• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

GeroGe HaGi

Başlatan j_c_k, 04 Eylül, 2007, 14:07:15 ÖS

« önceki - sonraki »

j_c_k

Fazla Söze Gerek Yok.. Onun FutßoLunu Sadece Galatasaraylılar AlkışlamıyOr  ;)

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=gJAaW5tYKfE[/youtube]
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

HaYran olduqum  Ender futbolculardan bir kacı ndan biri  !!!

FuTboL zekası >>>>>>>>>       
Ara top vb gol pasları>>>           MÜKEMMEL
Serbest vuruŞ ustası >>>
......                                                                                        
         jck 'ınn dediği gibi FazLa söze gerek yok videolar kafi ....

@
    HH    HH     @@@@@             ggggggg                                       
    HH    HH                  @            g        gg    !!!!
    HHHHHH                @  @         ggggggg     !!!!
    HH    HH          @@         @              gg     !!!!
    HH    HH            @ @@  @       ggggggg    !!!!!

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rap_4_peace

sadece türkiyede değil dünyada isim yapmış 1i türkiyeyi galatasarayla dünyaya tanıtmış 1 marka
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

Türkiye'ye geldiğinde bArcelona Da yedek olarak oynuyan bi oyuncu ve gs ye geldikten sonra müthiş bi cıkıs yakaladı.. gs nin uefa kupasını almasında süphesiz en büyük pay sahibi.Fenerbahçeli olmama ragmen hayran oldugum bi isimdi ama sadece oyununa..saha içindeki kişiliği berbat cok cirkef.. Ama Gs nin herşeyiydi..hayran oldugum bi diger isim emre'yide o yetiştirdi ve emre gibi bi cok oyuncu ondan cok sey ögrendi.. 2000 de gazeteden alıp sakladıgım dev posteri hala duruo :)

paylasım için saol.. ;)

rap_4_peace

bir fenerbahcelinin buraya yorum yapması beni çok mutlu etdi öncelikle seni gönülden tebrik ederim mustafa bu sadece hagi nin büyüklüğünün simgesi değil sporun kardeşliğininde simgesidir sporda ŞİDDETE SON !!!!

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 09 Eylül, 2007, 16:42:53 ÖS
bir fenerbahcelinin buraya yorum yapması beni çok mutlu etdi öncelikle seni gönülden tebrik ederim mustafa bu sadece hagi nin büyüklüğünün simgesi değil sporun kardeşliğininde simgesidir sporda ŞİDDETE SON !!!!
ßende Fb liyim  Konuyu ßen Actım üstelik ;D Mustafa Alkıs ßize ßişe yOk. Olmas ßöyle Cifte Standart  :D

Ama şu ßir gercek.. Egerki FENERBAHCE olmasaydı GALATASARAY ı  tutardım.. ßuna ßazıları içerleyebilir.. ölsemde tutmam diyenlerde vardır ama ben GALATASARAY sayesinde AVRUPA takımlarını ögrendim ve GALATASARAY sayesinde türkiye liginin misyonu daha üst düzeye çıktı..
Hiç bir zamanda inkar etmedim AVRUPA da TÜRKİYE yeyi en iyi temsil eden ekip kuşkusuz GALATASARAY..
Son zamanlarda büyük bir düşüşün içine girsede Avrupa Arenasında; Tecrüßesiyle ve Özgüveniyle ßence Halen Avrupa için şu an en büyük iki kozumuzdan birisi..
ve digeride ßeşiktaş şu an için çünkü FENERBAHCE den umudu kestim  :) Daha Dogrusu ZİCO dan..

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

Alıntı yapılan: j_c_k - 09 Eylül, 2007, 17:23:18 ÖS
Alıntı yapılan: rap_4_peace - 09 Eylül, 2007, 16:42:53 ÖS
ßende Fb liyim  Konuyu ßen Actım üstelik ;D Mustafa Alkıs ßize ßişe yOk. Olmas ßöyle Cifte Standart  :D

Ama şu ßir gercek.. Egerki FENERBAHCE olmasaydı GALATASARAY ı  tutardım.. ßuna ßazıları içerleyebilir.. ölsemde tutmam diyenlerde vardır ama ben GALATASARAY sayesinde AVRUPA takımlarını ögrendim ve GALATASARAY sayesinde türkiye liginin misyonu daha üst düzeye çıktı..
Hiç bir zamanda inkar etmedim AVRUPA da TÜRKİYE yeyi en iyi temsil eden ekip kuşkusuz GALATASARAY..
Son zamanlarda büyük bir düşüşün içine girsede Avrupa Arenasında; Tecrüßesiyle ve Özgüveniyle ßence Halen Avrupa için şu an en büyük iki kozumuzdan birisi..
ve digeride ßeşiktaş şu an için çünkü FENERBAHCE den umudu kestim  :) Daha Dogrusu ZİCO dan..
işte türk taraftarına en güzel örneklerden 1 tane daha senide çok tebrik ederim. keşke herkes sizin gibi olabilse we sahada sadece oyun oynansa tirbünlerde tezavhürat yapılsa gönül werdiği takım yensede yenilsede sahadaki 22 oyuncuyu alkışlanması bilinse sandalye kırılıp sahaya veya rakip tirbüne atılmasa. sana teq 1 yönden katılmıyorum FENERBACE bu sene avrupada çok büyük işler yapabilir inşallah  GALATASARAYLA  final oynar demek geçiyor içimden.

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

:) Demedi Deme.. Görürsünüz FenerbahCe  üstelik kolay bir grußa düşmüşken genede ßasarılı olamıcak. Uefaya gideriz ordada Kıytırıktan bir Takıma eleniriz.. her zaman bu böyle.. AZ alkmar gelir ßizi eler.. olay bu kadar karamsar.. nedenmi? ne teknik adam sağlam. ne kulüßedekiler ne oyuncuların mantalitesi.. düşüsenize KAPTAN aLexdesouza.. adam sahada ruh gibi dolasıyor. Evet Gol atar asist yapar vs.de  nerde OrteGa nerde Alex.. sevemedim bir türlü.. hadi onu gec Defans zaten ben kendimi bildim bileli Fenerbahcede sorunlu.. ßu Defans oyuncularının kalitesi vs gibi etkenlerden kaynaklı değil.. ßizim TÜRK TAKIMLARI DEFANS YAPMASINI BİLMİYOR.. TÜRKİYE A MİLLİ TAKIMI bile bu yüzden elenmedimi cogu turnuvadan. zaten TÜRK takımlarında  kronik bir Defans Sorunu var.. üstüne ZİCOda yağ ßal çalıyor sürüyor sahaya.. sonrasıda malum AZ ALKMAR a elenirsiniz işte.. KADIKÖYDE  AZ ALKMAR dan 3 gol yiyen takım   İNTER den kaç yer bilemem artık..

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

gzl 1 yaklaşım ama dualarım bütün türk takımlarının üstünde

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

valla halil senle bu konuda fikirlermiz bayagı ters düşüo . :)

kolay dediğin grupta İTALYA SAMPİYONU VE BENİM AVRUPADA KÜÇÜKLÜKTEN BERİ EN SEVDİĞİM TAKIM OLAN İNTER,RUS LİGİ SAMPİYONU CSKA ve son yıllarda HOLLANDA FIRTINASI PSV var. :) ama yinede basarılı olacagına inanıyorm.Kaptan ALEX DE SOUZA begendiğimden diil ama ortega'dan kat kat ii. Belki ii takip edememişin Ortega zamanında herkez yagmurda antreman yaparken o semsiye altında izliordu.ama ALEX herkezi antremana tesvik edio.(bu arada keske ortega adam gibi oynasaydı da basarılı olsaydı öle futbolcunun geregi yok) ki ALEX geçtigimiz sezonun gol kralı bu adamı eleştirmek bile saçmalık k.bakmayın..

Kademe anlayısına gelince bak orda haklısın.Yapılmıyacak hatalar yapılıo.bu zamana kadar çözüm bulunamadı bu saatten sonrada bulabilirler inş.Ama unutmayın ki savunma forvet hattından baslar .. ;)

j_c_k

ßence Gercekten Kolay ßir Grup..  İNTER İtalya sampiyonu ßelki ama İtalyanın hali acık zaten.. ki gecenlerde BARCELONA dan 5 yediler.. Düşünsene İNTER kendi klasmanlarına göre KOLAY dedim 1. torbadan gelen bir takım taßiki zOr olucak ama Nerde İNTER in gelmesi nerde BARCELONA, CHELSEA, MİLAN..
PSV gecen yıllarda karsılastıgımız ve KADIKÖYde yendigimiz bir takım.. ßence HOLLANDA ligide pek iyi ßir lig değil.. CSKA Moskova RUS sampiyonu diyorsunda Fenerbahcede TÜRKİYE ligi sampiyonu ona bakacak olursak.. ßiz Napıyoruz ßiliyormusun TÜRK toplumu olarak.. Ya cok hafife alıyoruz.. yada COk abartıyoruz rakipleri.. Ama Torbalardaki Diger Ekipleri baz aldıgımızda FENERBAHCE cok iyi ßir gruba düşmüştür..

Sonrasında zaten ßen ALEX i  sadece saha içinde eleştirdim.. efendi kişiliği ve profesyonel futßolcugu sayesinde halen FENERBAHCE de.. yOksa AZİZ YILDIRIM da  Kör değil yani.. Sende İzliyorsundur ALEX sadece Ölü noktalarda var.. GOL atıyor ASİST veriyor cok güzel iyi hoşta TAKIM 10 kişi herzaman için insan en azından boş alana koşu yapar yaa. ben ortega ile kıyaslarken şunu söylemek istedim.. Ortegada sahada dolasmayı seven 10 numara tipinde serbest bir oyuncu.. ama biz ortegayı defansın önünden top alıp ileriye tasırkende gördük.. Sol kanatta adam eksiltirkende.. Gs macını hatırla Macın yıldızıydı atılmasına ragmen neden? adam yerine turmuyor calım atıyor top tasıyor vs vs.. ALEX  napıyor.. ßekliyor öylece.. Top gelsinde kontra atakdan ara pası vereyim diye.. yOksa ben daha hiç görmedim Alex ne oyun kuruyor nede arkadaslarına ßos alan yaratıyor. Kötü demiyorum TÜrkiye için süper.. işte Gol kralı bilmem ne.. Avrupada varmı ? yOk.. neden? Avrupadaki defanslar türkler gibi hallac pamugu değilde ondan...

ha şuda not olsun ALEX DE SOUZA Gol kralı asist lideri vs vs.. neden BRAZİLYA milli takımında değiL ?  Kendimizi Avutmayalım.. yOk Ronaldinho varmıs yok o ßölgede ßrazilyadan daha üst düzey oyuncular varmıs demeyin.. RONALDİNHO bile Gidip defanstan top alıyor.. bazen savunmada yapıyor..
O kadar ELEŞTİRİLEN KEZMAN bile var gücüyle savasıyor.. ßelki yapıyor ßelki yapamıyor ama kosuyor adam yaa göz var nizam var cabalıyor..
Defans yapmak Forvetten baslar.. Forvette kim var ALEX de Souza ve Kezman.. Kezman Kosuyor Eleştiriliyor.. Alexin eli ßelinde GoL kralı.. Neden GoL kralı ?? DEFANS KEZMANI tutuyorda ondan.. çünkü bi O kosuyor saGa sola..

śάỵġı

[  j ċ к  ]

MustafALEX

valla dayı yanlıs deilsinde.. ALex sahada öylece durmuo adamı en az 2 kişi markaja alıo belki kendi sahada yok ama rakiptende 2 adam eksiltio..! :)