırsam)  ;D

merwejik