• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

BJK liler, Fb liler, GS liler AMA HATAYSPOR'LULAR [CADDE BURAYA]

Başlatan ogee, 03 Temmuz, 2007, 19:58:34 ÖS

« önceki - sonraki »

ogee

İnsanların kendi memleketlerinde, bilinçli taraftar zihniyetini oluşturulması her anadolu takımı için ve türk futbolunun gelişimi için çok önemlidir arkadaşlar.. Madem futbol türk ulusu için bir kültür haline gelmeye başladı, ve yadsınamaz bir gerçek olan, 81 ilin hiç birine benzemeyen Hatay'ımızında gençlerinin başlattığı bu yeni ateşli taraftara gönül vermiş, maça gidip maçı izlemeyen ve 90 dakika gırtlak yırtan, yağmur çamur deplasman demeden takımını yalnız hissettirmemeye çalışan cadde gençliğin tüm taraftarlara bedel taraftarları..
Hataysporumuzla ilgili hertürlü kritikleri, paylaşımları, videoları, yaptığımız wallpaperleri vs.. bu konu altında paylaşabiliriz..
Hepimize yakışır şekilde bu konununda rap dışında farklı bir buluşma noktamız olmasını diliyorum..

Cadde in Şiddet Out !
Orontez Underground ..

brhmsrt19_07

ιкιмιzι αηℓαтαη вιяşєу

arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi

AnTaLYa UNDERGROUND

GENÇ FENERLİYİZ

j_c_k

ßen HATAY SporLu diiLim ama genede ßaŞarıLar diLerim :) Umarım 2 yıl içinde SÜPER LİGE felanda cıkarda FENERBAHCE' yi burda görme imkanı ßuLuruz.. En azından TÜRKİYE KUPASINDA ßaşarıLı oLsunki ROBERTO CARLOS ' u göreßilelim :) )))
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

kör_bixici

yüregine  ve ellerine saglık bizmde tek dilegimiz bir hataylı olarak süperligde top koşturmamız ama inanıyoruz hatayspor onuda başaracak saygılar ( kör_bixici )

rap_4_peace

tek 1 oyuncusunu hatta takımın forma rengini bile bilmiyorum ama madem siz destekiyorsunuz bendende tam destek başarılar....
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

ogee

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 05 Temmuz, 2007, 19:25:02 ÖS
tek 1 oyuncusunu hatta takımın forma rengini bile bilmiyorum ama madem siz destekiyorsunuz bendende tam destek başarılar....

aaa kardeşim sen deka 2.5 albümündeki hatayspora yapılmış parçayı dinlememişsin anlaşılan (:
la görüşebilseydik orda sana albümleri verecemde.. olmuyor :D
neyse indir sen cadde in şiddet out !

MustafALEX

ßen 19 yaşındayım 7 yaşından beri Hataysporumun maçlarına giderim.İmkanlarım bünyesinde yardımlarımı esirgemem.En basiti kendini uyanık sanan bazı Hataysporluyum diyen insanlar 2,5 ytl lik bilet almamak için 8 saat stadın cevresinde dolasırlar.ßu kadar kısıtlı imkanlarla bulundugu yer bile ii sayılır.Ama daha da yukarlarda görmek istiyoruz vede bu inş en kısa zamanda gerçekleşecek ben inanıyorum.

ßu sene artık ßordo bir aşka ßeyaz bir sayfa(Rasheed :)) açacaz ;)