• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

K-O ya diss...(''doğu bosphorus''tan)

Başlatan MCaort, 21 Eylül, 2007, 17:25:01 ÖS

« önceki - sonraki »

MCaort

uzun zamandan beri takip ettiğim doğu bosphorus adlı gruptan k-o ya diss geldi hadi bakalım hikmet ebiden buna hemen bi cvp vermesini bekleriz...tabiki cvp hemen gelecektir eminim...şarkının adı ''Ritmi Yakala''                                                                                                                                                http://www.2shared.com/file/2297822/b35387db/dogubosphorus-full_32e23c824edf4fb7cc57edb83fd17d3a.html

darkGİRL_17

yaa resmen çekemiolar!! bnce k-o nun bunlara cvp bile wermesine gerek yok ama nese...
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:@
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

radicalnoise

ko cocuklarla ugrasmaz herhalde accayıp sacma :d
hayat boktan ama grafikleri güzel

cEzA_rapPer_foX

SaCma oLmakla biRLikte öYle biR diss gelmeli Ki koLay Lokma olmadiğini göRmeLİ biLmeLi(ki öYLe deiL)

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rapkick

yha bunlar kim oluoda diss atmaya calısıo sacmalıktan ibaret bise yha bu konu bnce cope tasınmalı burada sacmalıklara yer werilmemeli

zanax

ne yapsınlar çapulcular anaya babaya küfrederek kendilerinin yükseltmeye çalışıyolar ama orontez ekibi bunlara gereken cvp verecektir ve veriyo yakında ekibe takviye yaılacak o zaman işte...bakın siz diss deil a bile diyemeyecekler adımızı duyduklarında ceket iliştirecekler bekleyin topluyorum sözlerimi....(YAKINDA -----ZANAX---)

corpse

çocuk bunlar yaa... dikkate bile almaa gerek yok
nefrete sewgiden daa çok güwenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz...

jaba

bence cavap verilmeli böyle adamlar ancak sözden anlar :D bunları k-o tek sözle bitirir

karartma

.

İhbaR Hattı

Bu diss mi:D Ninni oLmasın :D Emin misiniz??  ::)

Karizmatik Emmi

meyve veren ağaç taşlanır

örnek Sagopa Kajmer Türkçe rapi en güzel şekilde yapıyor ama diss üstüne diss yiyor çekememezlik söz konusu

ShiKANo

link ölmüş sanırım merak ettim  linki yenileyebilirmisiniz?

FiGo_FaHRi

LinK öLü Kardeş bakasarsan Sewiniriz..

1WaNNaLoVeYou

5 yaşındaki bi çocuk bile daha iyi yazar bence bunlar hikmet abinin tırnagı bıle olamaz :)
Siz çok tam vardınız okey ben yoktan geldim adıma k-0 dıyolar tanıdınmı? w0 w0 yine Kn0ck ayıktınmı?

.RaOS!

ehuuuuu K-O  ya diss hea yha bi git allahını  seviyosan K-O bitiyom bu adamın şekle sese yha uğraşmaz uğraşsada diss atan adam oturuduğu yerden kalkmaz

amele

bune bree tısss bunun gıbıı celeplerı gıdıp tokatlıcan aslında coluk cocugun alıne mıc werıyorlar  neyse k.o bunları sarkıda araya sıkıstırır sımdı dırek dıss atarsa  bunyelerı kaldıramaz rıtım komasına gırer=)

pesimistyle55

K-O diyor ya olmuyosa olmuyo niye kasıyon ? :D