• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

[PAYLAŞIM] Tarihin en ilginç intiharı !

Başlatan GEZGİN, 17 Ağustos, 2007, 19:59:48 ÖS

« önceki - sonraki »

GEZGİN

Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası.
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
Hayat Beni Test Eder Ve Bazen Beni Yok Eder !

darkGİRL_17

adama bak yaa o kadar şeyii yapmış ölmemiş! ama... vucut ısısı düştü die...yazık yaaa üzüldüm bak :(
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rapmax_betül

evet barii o yaptıklarından sonra ölse neyse dicem ama.. :D
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM SADECE BENİ ZEHİRLER WE UÇUP GİDER...

GEZGİN

adamın ne yaptığı değlde daha derinlere inmek gerektiğini düşünüyorum ama adamın bu yaşantısı buşekildeyse derinlere insek geri çıkamicaz gibi :D

rap_4_peace

GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

GEZGİN

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 18 Ağustos, 2007, 19:25:38 ÖS
adam ölecem die tutturysa ölür :D
dediğin gibi de :) kaderinde öle ölmek var azrail bile kaderini beklemiş baksana :D zuhahaha

Ekinci31

vaybe zaten ben hep derim bu fransizlar uyaniktir :)
Çocukluk elden yitip gidiyor artık
Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi
Cesaret aşk kaygı derken
Bir sancı kapladı tüm gövdemi.

cEzA_rapPer_foX

Adam coH $ansLi ya :D FakaT öLüm KAcınıLmaz son !! okinca Aklima : Her Fani öLümü TadaCaktır muTlaka!!

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

melodic_satan

en az onun kadar ilginç bi olay daha war olay yine fransa da we rönesans dönemine ait. adamın biri boğazını kesip intihar edio.bunu buluolar we kurtarıolar.buraya kadar herşey normal.o dönem de intihar etmek yasak olduğu için fransız mahkemeleri adama idam cezası weriolar.adam asılıo fakat boğazındaki yara açılıo burdan nefes almaya başlıo adamı dar ağacında bırakıp yeniden toplanıyo mahkeme werdikleri karar uygulanıo we ikinci kez asıldığında cellat adam ölene kadar boğazında ki yarayı tutup adamın nefes almasını engellio
insanın kendi kontrolü dışında vuku bulan eşitsizliğe tahammülüm yok. aslında kendi varlığımızı-varoluşumuzu-varoluş tarzımızı-bilincimizi ve içine doğduğumuz nesnelliği bütünüyle kendimiz belirleyebiliyor olsaydık ben de faşist olurdum. niye olmayım ki!?

Qbosh

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

x_KaJMeRaN_x

ben de bu olaya fransız kaLdım arkadasLar yha..:d:D:D:D

büşr@

gerçekten de çok ilginçmiş yazık adama ama

[ ßúşrá ]

Shexe

demekki stili yanlışmış...işte o kadar ndn bul sen git farklı bi ndndn öl..bu daha farklı olmş....
Nur im stillen vermisse ich dich kein babe..
wilkommen mein welt Schatz...wilkommen Gleichgewicht....