• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Sagopa Hatay'da 6 Ağustos

Başlatan cHeCkMaTe^, 29 Temmuz, 2006, 09:09:45 ÖÖ

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Evet Arkadaşlar Antakya Underground Olarak Bu Konsere Kaç Kişi Gidecez Orayı Doldurmalıyız Üstad Geliyor :)

Arkadaşlar Biletler Sanırım 20 Ytl [Saray Saatçilik]
21:45 Te Açılıyormuş Kapılar

Ben Antakyalıyım Arkadaşlar Antakya da Fan Var Evet Ama Ne Kadar Bilmiyorum Bildiğim Tüm Rap Sitelerine Dağıltıyorum Bu Msjımı Neyse Hayırlısı
aNTaKya uNDeRGrouND

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Admin

Biletler için bizimlede irtibat kurabilirsiniz.

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

cHeCkMaTe^

Son Anda Kankama Almaktan Vazgeçirdim Burak Bekle Evini Basacam Bilet Almak İçin Ama :)
aNTaKya uNDeRGrouND

j_c_k

pahaLı yaa .. walla pahalıı 20 milyona tüm albümlerini .. kliplerini.. vs.. vs.. herseyini pc' e  yüklerim dahası ceßime 15 milyon kalır.. ßirde arsuza gidecez.. orda yicez içecez..  :-\
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Predator

iptal oldu zaten :S
ama sago buraya kadar geldi onuda gördük sonundasagoyla we kolerayıda el sıkıştım ikisinlede 1 dk muhabbet ettik  ;D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

Raptor

Arkadaşlar organizasyon çeşitli nedenlerden dolayı iptal oldu. Nedenlerini açıklamıcam.

Konseri tek bir cümleyle açıklamak gerekirse ;
Türkçe Rapin ve Rapçilerin çevremizdeki konumu çok büyük zarar gördü.

Rapin Türkiyede belli bir yere gelebilmesi için aklı başında insanların olması şart.
Raptor / 2010

yaşlı_çocuk

neyse 2. defa görme şansım olmadı ama artık ank da konser yaparlarsa giderim... iikide gitmemişim arsuz'a :))
Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim,kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geri dönüşü yok bu yolun...

cEzA_rapPer_foX

''Rapin Türkiyede belli bir yere gelebilmesi için aklı başında insanların olması şart.''    Umarım laflar yerini bulur  :D 

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR