• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

28 Ekim Orontez Konseri ( 28.10.2007 )

Başlatan Paradise, 14 Ekim, 2007, 08:44:00 ÖÖ

« önceki - sonraki »

cEzA_rapPer_foX

Rap için otostop da çekilir :D :D  ama 7.00 kadar galiba biter :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

HatayCrew

ßiLindiği üzere SaatLer GeRi aLındı ßu Durumda KoNSeR Saati YeNi SaatLe mi 15:00'te ?...

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

HatayCrew

GüzeL ßiR KoNSeRdi ancak ayarLamaLar daha eRken yapıLmı$ oLSaydı KoNSeRin Sonunuda göReßiLeCektik ßeLki :(

NeiSe oRganize edenLere te$ekkürLer, GüzeL ßiR KoNSeRdi :)

Admin

TEŞEKKÜRLER ANTAKYA ! ( 29.10.2007 )

Ne söylesek, ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Dün yine bizleri yalnız bırakmayan, muhteşem bir seyirci vardı. Yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen Orontez konseri, ses sistemindeki aksaklıklardan dolayı biraz geç başlasada yaşanan hiç bir olumsuzluk konserin önüne geçmeyi başaramadı.

Antakya'nın bu işe gönül veren isimleri : Tuuf, Karanlık Underground, Karantina 200, Barış Mc, Musical Otopsi ve Ferhan'dan sonra Orontez sahnedeydi. Raptor, Kargaşa, Tura, Jbx, Rasheed ve Knock-Out'unda sahne almasıyla birlikte konser bitmiş oldu. Sonuç olarak Antakya rap açısından bu güzel günüde başarıyla bitirdi.

Bizleri yalnız bırakmayıpta konsere gelen tüm dinleyicilere, 10 dakikalık break dance gösterisiyle konsere renk katan B-Boy arkadaşlara, konserde sahne alan tüm mclere, açıkçası konserde emeği geçen herkese yürekten teşekkürler! Antakya sizlerle gurur duyuyor...

ELİNİZDEKİ KONSER GÖRÜNTÜLERİNİ VE RESİMLERİNİ BURADAN PAYLAŞABİLİRSİNİZ. BİZLERDE ELİMİZE ULAŞAN GÖRÜNTÜLERİ YAVAŞ YAVAŞ SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ.

SARISARI

ses sistemindeki sorunlara ragmen harika 1 konserdi orontez ve özellikle ferhan süperdiiii..:) böle zewk aldgm 1 konser daha hatırlamıyorum her şeye ragmen asıl biz size teşekkür ederiz sıkıcı pazar günümüzü muhteşem 1 müzik festivaline dönüştürdügünüz için !!
orontez antakya diger konseri 4 gözle bekliomm

Nepthıs

Başlangıç Biraz Kötüydü Ses Sistemleri Yüzünden Ama Orontez Sahne Alana Kadar Düzeldi Allahtan Çok eğlenceli Bir Konserdi Süper Geçti Herkez Çoştu Ama Konserin Sonunda Yaşanan O Tatsız Olayları Çıkartan Kişilere Hiç Yakıştıramadım.Orada Herkez Eğlenmeye Gelmişti Ortada Bişey Yokken Anlayıp Etmeden Bi Kaş Kişinin Üzerine Yürümeli Saygısızca Bir Davranıştı..Neyse Umarım Bundan Sona Konserlerde Böyle Süper Geçer ORONTEZE Saygılar..

karartma

sonuna kadar kalamadığım için ne olay olduğunu bilmiorum ama kaldığım saate kadar (19:15 falan) süperdi ve süper gidiodu konser.. herkes yeterince eğlenmiştir sanırım..

berkan

karanlık underground video biraz bozuk ama elimde bu var(gift ft gezgin)
http://www.youtube.com/watch?v=ZhJtCepSiqw

rap_4_peace

bulunduğum yerden dolayı konserde değildim eğer orontezin videolarını çekdiyseniz ve paylaşırsanız çok sevinirim
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

rap_4_peace

Ernesto CHE* Guevara

rihtim07

gelirdim ama çok uzak . izmirde de görmek istiyoruz . ;D

cEzA_rapPer_foX

Umarim iyi eğlenmissiniz burda hic bir rap organizasyonu yok köyden farksız :( :( :( değerini bilin

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

HatayCrew

whtshppnd?!

Doğrusunu söylemek gerekirse sırf kardesim için gitmiştim..fakat beklediimden güzel bir konserdi;) ark.larla koptuk ve gurur duydum acıkcası.emeğe saygı!!
eksik buluyor musun hiç göremediğin yerlerini?
buluyorum ben
“nasılsın” diyorlar mesela
“iyidir” diyorum “ne olsun,aynı”
sonra diyorum ki kendime
“ben istenmiyor olmakla ilgiliyim”

rap_4_peace

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 02 Kasım, 2007, 18:56:21 ÖS
  Umarim iyi eğlenmissiniz burda hic bir rap organizasyonu yok köyden farksız :( :( :( değerini bilin
olum sen yanlış okulu kazanmışsın :D

Ernesto CHE* Guevara

BuCo

video ları izlerken bile insan neşe doluyo ya süpersiniz ben rap i sizle öğrendim ! keşke oraya gelebilsem çok uzak ...
Çüğdür  meyhaneci kafamızı bulalım...! Oynat keraneci keyfimize bakalım...! AL bu canı be azrail böyle hayata sıçarım...!

Kafkas

görüntülerde ışık çok zayıf olmuş kameraman ışığı açın dio biz açıyoruz bu seferde sahnedekiler kısın biraz ışığı diyor geri kısıyoruz o yüzden görüntüler yeterince aydınlık çıkmamışş
Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

Paradise