• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

RoKa'dan Açıklama !!!!!

Başlatan cEzA_rapPer_foX, 02 Ekim, 2007, 13:05:18 ÖS

« önceki - sonraki »

cEzA_rapPer_foX

Yerli Plaka'ya kavuştuk, ben deniz albümün bütün parçalarına çok uzun zamandan beri aşina olmama rağmen, şu an benimle birlikte binlerce insanın dinliyor olduğunu bilmek, ayrı bir zevk, şimdi sizlere albümü övecek değilim, benim albüm hakkında ne düşünebileceğimi  kafasının içinde beyin taşıyan herkes kolayca tahmin edebilir
Albümün hakettiği ilgiyi göreceği zaten muzikbazaardaki ön siparişlerinizden belliydi ve geride bıraktığımız 6 gün içerisinde ulaşılan rakamlar  gösterdi ki; Türkçe rap dinleyicisi son derece seçici, beleşçi değil ama parasının kıymetini biliyor ve hakeden albüme hakettiği desteği veriyor.

Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum, ne kadar büyük  ve ahlaklı bir aile oduğumuzu  bir kere daha görmüş oldum.
Büyük ve Ahlaklı bir aileyiz çünkü iyi günde de, kötü günde de sizlerin desteğini yoğun bir şekilde hissediyoruz, ceza hakkında açılan her forumun dakikalar içinde onlarca sayfaya ulaşması ne kadar kalabalık ve ilgili olduğumuzun basit bir ispatı.
iyi günlerimiz Kadıköy, Bakırköy, Taksim imza günlerinde nasıl birlikte olduysak, Ceza'ya karşı büyük bir eziklik hissine kapılmış, Ceza'nın başarılı olamaması için azimle çalışan birtakım emek hırsızı, insanlıktan nasibini alamamış ve hayvan sıfatını bile haketmeyen bazı soyu bozuklara da hepbirlikte ders verdik.
Albüm çıkmadan önce gerekli uyarıları yapmıştık, ben şahsen yazdığım yazıda en ufak bir link sitenizin kapatılmasına sebep olur diye uyarmıştım, yaklaşık 1 hafta içerisinde yüzlerce site mahkeme kararı ile kapatıldı ve bu uygulama geçici değil, daimidir, sadece Yerli Plaka'yı değil, tüm ceza albümlerini kapsar, isteyen herkes  7 gün 24 saat ihbar edebilir.(http://www.understation.net/korsan/)
bunun dışında albümü dağıtmak için site bile açmaya üşenmeyen zavallılara şunu sorarım nedir bu Ceza korkusu? kimsiniz? Ceza size ne yaptı? sonrası bir dizi bedduamı sunarım, sık sık ta beddua etmekteyiz, yaptıkları bir iş bile düz gitmeyecek bundan eminim çünkü  Allah'ın varlığından eminim.

Son olarak ve tekrardan teşekkür ederim hepnize.Yüzlerce kadeşim, abim, ablam olduğunu düşünmek gerçekten güzel bir duygu.Sizler Ceza'yı sahiplediniz ve en büyük tokadı attınız bu emek hırsızı,baltacı şerefsizlere ve biz bu sahiplenmeyi asla unutmayacağız.

Birde klibimiz var en hasından  her karesinde, sözleriyle birlikte anlam kazanan, konusu olan bir klip, yine kafasının içinde beyin taşıyan, kulakları işiten ve işittiğini anlayabilen herkesin kolaylıkla anlayabileceği bir klip ama biz klibi ilk izlediğimizde tahmin etmiştik, klip başlar başlamaz hummer jip, korumalar ve güzel bayanları görüp, klibin ve şarkının kalitesini hissedip, sonunu beklemeden, hızını alamayaraktan yazanlar olacaktır dedik ve oldu, birçoğu zaten ikinci kez izleyince hatalarından döndüler sanırım ama hala diretenler olduğunu, anladığı halde anlamazdan gelenler olduğunu biliyorum, olacağını da biliyordum zaten. Ceza o parçada tam da bu tiplerden bahsediyor zaten, yükselen Ceza değil, alçalan bunlar işte hazımsız insanlar.
Klipte gördüğünüz sahneler tamamen bu insanların fantazileri, yoksa Ceza Hummer jip, korumalarla falan gezmiyor,  ''kim nasıl baktıysa öyle gördü, ben buyum nokta koyduk bitti'' bu cümle bile yeter klibi ve parçayı anlamaya.

Son olarak imza günlerinde ve maillerde bana en çok sorulan soru klibi beğendin mi? kızları kıskanmadın mı? klibin senaryosunu bildiğim için parçayı dinlerken birçok kez kafamda canlandırmıştım, öncelikle kızları çok daha güzel hayal etmiştim  klip bir senaryodan ibaret, parasını verdikten sonra Paris Hilton da oynardı o klipte  oysaki  gerçek hayatta kliptekilerden çok çok daha güzel bayanlar olabiliyor Ceza nın etrafında ve bu beni bazen rahatsız etse bile genel olarak ekstra gurur duyuyorum. klipteki korumalar, hummer jip Ceza nın hayatında var olmayan şeyler ama güzel bayanlar keşke sadece kliplerinde olsa   
umarım yeterince iyi açıklayabilmişimdir.

albümü almanızı elbette şiddetle tavsiye ederim, albüm kesinlikle arşivlik, bence en iyi ve profosyonel Ceza albümü ama almak istemeyenler lütfen başka yollardan edinmeye kalkmasınlar, en azından şerefsizlere destek olmamak, basit bir merak uğruna bizlerin beddualarını almamak,Türkçe rapi baltalamamak adına.

tüm aileme
saygılarımla;
Roka[    Bİlmeyenler için bir kez daha söylemekte yarar var rOka(eliF) CEZA'nın  nişanlısı ]

İKTİBASSS 

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

darkGİRL_17

yhaa ndnse sewmiorum rokayı :) ama paylaşım için tşkler..
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

SAhsen Roka İle Istanbul Hiphop Festivali 2 tanısmıstık gercekten cok harbi bir kız gene acıklamalarından dobra bir insan olduğunu gösteriyor bu konusmaların hemen hepsini Istanbul Hiphop Festivali 2 de dile getirmişti rokanın beat hayatında basarılar
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

rap_4_peace

roka süper 1 dj dieblirim ama cezanın nişanlısı olduunu şimdi öğrendim gzl paylaşım teşekkürler
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cEzA_rapPer_foX

işte Roka

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR