• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

5.HAFTA MAÇLARI

Başlatan PESLIGI-YETKILI, 05 Haziran, 2008, 08:32:59 ÖÖ

« önceki - sonraki »

PESLIGI-YETKILI

5-12 Haziran (5.Hafta)

Yorgun      -   i am legend 3-4
eris1907      -   confuserkanarya
Eren      -   Kesh 3-1
Raptor      -   12henry14 3-2
turk182      -   mimarbaz 3-6
aliciwut      -   ihsanalex42 2-3
spectrun      -   Predator

Love u PES!

alicuwit

alicuwit 2 vs 3 ihsanalex

yanlız arkadaş 2 kez gole giderken (kaleciyle karsı karşıya pozisyona giderken) arkadan bilerek kayıp, skoru koruma nietine böyle hareketlerde bulunması hiç de hoş değildi.. centilmenliğede sığmadı.. Ondan dolayı kendisinni kınıyorum...

Haydi herkese rasgele...

ihsanalex42

ihsanalex: 3 - 2 :Alicuwit

kesh

Eren 3 VS 1 Kesh

Tebrikler..

Maçın golleri...

Eren 3 Vs 1 Kesh
Man Red  -  A.C. Milan

File Upload        : Kesh
File Codec         : XviD
File Size            : 96,9 MB
Resolution         : 864 x 656
Duration            : 02:58 Min.
Rar Password    : No Password

Rapidshare Link

http://rapidshare.com/files/120631938/Eren_Vs_Kesh_-_5.Hafta_Antupes_Ligi__2008_.rar

Raptor

Raptor - 12henry14 3-2

öldüm öldüm dirildim=) 1-0 mağlupken o kadar gol kaçırdımki strese girdim artık, 2-1 öne geçtim 2-2 oldu. Son dakikada attım Allahtan :) güzel maçtı.

Raptor / 2010

TolGa

ben I am legend Yorgun u tebrik ederim güzel di galibim  TAKIMI chelsea DU BU RADA RESİMLER KARIŞMIŞ  [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/1420/pes20082008060202372915af6.th.jpg[/img]

yorgun

iyide I am legend skor doğru resim yannış benim takımım chelsea :)
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm,Ben senin için yaşamayı göze almışım...

mimarbaz

Raptor

Alıntı yapılan: TolGa - 08 Haziran, 2008, 00:39:52 ÖÖ
ben I am legend Yorgun u tebrik ederim güzel di galibim   [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/1420/pes20082008060202372915af6.th.jpg[/img]
Alıntı yapılan: yorgun - 08 Haziran, 2008, 17:28:23 ÖS
iyide I am legend skor doğru resim yannış benim takımım chelsea :)

Bende diyorum niye bütün istatistikler benim maçtaki gibi : ) O maç i am legend in benle yaptığı maçın ss si.
Raptor / 2010

alicuwit

Yaaa bu arada.. (gerçi arkadaşlar maçlarını tamamlamadı daha ama.. 4.haftadanda maçları olanlar var..) en son GÜNCEL PUAN DURUMU NEDİR??? Ben iice karıştırdım..  :)

alicuwit

Arkadaşlar bana düşmez ama.. Yapılmayan eksik maçlar yüzünden lig devam edemiyor... Vee kaç gün geçmesine ragmen hala tamamlanmamış.
rica ediyorum gerekli ilgiyi gösterelim.

4.hafta
12henry14   - Eren
ihsanalex42 - spectrun

5.Hafta
eris1907 - confuserkanarya
spectrun - Predator

PESLIGI-YETKILI

Alıntı yapılan: alicuwit - 11 Haziran, 2008, 17:56:09 ÖS
Arkadaşlar bana düşmez ama.. Yapılmayan eksik maçlar yüzünden lig devam edemiyor... Vee kaç gün geçmesine ragmen hala tamamlanmamış.
rica ediyorum gerekli ilgiyi gösterelim.

4.hafta
12henry14   - Eren
ihsanalex42 - spectrun

5.Hafta
eris1907 - confuserkanarya
spectrun - Predator

5.Hafta maçları için son gün bügün..
Ben maçların tamamlanması için devamlı mailler atıyorum. Maalesef onada cevap gelmiyor.
Üstüne basa basa diyorum EĞER RAKİBİNİZİ BULAMIYORSANIZ foruma yazın, sizi hükmen galip sayabiliriz. Ama her 2 takımdan da tık yok.

Artık kuralları dahada katılaştırıyoruz, ligin düzeni bozulmasın diye pek müdahele etmedik ama bundan sonra HAFTAsında maçlarını yapmayan takımlar mağlup sayılacak. 2 Takımdanda mı haber yok? 2 side mağlup sayılacak..
Love u PES!

mimarbaz

6. hafta fikstürü ne zaman açıklanıyor. Gerçi herkes daha macını yapmamış ama...

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

spectrun

Merhaba 4. hafta ve 5. hafta maçlarımı tamamlayamadım. İhsanalex42 in bağlantısında bir problem vardı maç yapamadık, pedator ise bu sıralar pek fazla online olamıyor. Bu gece ye kadar bekleyeceğim.

PESLIGI-YETKILI

6.hafta fikstürü eklenmiştir. Unutmayın bu geceye kadar yapılmayan maçlar, fikstüre nolursa olsun yansıyacaktır.
Love u PES!

TolGa

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN RESİMLER KARIŞMIŞ  BENDE PİRNT OLMUO ARKADAŞIN YOLLADIĞI RESMİ KOYDUM AMA YALNIŞ KOYMUŞUM  SCOR DORU  TAKINLAR KARIŞMIIŞ