• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

SİZCE RAP SADECE Bİ MÜZİKMİDİR YOKSA YAŞAM BİÇİMİ Mİ?

Başlatan melodic_satan, 08 Eylül, 2007, 23:01:33 ÖS

« önceki - sonraki »

melodic_satan

insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

j_c_k

Konuyu Açmıssın iyi güzelde.. niye kendi yorumunu yazmamışsın ¿  böyle olunca ilk cevap verecek kişininde ilgisini çekmiyor konular.. kuru ßir konu sanki.. hani sende ''konu açayımda ben nasıl açarsam açayım'' gibisinden bir düşünceye sahipmişsin gibi oluyor..

Benim düşüncem bu :) )) taßi senin alehine değil genel olarak söyledim..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 23:01:33 ÖS
?????
ArKadaşım BaŞlık büyük haRfle hepsi yazılmaz sen düzelt yohsa çöpkutusuna gider konu !!!
Ayrıca Rap bi YaŞAmtarzıdır dicem biTcek mi Bu taRz sorularla qoNu açilsa da hemen kiTleniR>>   

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

∂υ∂υ

Sadece konu başlığı hakkında yorum yaparsanız iyi olur. Konuyu kirletmeye lüzum yok. Saygılar..
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

MustafALEX

Alıntı yapılan: cEzA_rapPer_foX - 09 Eylül, 2007, 12:15:57 ÖS
Alıntı yapılan: melodic_satan - 08 Eylül, 2007, 23:01:33 ÖS
?????
ArKadaşım BaŞlık büyük haRfle hepsi yazılmaz sen düzelt yohsa çöpkutusuna gider konu !!!
Ayrıca Rap bi YaŞAmtarzıdır dicem biTcek mi Bu taRz sorularla qoNu açilsa da hemen kiTleniR>>  
lan sen ne öle herşeye muhalefet oluon .. herkezin msj ına bi kusur buluon.begenmiosan yazma bişe.

Predator

Rap kimisi için sadece dinlemektir..Ama müziğin içine girince çok farklı bir anlam kazanıyo içindekileri kolayca ona dökebiliyosun her istediğini ona anlatıyosun sanki, bence diğer müzik türlerine göre en anlamlısı Rap tir..
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: Predator - 09 Eylül, 2007, 19:37:40 ÖS
Rap kimisi için sadece dinlemektir..Ama müziğin içine girince çok farklı bir anlam kazanıyo içindekileri kolayca ona dökebiliyosun her istediğini ona anlatıyosun sanki bence diğer müzik türlerine göre en anlamlısı Rap tir..
ewt katılıorum bence bazılarıı yaşam tarzı olarak benimser bazıları ise sadece dinleyicidir bana göre yaşam tarzım !!!
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rap_4_peace

bence sadce 1 müziktir ama dier müziklerden farklı 1 müzik içimi  dökebileceğim aradığım herşeyi bulabileceğim 1 müzik türü. hayatımda rapden önce gelen şeylerde warbu yüzden yaşamımı tamamen rape adamış 1i değilim rapin  yaşam tarzım olmamasının sebebi budur
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

melodic_satan

yaşam biçimi olması için herşeyini ona adaman gerekmiyoki zaten.yada sürekli kendine iki beden bol kıyafetler giymen.he bazı arkadaşlar böle giyinmeyi rap benim yaşam tarzım olarak kabul ediyosa onların ıq'sunda bi sorun wardır tabi.şu an müzik dinleyicisinin bakın rap die ayırmıyorum çünkü bu rock'ta da war çoğu tarzlarını giyim olarak benimsiolar.bu benim tarzım dedikleri müzik hakkında hiç bişey bilmeden.
sewgili j_c_k bu konuda benim görüşümü de yazmamı sölemişsin.
peki sölüyim ben aslında rap müzik dinlemiyorum.daha çok rock müzik bana hitap ediyo.ama genel olarak müzik benim hayatımda önemli bi yer teşkil ediyosa ona farklı bi pencereden daha bakmalıyım die düşündüğüm için rap müzikle de ilgileniyorum şu sıralar.benim fikrimede gelince ewet rock benim yaşam tarzım.kareli pantolon giyerek punk müzik,ya da zebani gibi ortada dolaşarak metal müzik sizin yaşam tarzınız olamaz ama sırf bu müziği dinleyebilmek için ailenize,size ucube gibi bakan arkadaşlarınıza ya da dudağınızdaki ve kulağınızda ki piercinglere takan erkek arkadaşınıza karşı koyabiliyorsanız we onların bu baskılarına rağmen bu müziği dinliyosanız o müzik sizin yaşam tarzınız olmuş demektir...
eğer sizde herhangi bi rap şarkısını dinlerken içinizden bişeyler kopuyorsa,yada moralinizin dibe wurduğu bi günde duyduğunuz bi şarkıya eşlik edebiliyosanız,en uygunsuz yer de dahil olsa dinlediğiniz bi şarkıya ritm tutturabiliyosanız rap'te sizin yaşam tarzınız olmuş demektir...
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Ekinci31

her ikiside bi rapçi genelde yasadiklarini kaleme alir mesela cza ve c-it gibi veya yener gibi bagzilarida farkli seyler yapioo tabiiki
Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: MustafALEX - 09 Eylül, 2007, 19:25:39 ÖS
lan sen ne öle herşeye muhalefet oluon .. herkezin msj ına bi kusur buluon.begenmiosan yazma bişe.

Benim Herşeye muhalefet olma qibi bi niyetim yok!!!sana nolioo melodi ye ufak bi uYari o bişe demezken sana qiren cıkan mı vaR lan

Etki TepKi meselesi sen aynaya nasi baKarsan aksi de sana öyle bakcaktır gül uzatırsan sana da gül verirler Küfredersen sana da ederler

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR