• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

cevap bekleyen ilginç sorular

Başlatan rap_4_peace, 08 Temmuz, 2007, 10:15:20 ÖÖ

« önceki - sonraki »

rap_4_peace

Bu sorular cewap bekliyorrrr...
Sorular Sorular Sorular Sorular  Sorular Sorular Sorular Sorular

* Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında onlara mültecilermiş gibi bakariz?

* Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarılınca saga-sola sallanırlar?

* Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken altıncı sınıfta bir anda "hocam"diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlış 1 doğruyu götürür" seklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırlırlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesareti verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönecem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?

* Televizyona çıkan insanlar neden kendilerini Türkiye deki bütün insanlarin izledigini sanirlar?

örn: Su anda 70 milyon bizi izliyor...

* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüşmüdürr?

* Düğünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir."Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? önce inilip sonra mi binilir?Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?

* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir?Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüşler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7 nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir?Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?

***alıntıdır***
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

j_c_k

:) )) güzelmiş paylasım için tşk ederim..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

gamzoş

slbr

çok güzel saol paylaşımın için

Neden insanlar birbirlerine sarılınca saga-sola sallanırlar?en güzelide buydu:)

∂υ∂υ

-70 MiLyon bizi izliyor..

ya bide bu 70 milyon yıllardır değişmedi ülkemiz hala 70 milyon ne artma war ne eksiklik sanki ya :D ve ayrıca sanki o kanal sadece bizim ülkemizde izlenior
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

emel

* Neden insanlar birbirlerine sarılınca saga-sola sallanırlar?

İleri - geri sallanamayacaklarına göre  ;D

darkGİRL_17

harbi güzelmiş.... bide şölee bişi duymuştum!
!madem yüzmek zayıflatıorr balinaların suçu nedir?!
!neden falcıya giderken randewu alırız onlar bizim gelceğimizi göremezler mi?!

bunlarda benden paylaşım için tşkler ..
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rap_4_peace

Alıntı yapılan: darkGİRL_17 - 06 Ağustos, 2007, 11:16:02 ÖÖ
harbi güzelmiş.... bide şölee bişi duymuştum!
!madem yüzmek zayıflatıorr balinaların suçu nedir?!
!neden falcıya giderken randewu alırız onlar bizim gelceğimizi göremezler mi?!

bunlarda benden paylaşım için tşkler ..
eheueh bunlarda gzl...
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara