• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Knock Out - Bir Gün

Başlatan emel, 11 Ağustos, 2007, 03:13:54 ÖÖ

« önceki - sonraki »

emel

Bir Gün

Sabırla beklenen bu yıllar beklediğimize değer mi bir kez gülmeyen şu hat bir gün tebessüm eder mi kaç yıl olmayan şu dualar bir gün kopup da biter mi konuştuğumuz onca şey ve beklentiler hep hayal

Bir girdaba düşmüşüz ve halen aynı yerdeyiz ne kurtulan var ne de boğulan budur bizlere kan kusturan sonucu bilinse ipler kopacak ya da tüm yaralar kapatılacak bir boşlukta dört kişi üzeriz dördü de birbirinden habersiz sonucu bekler hep sessiz sessiz ertesi güne yine aynı yerdeyiz yarınlar bize bir umut vermez yine de diyemeyiz bu böyle gitmez bekleriz bir gün olur diye hep deriz bu defa bitti tamam diye sözü veririz sonuna dek herşeyi ama döneriz yine aynı yere birimiz varken birimiz yok ikimiz varken üçüncü kişi yok kaç adım atıp ve de gösterebildik sıfır tüm düşlerimiz gündelik anlatılanlara hep aldanarak tüm mucizelere umut bağlamak yapabileceğimizin en iyisi bu mu sustum görür oldum sonunu

Sabırla beklenen bu yıllar beklediğimize değer mi bir kez gülmeyen şu hat bir gün tebessüm eder mi kaç yıl olmayan şu dualar bir gün kopup da biter mi konuştuğumuz onca şey ve beklentiler hep hayal

Her yeni güne yenilenerek uyanmak susturur insanı yenilecek olmak kimse umudunu yitirdi sanmasın Allah' a tevekkül bu rapim kendi yağında kavrulup oturarak tırnaklarıyla buralara varmak her adamın harcı değildir bilirim olacak bir gün diye beklerim kim referans bize bizden başka kimi almayıp da verir ki acaba kim kulak uzatır bu ne taciz sesi dur bak hiç kimse her neyse boş boş oturarak hep sabrettik değişti hiç birşey durmayıp çabalayıp hep sabrettik değişti yine aynı cevap yine aynı halde beklemekteyim umutlarım ise ilk günkü gibi bu savaştığımız okyanusun dibi ne zaman gösterecek kendini yine aynı halde beklemekteyim umutlarım ise ilk günkü gibi bu savaştığımız okyanusun dibi ne zaman gösterecek kendini

MustafALEX

ben yazmıstım ama bazı yerleri tam anlayamadıgım için eksik kalmıstı.çok saol ellerine saglık ;)

mükemmel bi sarkı günde en az 15 defa dinliyorum..

gamzoş