• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Knock Out feat. Akıncı - Kör Dublör

Başlatan emel, 11 Ağustos, 2007, 04:36:55 ÖÖ

« önceki - sonraki »

emel

Kör Dublör

Kör bir dublör olmuşum yo oscarlı her filmde ölüme yakışır olmuşum kefenim hep cebimde taşır olmuşum Azrailse hep peşimde koşar olmuşum yo olmayan bir pistte

Kör bir dublörüm kör kurşuna teslim olan körebe oynayan duygularım ağlayan anılarım ah hayatı bu dünyada var mıyım kaçan şansları koşsam yakalar mıyım sonsuz bir boşlukta sürüklenmek emekleyerek giden emellerime dur diyemedim bilemedim hedefte olduğumu başı boş boş yollarda koştuğumu nefsime hakim olamayıp coştuğumu yalnız gecelerde beni alıp götüren bahtsız hecelere doğru sürükleyen durak bilmeden gittiğim kaderim mi yoksa hedefim mi yaşadığım bir mizah kah ağlayıp kah güldüğüm ya da bu bir bulmaca günlerce çözdüğüm anlam vermek zor baştan derlemek zor yaşam kitabını birbirine çelme takan günler derbeder olan ben yok ki bir haber gidenlerden bizde gideceğiz neresi olduğunu bilmeden sonsuz bir boşlukta kaybolacağız tek soru birisi bulacak mı yeraltından çıkıp çıkaracak mı herşey anlamsız mı isyan etmek boş kör talihe kara bahta kara tahtaya yazılan adımızı hangi melek silecek Azrail mi ?

Kör bir dublör olmuşum yo oscarlı her filmde ölüme yakışır olmuşum kefenim hep cebimde taşır olmuşum Azrailse hep peşimde koşar olmuşum yo olmayan bir pistte

Saydıkça bitmedi günler sırtımda kördüğüm bu günler kim neyi ister neyi bekler kulağımda çınlayan bu sesler beni çağırır gitmem mi gerek ne diye bunca emek o zaman hortum gibi çekti derdi duman bir nefesim vardı bu soluyan hoş dünler yarına bakmaz sırtından vuran ardına bakmaz sulanan çiçekteki gül solacak o da yalnız ayrılacak burdan buna kim engel olacakmış yokluğuna kim ağlayacakmış kimler kalemi tutar ardına kimler akıtır gözyaşını hoş hayaller boş dünyalar hepsine kurulan yalanlar aldananların elleri bağlı gözleri dağlı yok bir çıkış amaçsızca yalnızlıklara atılan adımların faturaları yanınıza kesilir yanınıza patlar her acısıysa sonra çıkar gülümsemekse artık hayaldir ağlamaksa en yakınında elini uzatsan dokunursun ona ortak olur her yalnızlığına alıverir seni sonsuzluğuna her seferinde daha da yakınında kanından bir parçadır artık içinde dolanan yalnızlık

rapkick